facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Udesejr i Middelfart

25. august 2018

Kampreferat

Inden lørdagens opgør havde FREM tre gange besøgt Middelfart Stadion, og den første udesejr manglede stadig. Det gør den ikke mere. Kampen endte med en sejr til de tværstribede efter et spektakulært frisparksmål af Beran Camili.

I forhold til midtugens hjemmesejr over topholdet Brønshøj var der mandskabsmæssigt ændret på en enkelt position; Gustav Gjøg måtte tage plads på bænken, da hans startplads var blevet overtaget af Tonni Adamsen, som var tilbage efter at have afsonet to dages karantæne. Det betød, at der var rykket lidt rundt på positionerne, så Tonni Adamsen kunne få plads i angrebet. Også Mikkel Andersson var tilbage på holdkortet efter en længere periode udenfor.

Middelfart Stadion er ikke et billardtæppe for tiden, og banen indbød til hård fight og kynisme, og den opskrift var fremmerne med på.

Middelfarts Casper Johansen benyttede dommerens startfløjt til at skyde på mål på første boldberøring, men skuddet overrumplede ikke anfører Marco Brylov i FREM-målet. 

Næste optræk til en chance til hjemmeholdet kom i det 13. minut, hvor Søren Skals Andreasen afviser Kristoffer Dirksen i en duel i venstre side, trækker ind i feltet og får afsluttet. Hans skud volder dog ikke Brylov problemer. 

FREMs første forsøg stod midtbaneslideren Mads Severinsen for, da han i det 20. minut afsluttede højt over mål på en returbold fra kanten af feltet. 

Hamid Khalidan havde en rimelig stor chance i det 28. minut, men Middelfart-keeper Casper Radza fik pareret med benene. Kort efter havde hjemmeholdet optræk til en chance, men afslutningen gik langt forbi.

Da uret rundede 38 minutter, fik FREM halvlegens største chance, da et godt gennembrud i venstresiden fra Hamid Khalidan endte med et indlæg tæt på mål. Både Beran Camili og Benjamin Warlo forsøgte at nå frem til bolden, men det endte med, at Middelfarts Peter Jul Nielsen fik sendt bolden mod eget mål fra få meters afstand, men Casper Radza præsterede en redning i verdensklasse og fik bolden viftet væk fra stregen. Det var virkelig tæt på FREM-føring, men heldet - og Radzas evner - var med hjemmeholdet. Det skulle ændre sig kort efter.

Kort før pausen begår Middelfart-forsvaret et lidt unødvendigt frispark mod Hamid Khalidan lige uden for feltet, og bolden ligger perfekt til en afslutning direkte på mål. Den slags er Beran Camili ekspert i, og han viser sine evner på smukkeste vis ved at sætte bolden op i det lange hjørne med et følt hårdt spark (se målet her). Fremragende mål af FREMs nummer 10, og spillerne fejrede den vigtige føring med de mange fans, som havde taget turen til det vestlige Fyn.

Pausen blev med et meget sjovere i FREMs omklædningsrum, og snakken kunne gå på, hvordan man nu ville gribe 2. halvleg an med en føring i hånden.

Ved starten af 2. halvleg havde FREM-træner Lasse Holmgaard sendt Gustav Gjøg på banen i stedet for Benjamin Warlo, og også Middelfart havde ændret i opstillingen for at fremtvinge en udligning. Efter 3 minutter var udligningen meget tæt på, da netop indskiftede Peter Dahl Kristensen brød igennem i højre side af feltet og sendte et perfekt indlæg ind i panden på Martin Hedeager Jensen, som fra 2 meter headede lige på en flyvende Marco Brylov. Her var heldet - og målmandens evner - i den grad med FREM.

Middelfart forsøgte at lægge et pres på FREM, og det gav muligheder i den anden ende til de hurtige kantspillere Hamid Khalidan og Abdoulie Njai, som begge havde fine muligheder for at fordoble føringen. Især Hamid Khalidan havde efter 65 minutter en stor chance efter en tværpasning fra 'AB' Njai, men Niclas Møller Nymand kom på tværs, og føringen blev på 0-1. Sidste kamps målscorer Hamid Khalidan endte uden scoringer denne gang, og han blev udskiftet til fordel for Simon Skibsted, som også kom på tavlen i seneste kamp. Også 'AB' Njai blev skiftet ud, og han blev erstattet af Marius Finsen

I kampens sidste ordinære minut var det netop Simon Skibsted, som sendte Marius Finsen afsted i dybden på højrekanten, og Finsen lagde en god aflevering på tværs til Tonni Adamsen, som lige nøjagtig ikke ramte bolden præcist nok til at passere Casper Radza i målet. 

I stedet endte overtidsminutterne med en lille belejring af Marco Brylovs mål, og det blev til et godt forsøg fra kanten af feltet, men den ellers fornuftige afslutning blev reddet på flotteste vis af Brylov.

Efter fem nervepirrende ekstraminutter fløjtede dommeren af, og jublen brød ud hos de tværstribede på begge sider af hegnet.

En yderst vigtig sejr, som sender FREM op i toppen af rækken inden næste lørdags udekamp mod Hillerød. BK Frem Support arrangerer igen bustur, og den store støtte er uundværlig for spillerne.

Tak til alle de medrejsende og på gensyn i Hillerød!

 

Kampfakta:

Middelfart Boldklub - Boldklubben FREM 0-1 (0-1)

Mål:

  • Beran Camili (45.)

 

Advarsler:

Middelfart: Niclas Møller Nymand (79.)
FREM: Ingen

 

Dommer:

Jonas Rossen, Aabenraa

 

Holdopstillinger:

 

Middelfart: Casper Radza - Niclas Vemmelund, Niclas Møller Nymand, Peter Jul Nielsen, Martin Conley - Mads Aasgaard, Søren Skals Andreasen, Lasse Thomsen, Kristoffer Gjettermann - Casper Johansen, Martin Hedeager Jensen

FREM: Marco Brylov – Kristoffer Dirksen, Andreas Horsebøg, Kenneth Thinter – Hamid Khalidan, Victor Christiansson, Abdoulie Njai, Mads Severinsen, Beran Camili – Benjamin Warlo, Tonni Adamsen

 

Udskiftninger:

 

FREM: Gustav Gjøg ind for Benjamin Warlo (46.)

FREM: Simon Skibsted ind for Hamid Khalidan (79.)

FREM: Marius Finsen ind for Abdoulie Njai (79.)

Frederik Mehder, Mikkel Andersson, Hervé Gamys og Deniz Karaca blev ikke benyttet.

 

Tilskuertal: 325 
 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -