Boldklubben FREM x Grade A Copenhagen

Boldklubben FREM og Grade A Copenhagen indgår et partnerskab baseret på fælles værdier som bæredygtighed, fællesskab og socialt ansvar.

BK Frem indgår partnerskab med Grada A Copenhagen

Vores partnerskab med Grade A Copenhagen

Fra Boldklubben FREMs perspektiv er partnerskabet med Grade A Copenhagen en manifestation af vores dedikation til fællesskab og socialt ansvar. Med en stærk tro på lederskab, bæredygtighed og en ny tilgang til shopping af secondhand, ser vi dette partnerskab som en gylden mulighed for at tage medansvar for at omdanne ideen om genbrugstøj til mainstream. Vores fælles mission er forankret i det sociale ansvar, der indebærer at fremme bæredygtighed og styrke vores samfund gennem meningsfulde relationer.

Du kan læse den officielle pressemeddelse om partnerskabet her

Få 15% Rabat til Grade A Copenhagens webshop med kode: BKFREM2024

“I Boldklubben FREM er der plads til alle. Vi er en arbejderklub med stolte traditioner for at tage socialt ansvar. Vi giver muligheder og oplevelser til mennesker i kraft af vores stærke fællesskab. Partnerskabet med Grade A Copenhagen handler om netop det; At give muligheder og oplevelser samtidig med at vi tager ansvaret for at forbruge klogere og mere bæredygtigt på os”
Frans Barkler
Direktør, Boldklubben FREM

Vores fælles værdier

Vores fælles placering i Valby samt den tætte forbindelse mellem social og miljømæssig bæredygtighed er kernen i vores partnerskab med Grade A Copenhagen. Som en institution inden for dansk fodbold repræsenterer Boldklubben FREM mere end bare sport; vi er et fællesskab, der værdsætter mangfoldighed og social ansvarlighed. Vores langvarige tradition for at sætte mennesket først og at værne om vores værdier viser, hvorfor et partnerskab med Grade A Copenhagen giver god mening for alle.

Frem BK og Grade A Copenhagen
“Boldklubben FREM er ikke blot en institution i dansk fodbolds historie. Det er den ægte vare. Det er sjæl og fællesskab. Det er respekt for det overleverede og ønsket om at give noget tilbage til samfundet. Værdier, der flugter utrolig godt med et secondhand-univers som Grade A Copenhagen”
Jesper Svarer Nissen
CEO og founder af Grade A Copenhagen
Boldklubben Frem og Grade A Copenhagen. Secondhand er også for fodboldfans

Secondhand er for alle - også fodboldfans

Grade A Copenhagen og Boldklubben FREM er enige om, at secondhand-shopping ikke kun er forbeholdt en bestemt gruppe. Med en voksende bevidsthed om modeindustriens miljømæssige fodaftryk, er det tid til, at flere mænd begynder at se secondhand som et bæredygtigt og økonomisk alternativ. Vores partnerskab sikrer, at især vores mandlige tilhængere nu kan stifte bekendtskab med et nyskabende univers, der tilbyder en ny standard for shopping af secondhand for mænd.

Fordele for vores tilhængere og følgere​

SAMMEN ER VI STÆRKEST! For både Boldklubben FREM og Grade A Copenhagen er det vigtigste ved partnerskabet, at tilhængere og følgere bliver tilgodeset fra dag ét. Tilhængere af Boldklubben FREM vil således modtage eksklusive fordele, som fx 15% rabat ved køb af secondhand-tøj hos Grade A Copenhagen. Derudover vil der blive afholdt konkurrencer og events, hvor man kan vinde billetter til Boldklubben Frems hjemmekampe og derigennem komme til at opleve den stærke og unikke fællesskabsfølelse og ægte fodboldkultur, der hersker på vores hjemmebane på Valby Idrætspark. Hold derfor godt øje med vores Instagram-profil og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Boldklubben FREM og Grade A Copenhagen medlemdsfordele

GRADE A COPENhagen - VELKLÆDT MED GOD SAMVITTIGHED​

Grade A Copenhagen er et univers, der sætter en helt ny standard for shopping af secondhand-tøj til mænd. Med alle de kendte brands, attraktive priser, produkter af højeste kvalitet og retur- og bytteservice er Grade A Copenhagen et reelt alternativ til at købe nyt.  Til glæde for din pengepung og ikke mindst for den grønne omstilling og klimaet.
Frem udskiftningsbænk med Grade A Copenhagen produkter og fodboldudstyr
Sporttaske fra Grade A Copenhagen med Frem-trøjer og fodboldsstøvler
Frem-trøje sammen med Grade A Copehagen-produkter

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk