Subtitle

Tegning af stolpereklamer

Fornyelsen af årets stolpereklamer er i gang, i alt 100 stole og 45 stolper er i dag forsynet med navn eller anden identifikation.

 

Med støtte til fonden hjælper du især ungdomsafdelingen, der i år specielt bliver støttet med penge til 1. halvårs rejseaktiviteter. Udover det arbejder hjælpefonden for at kunne forbedre de sociale klubhusfaciliteter indendørs, samt for at støtte arrangementer for de frivillige ledere i klubben.

 

Realiserede planer 2019: Støtte til ungdomsrejser samt støtte til nålefest og afslutningsfest for frivillige ledere.

 

Nytegning for året 2020 sker ved at indbetale Kr. 300,- pr. stol/stolpe, enten kontant til kontoret eller via Netbank til fondens konto i Nordea: 2191 – 7562 404 559. Du kan også indbetale via Mobile Pay 419254.

Prisen er, efter at være uændret i mange år, sat op til kr. 300,- så vi kan imødekomme det stigende behov.

 

Seneste dato for betaling er 31. januar 2020

 

Det formodes at de fleste vil fortsætte, men der kan blive tale om afgange som åbner op for at andre kan komme til. Vil du stå på venteliste, for yderligere stole/stolper, skal du kontakte adm. Preben Steen Nielsen på email: psn@dalgashave.dk eller telefon: 2323 3787

Det skal du også gøre hvis du ønsker en tekstændring på din nuværende stole/stolpe reklame, hvor du dog skal være opmærksom på at prisen for trykning af et nyt skilt til erstatning for nuværende stolereklame vil være Kr. 100,-, der er den pris fonden skal betale til trykkeriet.

 

På forhånd tak for støtten.

 

 

Med venlig hilsen

Preben Steen Nielsen

  1. januar 2020

 

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.