Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om Kaj Franks død. Han blev 89 år.

Det er en ægte Fremmer, der har takket af. En mand, der har været fan af klubben i længere tid, end mange af os kan huske tilbage. En mand, der har overværet mere end 1.000 kampe med FREM. En mand, der var så meget FREM, at hans kaldenavn var Fremmer-Kaj.

Ingen i eller omkring Boldklubben FREM kan være i tvivl om, at Kaj Frank var en vigtig del af klubben. I årtier – ja faktisk i en hel menneskealder – har han været et af klubbens ansigter og kendt overalt landet over. Kaj har været alle steder, hvor FREM har været, og alle steder har sat sit uforglemmelige indtryk.

Både som medlem af klubben fra helt ung og som medlem af supporterklubben siden starten i 1986 har Kaj været en markant skikkelse, som altid har støttet klubben, spillerne og med-fremmerne. Han var virkelig stolt af at være fremmer, og vi er som klub stolte over, at han i sin tid valgte at blive fremmer.

Når vi har fejret succeser, har Kaj været med hver gang, og når der var brug for en peptalk, så var det Kaj, der tog ordet. Altid med kærligheden til klubben i hjertet og altid med optimisme og kampgejst. Når vi har sunget “Aldrig, aldrig, aldrig giver vi op”, har Kaj sunget for, ligesom han altid var mand for med kraftig og samtidig bævende stemme at sætte klubsangen i gang som afslutningen på en tale. Kaj Franks loyalitet over for vores allesammens klub er og bliver umådeligt svær at matche.

Kaj gav aldrig op. Han har oplevet alt det, Boldklubben FREM har været igennem af op- og nedture, og han har holdt flaget højt gennem det hele. En bedre ambassadør for klubben og fremmernes ukuelighed er umulig at tænke sig.

Alle med deres gang i FREM har mødt Kaj Frank, og han har plads i alles hjerter. Som tidligere førsteholdsspiller Martin Jeppesen skriver på Facebook: “Kaj var med, da jeg debuterede og med, da jeg sluttede – helt igennem et fantastisk menneske”. Vi er helt enige.

Kondolencerne er væltet ind på sociale medier siden beskeden om Kaj Franks bortgang kom, og det er tydeligt, at Kaj har gjort et enormt indtryk på rigtig mange.

Vi bøjer hovedet og takker for den imponerende støtte igennem alle årene.

Æret være dit minde, Kaj.


Mindehøjtidelighed for Kaj Frank foregår i Bispebjerg kapel ved kirkegården d. 4. februar. Alle Fremmere er velkomne, og man kan komme mellem 12.45-13.30.

Her vil det være muligt at snakke om minder, og der vil være lidt musik. Der vil ikke være gravøl efterfølgende.

Familien ønsker ingen prangende buketter eller lign. Hvis det ønskes, kan der i stedet doneres et beløb til FREMs hjælpefond på MobilePay 419254

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk