facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Velfortjent sejr til FREM over topholdet

22. august 2018

Kampreferat

FREM fik onsdag en velfortjent sejr på 2-0 over Brønshøjs tophold i 2. division. Hamid Khalidan bragte FREM foran tidligt i anden halvleg, og Simon Skibsted cementerede sejren med et straffesparksdrøn i dommerens tillægstid.

Brønshøj havde inden denne aftenkamp lavet ni mål i holdets tre første divisionskampe, men det lykkedes FREM at holde ’Hvepsene’ fra scoringer – og egentlig også fra at skabe åbne målchancer.

FREMs træner, Lasse Holmgaard, havde foretaget to ændringer til opstillingen i forhold til det hold, som lørdag havde spillet 1-1 hjemme mod Vanløse.

Ibrahim Badran var ikke blevet klar, og i stedet spillede Kenneth Thinter med fra start. Til gengæld var Beran Camili kommet tilbage efter karantæne, og det kostede startpladsen for Alexander Green.

For Brønshøj var det værd at bemærke, at de måtte undvære Mads Rønne, der havde scoret kampens enlige mål, da holdet slog Hillerød. Han havde fået rødt kort og var derfor ude med karantæne.

Kampen begyndte ganske livligt, og efter ti minutters spil fik FREMs Hamid Khalidan en gigantisk chance for at bringe hjemmeholdet foran.

Et meget langt angreb fra FREMs side sluttede med, at højrekanten Abdoulie Njai kom alene med Brønshøjs målmand, Kasper Vilfort. Abdoulie Njai viste stort overblik ved at lægge bolden på tværs til Hamid Khalidan i målfeltets venstre side. Brønshøjs mål var blankt, men FREM-angriberen præsterede ikke desto mindre at ramme bolden for lige på, så den endte ved siden af målet.

Senere i første halvleg skulle Hamid Khalidan få endnu en god mulighed for at sende FREM i førersædet.

Efter en opspilsfejl af Brønshøj endte bolden igen ved Abdoulie Njai, der både havde tid og plads til at bryde igennem i højre side. Han valgte at lægge bolden ind i midten til Hamid Khalidan, som havde ryggen til målet. Han måtte jonglere med bolden for at komme på skudhold. Det lykkedes, men han mistede måske lidt af balancen, for hans forsøg endte igen lige ved siden af Brønshøjs mål.

Gæsterne havde inden denne kamp vundet alle tre divisionskampe, men det var kampen igennem svært at se på deres spil.

Det endte flere gange med høje indlæg, og dem havde Kristoffer Dirksen og Andreas Horsebøg i FREMs midterforsvar generelt styr på, hvis da ikke målmand Marco Brylov en sjælden gang måtte gribe ind.

Derudover havde Brønshøj nogle langskudsforsøg, men der var ingen af dem, der for alvor testede Marco Brylov.

Fire minutter før pausen lykkedes det retfærdigvis for Simon Richter at bryde igennem i Brønshøjs venstre side. Den tidligere FCN-spiller fik derefter lagt et fladt indlæg ind i straffesparksfeltet, hvor bolden susede forbi med- og modspillere. Her kan man måske godt sige, at heldet var en smule med FREM, at der ikke var en Brønshøj-spiller, der nåede at prikke bolden ind.

Anden halvleg startede i et fornuftigt tempo, men det blev mest frem og tilbage for begge hold. På dette tidspunkt sad man og savnede et mål, der kunne åbne kampen lidt.

Det kom efter små ti minutters spil.

Efter en lang fremlægning tryllede Hamid Khalidan ude på FREMs venstrekant. Han satte to Brønshøj-spillere af med nogle fikse driblinger, inden han skød på mål og sendte bolden under Kasper Vilfort til en fortjent føring til FREM (se målet her).

Tredje gang var med andre ord lykkens gang for Hamid Khalidan.

Brønshøj forsøgte at svare igen, men resten af kampen virkede FREM farligst, når det lykkedes for værterne at etablere kontraangreb.

Med et kvarter igen var det tæt på 2-0 til hjemmeholdet, da Brønshøjs indskiftede Ricky Gotland nær havde lavet selvmål i sit forsøg på at sparke endnu en fin tværpasning fra Abdoulie Njai ud af farezonen. Det endte dog med hjørnespark til FREM.

Med små ti minutter tilbage af kampen fik Brønshøj et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Det kunne potentielt godt være blevet farligt, men forsøget fra Andreas Baes røg over både mur og mål.

I slutfasen blev det så 2-0 til FREM, da indskiftede Simon Skibsted i en af de situationer, hvor det førende hold forsøger at trække tiden ved hjørneflaget, lavede en lille genialitet.

Simon Skibsted vendte rundt og løb i stedet med bolden ind i straffesparksfeltet, hvor Ricky Gotland fældede ham. Dommer Frederik Lysemose Hoffmann var ikke i tvivl og pegede på pletten.

Der var til gengæld nogle af tilskuerne, der var i tvivl, efter at Simon Skibsted selv havde eksekveret fra 11 meter.

Han havde simpelthen sparket så hårdt til kuglen, at den var røget igennem nettet og ind i barrieren. Men mål var der nu til stor glæde for FREMs spillere og fans (se målet her). Og kort efter blev kampen fløjtet af.

Med sejren meldte FREM sig ind i den tætte topkamp i 2. division pulje 2.

Brønshøj fører stadig rækken takket være bedre målscore end Slagelse. Men de seks øverste hold ligger inden for en afstand af to point, og med 18 runder tilbage af grundspillet kan der stadigvæk ske rigtig mange ting.

FREMs næste kamp er lørdag på udebane mod Middelfart. Derefter venter endnu en udekamp lørdagen efter mod Hillerød, inden B.93 kommer på besøg lørdag 8/9.

 

Matchfacts

FREM – Brønshøj 2-0 (0-0)

Mål:

  • Hamid Khalidán (54.)
  • Simon Skibsted (str., 90.)

 

Advarsler:

FREM: Gustav Gjøg (61.), Simon Skibsted (87.)

Brønshøj: Simon Richter (60.), Oskar Tranberg (64.), Andreas Baes (68.), Lars Emil Juel Andersen (90.)

 

Dommer: Frederik Lysemose Hoffmann

 

Holdopstillinger:

 

FREM: Marco Brylov – Gustav Gjøg, Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Victor Christiansson, Abdoulie Njai, Mads Severinsen, Beran Camili – Benjamin Warlo, Hamid Khalidan

 

Brønshøj: Kasper Vilfort – Jamil Fearrington, Oskar Tranberg, Aske José Victor, Simon Richter – Oscar Buch, Lars Emil Juel Andersen, Andreas Baes, Daniel Anusic – Patrick Naundrup, Kevin Bechmann Timm

 

Udskiftninger:

 

Brønshøj: Oliver Lassen ind for Patrick Naundrup (57.)

Brønshøj: Ricky Gotland ind for Oskar Tranberg (64.)

FREM: Marius Finsen ind for Hamid Khalidan (75.)

Brønshøj: Simon Sharif ind for Daniel Anusic (76.)

FREM: Simon Skibsted ind for Beran Camili (83.)

FREM: Hervé Gamys ind for Abdoulie Njai (90.)

 

For FREM blev Frederik Mehder (målmand), Alexander Green og Deniz Karaca ikke  benyttet

 

Tilskuere: 1.155

 

 

 

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -