Angriberen André Riel skifter til FREM. Riel har et hav af Superliga- og Nordic Bet Liga-kampe på cv’et for klubber som Lyngby, AGF og FC Helsingør, og han har i det hele taget en masse erfaring med i kufferten, som han nu pakker ud hjemme i Valby, hvor det hele startede.

Boldklubben FREMs sportchef Peter Olsen udtaler: ”Vi har flere gange haft en dialog med André, som jo er en rigtig Valby-dreng, men det har først kunne passe sammen nu, og vi er super glade for, at André tørner ud i den tværstribede trøje til foråret og ser det som endnu en styrkelse af vores hold”

Selv siger André Riel: ”Jeg er glad og stolt over at få chancen for at spille for FREM. Det er min barndomsklub og hjerteklub.

Jeg kommer fra en FREM-familie, så de glæder sig meget over, at det endelig sker.

Jeg ser frem til at være en del af et godt hold og være en del af det projekt, FREM har gang i. Jeg vil samtidig gøre alt, hvad jeg kan for at få FREM tilbage til det sjove selskab, hvor klubben hører til,” fortæller André Riel.

Peter Olsen byder André Riel velkommen