facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

FREMs ni mand fik tre hårdt tilkæmpede point mod AB

12. august 2018

Kampreferat

FREM fik de første tre point i denne sæsons 2. Division, da det blev 1-0 på udebane over AB. Tonni Adamsen scorede kampens eneste mål og blev senere udvist. Samme skæbne overgik Beran Camili med det resultat, at FREM måtte slutte kampen med ni mand.

FREMs træner, Lasse Holmgaard, havde valgt de samme 11 spillere til startopstillingen mod AB, som var begyndt onsdagens kamp i DBU Pokalen mod Skovshoved, som FREM vandt 4-1.

AB havde vundet deres første kamp i 2. Division ude mod Avarta med 1-0, og alt i alt var akademikerne favoritter til denne kamp. Men det var nu ikke til at se i 1. halvleg.

Gæsterne fra FREM spillede frisk til i kampens start og fik sat hjemmeholdet under et fornuftigt tryk – uden at det retfærdigvis udmøntede sig i de helt store chancer.

Gradvist kom AB bedre med, men den første store chance kom til FREMs Hamid Khalidan efter gode kombinationer i udeholdets venstre side.

Det lykkedes dog for ABs målmand, Mark Fabricius Jensen, at afværge skudforsøget fra Hamid Khalidan med en fodparade. På det efterfølgende modangreb var ABs Yonas Nielsen tæt på at komme alene igennem til afslutning, men her lykkedes det for FREM-forsvaret at få ryddet op i sidste øjeblik.

ABs og første halvlegs bedste mulighed kom ti minutter før pausen, hvor hjemmeholdet fik frispark i venstre side. Sylvester Seeger-Hansen skød direkte på mål, og bolden havde kurs mod det fjerneste hjørne. Men det lykkedes for FREMs målmand, Marco Brylov, på mesterlig vis at få kastet sig vandret i luften og redde forsøget. Riposten endte hos ABs Philip Oslev, men FREM-forsvaret fik blokeret backens skudforsøg.

Første halvleg endte derfor 0-0, og uafgjort var alt i alt ganske passende. FREM havde skabt lidt mere end værterne, men ovennævnte frisparksforsøg fra AB trak dog op for dem.

I begyndelsen af anden halvleg måtte FREMs Hamid Khalidan til behandling efter et frispark, som ABs Adnan Curovic havde begået. Det kostede gult kort til AB’eren, mens Hamid Khalidan kort efter måtte lade sig erstatte af Simon Skibsted.

Kort forinden havde Sylvester Seeger-Hansen haft en udmærket mulighed for AB, som han dog var for længe om at få trykket af på. Og i stedet blev det FREM, der kom foran efter syv minutters spil af anden halvleg.

Abdoulie Njai havde ligesom i pokalkampen mod Skovshoved været en evig kilde tik uro for modstanderne, når han rykkede på højrefløjen. Denne gang valgte han at spille ind i banen til Tonni Adamsen, som fra kanten af feltet fyrede et hårdt, fladt skud af mod akademikernes mål. Bolden sad tæt på højre stolpe, og Mark Fabricius Jensen kunne ikke nå ned til den, førend den var i nettet (se målet her).

Det var det andet mål i en turneringskamp for FREM fra Tonni Adamsen, der er kommet til FREM i sommerpausen fra Taastrup. Han scorede også i pokalsejren over Skovshoved.

Målet vækkede AB, som i højere grad overtog spillet. Og efter et lille kvarters spil var det tæt på at give bonus, da Yonas Nielsen fra højre side af straffesparksfeltet skød på mål. Bolden røg forbi Marco Brylov og ramte med et drøn stolpen, hvorefter den sprang ud i åbent spil. Da en AB-spiller fik fat i kuglen, valgte dommer Christian Hansen imidlertid at blæse angrebet af på grund af offside.

FREM havde i resten af kampen visse modangreb. Men det var AB, som var toneangivende, og et kvarter efter skudforsøget på stolpen fik hjemmeholdets Lucas Pedersen en stor chance, da han i umarkeret position midt i feltet tordnede bolden over FREMs mål.

Kort forinden havde Beran Camili fået en advarsel, og det skulle senere blive lidt dyrt i slutfasen, som blev begivenhedsrig.

Først måtte FREMs Frederik Sundstrup udgå, da han efter at have begået frispark selv kom til skade. Ind på banen kom Andreas Horsebøg, mens Frederik Sundstrup nåede at få det gule kort, mens han lå på båren på vej ud af banen. Det var dog nok forsvarerens mindste bekymring i den situation.

Seks minutter før tid blev FREM så reduceret til ti mand, da målscoreren Tonni Adamsen begik et frispark midt på banen mod ABs indskiftede Rasmus Nielsen. Det takserede Christian Hansen til et rødt kort – en dom, der virkede lidt højdramatisk (se situationen her).

Men dømt er som bekendt dømt, og i de sidste minutter måtte FREM virkelig kæmpe virkelig hårdt for at forsvare føringen.

AB kastede alt frem til sidst i et forsøg på at fremskaffe en udligning. Tættest på kom de, da Sylvester Seeger-Hansen med en frisparksbold fandt Matti Olsen tæt på målfeltet, men hans hovedstød endte over målet.

I overtiden fik Beran Camili i stedet sit andet gule kort – tilsyneladende for at trække tiden (se situationen her). I slutfasen måtte FREM altså forsvare målet med kun ni mand.

Kort efter fløjtede Christian Hansen dog kampen af, og FREM kunne glæde sig over sejren og de tre point, som imidlertid var omkostningstunge.

Dels får både Tonni Adamsen og Beran Camili nu karantæne til lørdagens hjemmekamp mod Vanløse, mens Hamid Khalidan og især Frederik Sundstrup ser tvivlsomme ud.

Kampen mod Vanløse spilles lørdag 18/8 kl. 14.00 i Valby.

Matchfakta:

AB – FREM 0-1 (0-0)

Mål:

  • Tonni Adamsen (52.)

 

Advarsler:

AB: Adnan Curovic (47.)

FREM: Beran Camili (72. og 90.), Frederik Sundstrup (79.)

 

Udvisninger:

AB: Ingen

FREM: Tonni Adamsen (84.), Beran Camili (90.)

 

Dommer. Christian Hansen

 

Holdopstillinger:

AB: Mark Fabricius Jensen – Philip Oslev, Adnan Curovic, Matti Olsen, Tobias Noer – Daniel Warmbach, Lucas Pedersen – Nichlas Rohde, Sylvester Seeger-Hansen, Rasmus Tangvig – Yonas Nielsen

FREM: Marco Brylov – Abdoulie Njai, Frederik Sundstrup, Kristoffer Dirksen, Ibrahim Badran – Victor Christiansson, Mads Severinsen, Beran Camili, Tonni Adamsen – Benjamin Warlo, Hamid Khalidan

 

Udskiftninger:

FREM: Simon Skibsted ind for Hamid Khalidan (49.)

AB: Rasmus Nielsen ind for Yonas Nielsen (68.)

FREM: Gustav Gjøg ind for Abdoulie Njai (74.)

FREM: Andreas Horsebøg ind for Frederik Sundstrup (79.)

AB: Daniel ’Elly’ Pedersen ind for Nichlas Rohde (79.)

AB: Armend Aslani ind for Tobias Noer (87.)

 

Frederik Mehder, Kenneth Thinter, Hervé Gamys og Alexander Green blev ikke benyttet.

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -