Denne weekends træningskamp var endnu engang mod et U19-mandskab, nemlig det pt tredjebedste i Danmark – FC Nordsjælland. Der er dog ingen tvivl om, at det giver god modstand at møde hurtige tekniske hold. Til gengæld så er fysikken hos U19-spillerne ikke helt på højde med 3. Division.

Foto: Preben Pathuel

FC Nordsjælland startede kampen med noget nær lyn og torden, og FREM havde svært ved at holde trit med et par lynhurtige spillere. FC Nordsjælland skabte en del chancer, og efter cirka et kvarters spil kom de foran på et flot hovedstød efter et indlæg, hvor FREMs målmand Sebastian Sørensen var kommet på mellemhånd.

Efter målet kom FREM mere med i kampen, og så blev det også til et par muligheder. Ud over et annulleret mål, blev det bl.a. til et skud på opstanderen. Omkring det 20. minut fik FREM udlignet, da Christian Helev opfangede en fejl fra FCN og spillede kort til Lucas Lodberg, som sikkert sparkede bolden i mål.

Foto: Preben Pathuel

Stillingen holdt dog ikke ret længe for FREM. Ukoncentreret defensivt spil resulterede i et blodtab, og det udnyttede FCN til fulde, da deres angriber blev spillet fri og sendte bolden i mål.

FCNs defensiv var dog også i gavehumør. Dette formåede FREM dog ikke at udnytte til scoring, selvom der faktisk var et par chancer, og FREM måtte gå til pause bagud 1-2.

FREM, som havde skiftet en del ud i pausen, kom lidt skidt fra start. Kort inde i halvlegen blev FREMs forsvar splittet, og en FCN-spiller sendte bolden hårdt presset i mål.

FCN fik lagt et pres på FREM, men dette resulterede i at FREM fik et par kontrachancer. FREM fik reduceret på en af dem, da Philip Herslov tog en lang løbetur med bolden op ad banen, og på kanten af feltet fandt han Lucas Balck, som sendte bolden under FCN-keeperen og i mål.

Lucas Balck havde muligheden for at udligne kort efter, men alene med FCN-keeperen brugte han lidt for lang tid og blev tacklet bagfra.

FCN havde deres muligheder, men dels havde Sebastian Sørensen et par redninger, og så var FCN-angriberne også gode til at sende bolden forbi mål.

FREM fik udlignet efter et hjørnespark, hvor Emil Schou Jørgensen fik headet på tværs til Lucas Balck, som en meter fra målstregen fik headet bolden i mål via en arm fra keeperen. Flere FCN-spillere appellerede for, at bolden ikke havde været over stregen, specielt da linjedommeren kun havde hævet flaget en brøkdel af et sekund, men dommeren havde korrekt dømt mål.

Foto: Preben Pathuel

FCN kunne have løbet med sejren til sidst, men en stor redning af Sebastian Sørensen forhindrede mål. Også FREM var tæt på at tage sejren, men skarpheden og heldet manglede til allersidst.

Kampen sluttede derfor 3-3 – næste kamp er mod FA2000 hjemme næste lørdag kl. 11:30.

FREM stillede op således

Sebastian Sørensen

Mohammed Youssef, Kristoffer Dirksen, Rasmus Grønne Jensen, Matthias Andersen

Oliver Møller Jensen, Frederik V. Kristensen, Jakob Skovgaard Larsen, Lucas Lodberg

Oliver G. Andersen, Christian Helev

Følgende spillere kom på banen:

Emil Schou Jørgensen, Pablo Basarte, Lucas Balck, Valdemar Frahm, Rasmus Fugl, Philip Herslov, Rasmus Thomson (fra egne rækker), Bastian Toelhøj (på prøve fra Fremad Amager), Don Darryl, Frederik Balslev

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk