facebooksøg
Boldklubben FREM

Atter point på spil

16. marts 2017

Kampoptakt

Boldklubben FREM - FC Sydvest 05
Lørdag d. 18. marts kl. 15.00
Valby Idrætspark

Bolden ruller igen

Efter lidt over fire måneders pause fra kampe, hvor der har stået noget på spil, er det igen tid til, at der skal spilles fodbold i Valby Idrætspark. Desværre ikke i oprykningsspillet, som alle selvfølgelig havde håbet på, da turneringen blev sparket i gang i sommers. Men sådan er det nu engang, og så er det bare at få det bedste ud af tingene i jagten på at gøre det godt i Kvalifikationsspillet, så der også spilles divisionsfodbold i efteråret i Valby Idrætspark.

De 'kedelige' måneder med træningskampe er overstået, og denne tidlige forårskamp er starten på et forhåbentligt sprudlende forår med en ny spillestil implementeret i truppen.

Måske er den ikke blevet helt implementeret henover træningskampene, men det er også først nu her, hvor der står point på spil, at cheftræner Danny Jung kan se det helt rigtigt praktiseret henover forårets kampe, så truppen er gearet til efterårets start.
Derfor vil der sikkert også stadig blive eksperimenteret henover forårets kampe for at få alle detaljer på plads til et efterår, hvor der forhåbentligt igen skal spilles om at komme med i det sjove oprykningsslutspil.

Det bliver også et forår, hvor der ikke venter nogen lokale opgør, så det bliver spændende at se, om den fantastiske opbakning, der har været omkring holdet de seneste år, kan fortsætte, selv om det ikke kan forventes, at modstanderne kommer med mange tilskuere til at skabe stemningen udenfor banen.
 

Nye bekendtskaber

Foråret byder på masser af rejseaktivitet i de otte kampe, som skal afvikles på udebane, da der venter tre ture til Fyn samt fem ture til Jylland.
 
Fire af de jyske hold byder på modstandere, som Boldklubben FREM aldrig tidligere er tørnet sammen med. Vejgaard og Jammerbugt bliver de længste ture efterfulgt af lørdagens modstander, der kommer fra Tønder.
Den sidste nye modstander bliver Odder, der ligger lige nord for Horsens, og som samtidig bliver den korteste tur til Jylland.

Eneste genganger fra Jylland bliver VSK Århus, som tidligere hed Skovbakken, og dertil kommer de tre fynske mandskaber, som er Middelfart, Næsby og Svendborg.
 

Nyt trænerteam

I november måned blev der indgået aftale med Danny Jung, som er klubbens nye cheftræner, og dermed er det også hans debut som træner i lørdagens opgør.
 
Danny Jung kommer med den højeste uddannelse som træner, nemlig PRO-licensen. Han kommer fra en stilling i DBU, hvor han de seneste 10 år har været tilknyttet som U16 landstræner på kvindesiden som fuldtidstræner, og udefra bliver det særdeles spændende at se, hvordan hans fodboldfilosofi bliver praktiseret.

Danny Jung har selv tidligere både spillet i Boldklubben FREM som angriber (efteråret 1993, hvor det blev til 11 kampe og 4 mål) samt været assistenttræner og fysioterapeut i klubben, så det er et gensyn med den nye cheftræner.

Men også på assistentposten er der et nyt ansigt, nemlig Morten Rutkjær, der lige som Danny Jung tidligere har spillet i Boldklubben FREM dog som centerforsvarer, hvor det blev til 40 kampe i perioden 1999-2000 og et enkelt mål.

Morten Rutkjær har lige som Danny Jung spillet i B.93, og i efteråret stod han i spidsen for Østerbro-mandskabet, hvor det blev kvalifikation til dette forårs oprykningsspil, men klubben ville sadle om, hvilket betød, at deres veje skiltes. Rutkjær er i øvrigt i fuld gang med at tage PRO-licensen, som gerne skulle komme i hus her inden sommerferien, så det må siges at være to særdeles kompetente herrer, der står i spidsen for mandskabet.

De får følgeskab af Morten Cramer som har forlænget sin aftale med Boldklubben FREM, og som står for træningen af målmændene, og som ikke behøver nogen nærmere præsentation, da han gennem flere sæsoner nu har været en del af klubbens trænerteam.
 

Dagens opgør

Som nævnt tidligere er det første gang, at dagens to modstandere tørner sammen, så det bliver spændende at se, hvilken størrelse klubben FC Sydvest 05 er.

Klubben, der ligger i grænselandet mod Tyskland, er en sammenslutning af de fire klubber Ballum IF, Bredebro IF, Løgum IF og Tønder SF. Deres hjemmekampe afvikles i sidstnævntes klubs hjemby, og stadion hedder Bank Parken Stadion.
Så når der er returopgør den 6. maj, er der lagt op til den helt store bustur fra BK Frem Supports side, da de har planlagt overnatninger på den anden side af grænsen, så mon ikke at der bliver provianteret op på øllagret fra en af grænsebutikkerne, og så venter der en helt formidabel opbakning til spillerne inde på banen

I sæsonen 2013 debuterede FC Sydvest i divisionsfodbolden, hvor det blev til en 12. plads i 2. division Vest efter 9 sejre, 6 pointdelinger samt 15 nederlag.
Efter overlevelse i to sæsoner gik det ikke i tredje sæson, hvor klubben måtte rykke ud, men kun for en kort bemærkning, da det efter blot et år i Danmarksserien betød, at de vendte tilbage igen i sommers.

Akkurat som Boldklubben FREM havde de muligheden i sidste spillerunde for at kvalificere sig til dette forårs oprykningsspil, hvilket krævede en sejr over Greve på hjemmebane, samtidig med at Marienlyst skulle tabe. Ingen af delene lykkedes, så derfor hedder det også for FC Sydvests vedkommende Kvalifikationsspil de kommende seksten kampe.


Ud og ind i truppen

I vinterpausen er der blevet sagt farvel  til en del spillere, hvilket ellers ikke har været kendetegnende de foregående pauser, da der har været ganske få nye spillere, der har skullet indlemmes i truppen.
Men siden sidste turneringskamp i efteråret er der blevet sagt farvel til hele ni spillere. Simon Bloch Jørgensen fik annulleret sin kontrakt for at søge lykken i England, og det samme gjorde sig gældende for Daniel 'Elly' Pedersen, der fik et tilbud fra Færøerne, som klubben ikke ville stå i vejen for.
Thomas Christiansen fik også sin kontrakt annulleret efter fælles aftale på grund af manglende spilletid, og han er nu at finde i Avarta, hvor Mallik Conradsen også er at finde nu efter et halvt år i Boldklubben FREM.
De sidste fem har valgt at forsøge lykken andre steder, og det er Simon Stage, Danny Andersen, Danny Mirabel, Pierre Larsen og Frederik Reippuert.

Der er selvfølgelig også kommet spillere ind den anden vej udefra. Hamid Khalidan kommer fra Kolding og har sine styrker i hurtigheden og kropsstyrke. Han har vist mange fine takter og scoret et par mål i træningskampene.
Sebastian Avanzini kommer fra BSF og er en god tekniker med godt blik for spillet. Han har desværre været ude med skade i nogle vitale uger, men forventes klar et par kampe henne i turneringen.
Sebastian Sørensen er målmand, som er kommet fra Herlufsholm. Han startede i Københavnsserietruppen, men har i de seneste uger været med og imponeret stort. God størrelse og teknik.

Alle er kommet godt ind i truppen, og vi er sikre på, at de kommer til at bidrage til et godt forår.
 

Flere milepæle venter

I forårets 16 kampe er der udsigt til, at flere spillere runder et skarpt tal for Boldklubben FREM. Anfører Christian Stokholm og Beran Camili runder begge 150 kampe, da de henholdsvis står noteret for 147 og 148 kampe.
Henrik Volquardsen og Andreas Lundberg ser ud til at blive spillere nummer 5 og 6 i truppen der passerer grænsen på 100 kampe for Boldklubben FREM, da de henholdsvis står noteret for 97 og 89 kampe.

 

Jung har ordet

”Ja, så er vi endelig klar til at skyde sæsonen i gang. Vi glæder os usigeligt!!

Opstarter er tit præget af afgange, tilgange og deraf ubekendte faktorer. Med 9 afgange og 3 tilgange (i skrivende stund), nyt hiraki og nye måder at gøre tingene på, har vores opstart ikke været nogen undtagelse.
Svingende resultater, men mange gode præstationer i træningskampe har givet os beskeden optimisme i forhold til dette halve år, hvor det overordnede mål er at forberede os bedst muligt til sommeren.
Det helt store spørgsmål bliver, hvor hurtigt vi adapterer de nye ideer, og på den måde kommer til at fremstå som den enhed, som gennem alle dage har været FREMs varemærke.

Drengene har arbejdet hårdt og taget godt imod os i trænerteamet. De har været lydhøre og åbne for vores tiltag, ligesom de har holdt fast i de gamle dyder.
Som nyt trænerteam er det en stor gave at arbejde med disse spillere. Personligt er det med en vis stolthed at kunne byde velkommen til dagens sæsonåbner.
I spidsen for en af Danmarks mest hæderkronede klubber - med de mest fantastiske fans - på vej mod gode tider. Jeg håber, at I vil være med og støtte os hele vejen.

Ligeledes skal der lyde et stort velkommen til dagens dommertrio, dagens modstander fra FC Sydvest og ikke mindst klubbens trofaste sponsorer”.

- Danny Jung, cheftræner

 


 

 

 

 

12. Adam Jakobsen

Position: Angreb
Højde: 185
Vægt: 81
Født: 07-04-1999
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Højde: 187
Vægt: 87
Født: 22-02-1992
10. Beran Camili

Position: Midtbane/Angreb
Højde: 182
Vægt: 73
Født: 01-04-1991
3. Casper Andersen

Position: Midtstopper
Højde: 190
Vægt: 90
Født: 04-08-1982
5. Christian Stokholm

Position: Forsvar
Højde: 191
Vægt: 80
Født: 16-04-1992
11. Daniel Holm

Position: Angreb
Højde: 180
Vægt: 76
Født: 07-03-1995
9. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Højde: 181
Vægt: 74
Født: 24-03-1989
18. Deniz Karaca

Position: Forsvar
Højde: 179
Vægt: 65
Født: 15-11-1998
24. Frederik Hansen

Position: Angriber
Højde: 187
Vægt: 74
Født: 27-01-1999
4. Frederik Kragh

Position: Forsvar
Højde: 187
Vægt: 80
Født: 24-12-1994
30. Frederik Mehder

Position: Målmand
Højde: 188
Vægt: 82
Født: 20-11-1994
8. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Højde: 183
Vægt: 83
Født: 15-07-1997
15. Kasper Kempel

Position: Midtbane/Angreb
Højde: 177
Vægt: 72
Født: 16-04-1994
6. Kristian Geertsen

Position: Back
Højde: 177
Vægt: 75
Født: 11-02-1991
22. Kristoffer Dirksen

Position: Back
Højde: 187
Vægt: 82
Født: 16-02-1993
14. Magnus Rasmussen

Position: Midtbane
Højde: 184
Vægt: 73
Født: 18-04-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Højde: 191
Vægt: 92
Født: 21-11-1995
20. Marco Petersen

Position: Midtbane
Højde: 172
Vægt: 72
Født: 16-01-1998
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Højde: 170
Vægt: 67
Født: 17-03-1990
16. Nicolaj W.B. Jensen

Position: Forsvar
Højde: 186
Vægt: 75
Født: 08-03-1999
21. Rasmus Louie Larsen

Position: Back/Midtbane
Højde: 178
Vægt: 73
Født: 15-04-1993
17. Simon Skibsted

Position: Angriber
Højde: 171
Vægt: 72
Født: 25-11-1991
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2018 ] Dennis Sjøbeck -