På grund af Corona-virus udskydes al fodbold i de tre bedste rækker i to uger. For FREM betyder det, at hjemmekampen på lørdag mod Skovshoved aflyses og skydes til et senere tidspunkt.

Al øvrig aktivitet i klubben er i forvejen aflyst de kommende to uger.

Også Boldklubben FREM og dansk fodbold har et ansvar for at bidrage til at mindske udbredelsen af Corona, og der er ingen tvivl om, at vi skal leve op til det ansvar. Samtidig har det store økonomiske konsekvenser for klubben. Alle, der kan, opfordres til at støtte økonomisk på MobilePay: 464325

Al Topfodbold udskydes

Divisionsforeningen lukker nu ned for al fodbold i de næste to uger. Det gælder for de tre bedste rækker 3F Superliga, NordicBet Liga og 2. Division.

Efter Statsministerens pressemøde onsdag aften har Divisionsforeningen besluttet at udskyde de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker – foreløbig i to uger. Det betyder konkret, at den allerede udskudte kamp torsdag aften mellem AGF og Randers ikke bliver spillet – ligesom kampene i de næste to runder heller ikke bliver afviklet.  

”Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere,” lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.