Efter sejr over Sunshine kom regn og torden – og sæsonens første FREM-nederlag

Det var ikke ligefrem ananas vejr i Hillerød. (Foto: Claus M. Hansen)

FREM led sæsonens første nederlag, da Hillerød vandt 1-0 på et mål fire minutter før tid i en kamp, der mest af alt vil blive husket for regn i stride strømme og to afbrydelser på grund af torden.

Sjette gang var heller ikke lykkens gang, da FREM tørnede sammen med Hillerød, som åbenbart er en svær nød at knække. FREM har stadig sin første sejr mod nordsjællænderne til gode efter en kamp med et højst usædvanligt forløb.

Det må være på sin plads at nævne, at opgørets omstændigheder var specielle.

En time før kampstart strålede solen. Men det var lummervarmt, og det var et varsel om, at regnen kunne komme hvert øjeblik.

Det gjorde regnen i en grad, så dommer Frederik Lysemose Hoffmann blev nødsaget til at udsætte starten på opgøret. Det var ikke så meget på grund af vandet på banen. Der var ganske vist rigtig meget vand, men guden Thor var samtidig begyndt at svinge hammeren, og derfor kunne det være farligt at spille fodbold på grund af risikoen for lyn.

Regn eller ej – med ti minutters forsinkelse kom kampen i gang, og her var det værd at notere sig tre ændringer i FREM-opstillingen i forhold til det hold, som tirsdag havde vundet 3-0 ude over FC Sunshine i Sydbank Pokalen.

Victor Christiansson, Mikkel Andersson og Jacob Pind var alle tilbage i startopstillingen. Ud var gledet Daniel Holm, Daniel Anusic og Mark Sundstrup.

Frem’s topscore blev holdt i kort snor. (Foto: Claus M. Hansen)

FREM-træner Allan Ravn havde ligesom mod FC Sunshine valgt at stille op i en 4-4-2 opstilling, og det betød, at Tonni Adamsen var

rykket fra den offensive midtbane til angrebet. Til gengæld var Mikkel Andersson anbragt på en uvant plads på venstrekanten.

Hillerød kom til kampen med en flot sæsonstart i bagagen. Mens FREM havde spillet 2-2 md FA 2000 i den første kamp i 2. Division, havde de orangeklædte vundet hele 5-1 ude over B 93. Og i pokalturneringen var det blevet til Hillerød-sejr på 5-0 ude over Rudersdal.

Der var nu ikke meget, der tydede på ny målfest i første halvleg, der blev temmelig chanceforladt – måske også fordi begge halvlege blev præget af det elendige vejr, der gjorde forudsætningerne for poleret fodboldspil svære.

FREM var mest på bolden i første halvleg, men vi skulle hen mod midten af halvlegen, førend det gav sig udslag i målchancer.

Først kombinerede Christian Bramsborg og Jacob Pind på FREMs højrekant, og det endte med et kort indlæg til Tonni Adamsen, der imidlertid sendte bolden lidt til højre for hjemmeholdets mål.

Kort efter lykkedes det for Tonni Adamsen at sende bolden i mål, da han overlistede Rasmus Lyng i Hillerød-målet ved at komme først og heade bolden forbi ham. Frederik Lysemose Hansen vurderede dog, at Tonni Adamsen havde begået frispark mod Hillerød-keeperen og annullerede derfor scoringen.

Mod slutningen af første halvleg kom Hillerød imidlertid bedre med, og det kunne være blevet farligt, da Marinus Due Grandt spillede bolden frem til en fri Saad Abbouch, der imidlertid ikke fik noget godt træf på kuglen.

I næstsidste minut af første halvleg var der igen fare på færde, da Tobias Vistisen Andersen kom igennem o venstre side. FREM-målmand Marco Brylov reddede nu i flot stil i første omgang, og efter lidt frem og tilbage endte angrebet med et skudforsøg fra Hillerøds Mathias Johnsen, der ikke for alvor kunne true Marco Brylov.

På dette tidspunkt var solen kommet frem igen, men det varede kun pausen ud, førend regnen atter satte voldsomt ind.

Thinter leverede endnu en solid indsats. (Foto: Claus M. Hansen)

De mange dråber havde samtidig den effekt på spillet, at bolden også blev våd. Og ved et Hillerød-langskud fra Saad Abbouch i begyndelsen af anden halvleg så man Marco Brylov have problemer med at holde fast i kuglen. Det medførte, at han i resten af kampen ofte valgte at bokse bolden væk i stedet for at løbe en risiko ved at forsøge at gribe den.

FREM havde også bolden mest i begyndelsen af anden halvleg, men det var Hillerød, der kom frem til de to største chancer.

Først skød Jonathan Witt på mål ved et direkte frispark i værternes venstre side – og ganske tæt på straffesparksfeltet. Det var et absolut kvalificeret forsøg, hvor Marco Brylov måtte kaste sig for at afværge. Det lykkedes med en fin parade.

Få minutter senere var Tobias Vistisen Andersen igen på spil. Denne gang kom han fri til afslutning efter kombinationer på venstrekanten med Saad Abbouch, men nok en gang reddede Marco Brylov det flade, hårde forsøg.

Her var der spillet 20 minutter af anden halvleg, og det var igen begyndt at rumle ude i horisonten. Derfor så Frederik Lysemose Hansen sig igen nødsaget til at beordre alle mand i omklædningsrummene.

Efter 11 og et halvt minut var spillet dog atter i gang, og umiddelbart så det ud til, at den ufrivillige pause havde været bedst for FREM, der fik presset Hillerød tilbage på banen.

Det gav blandt andet en serie af hjørnespark, og ved et af dem fik Rasmus Møller en stor chance.

FREM-forsvareren var gået med frem, og da det forholdsvis flade hjørnespark fra højre side nåede frem til ham, satte han foden på og sendte bolden på tværs af målet – og forbi venstre stolpe.

Ligesom tilfældet havde været i første halvleg, kom Hillerød så småt bedre med, da vi nærmede os slutningen. Og fire minutter før tid skete der så det, som set med FREM-øjne ikke måtte ske.

Christian Bramsborg havde spillet en god kamp som højre back, og han havde også vist prøver på sin kreativitet, når han gik med frem. Men her gik det galt, da han i egen forsvarszone skulle modtage en bold, der røg på tværs af feltet.

Det så flere gange ikke helt lovligt ud i hovedstøds duellerne. (Foto: Claus M. Hansen)

Bagfra kom Tobias Vistisen Andersen spurtende til, og så gjorde han nok en gang det onde ved FREM ved at stjæle bolden og sende den forbi Marco Brylov med en hård, flad afslutning til det lange hjørne.

Som om der ikke var vand nok på banen, var dette endnu en spand vand i hovedet til FREM, der imidlertid fik tre chancer for at udligne.

Frederik Christensen var kommet på banen i stedet for Tonni Adamsen efter regnvejrspausen, og den tidligere Slagelse-angriber fik minuttet efter scoringen en god hovedstødschance, som imidlertid endte lige ved siden af Hillerød-målet.

Endnu større var muligheden dog i kampens næstsidste minut, da der var trængsel i Hillerøds målfelt. Daniel ’Elly’ Pedersen endte med at afslutte fra tæt hold, men selvom det lykkedes at passere Rasmus Lyng, ramte bolden stolpen, og riposten endte med en afslutning fra Rasmus Møller, som det lykkedes for Hillerøds forsvar at få blokeret.

På grund af regnvejrspausen var det svært at gennemskue, hvor megen tid der egentlig var tilbage, Men i tillægstiden fik ’Elly’ endnu en mulighed, hvor han tæt på stregen til målfeltets venstre side fik fyret af. Afslutningen ramte imidlertid sidenettet og målets afstiver.

Elly havde to store chancer til sidst i kampen, men det var stolpe ud. (Foto: Claus M. Hansen)

FREM havde fortjent mindst det ene point, men holdet tabte for fjerde gang i træk til Hillerød. Og holdet må konstatere, at starten på sæsonen ikke har været så god, som alle i og omkring klubben kunne have håbet på.

Det ene point for to kampe rækker foreløbig til en niendeplads i 2. Division Pulje 1. Men stillingen er trukket skæv, fordi der er to søndagskampe i denne runde. Derfor kan det nå at ændre sig inden FREMs næste kamp, som er hjemme mod Slagelse lørdag 17/8 kl. 14.00.

Kampfakta:

Hillerød – FREM 1-0 (0-0)

Mål:

1-0 Tobias Vistisen Andersen (86.)

Advarsler:

Hillerød: Mathias Johnsen (90.)
FREM: Victor Christiansson (55.), Daniel Holm (79.)

Startopstillinger:

Hillerød: Rasmus Lyng – Simon Sharif, Jonathan Witt, Magnus Klarskov Nielsen, Mathias Johnsen – Saad Abbouch, Marinus Due Grandt, Oliver Basse, Tobias Vistisen Andersen – Essam Salamoun, Magnus Frank Nathansen

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Frederik Sundstrup, Rasmus Møller, Kenneth Thinter – Jacob Pind, Victor Christiansson, Andreas Lundberg, Mikkel Andersson – Tonni Adamsen, Daniel ’Elly’ Pedersen

Udskiftninger:

Hillerød: Benjamin Barrett-Larsen ind for Essam Salamoun (58.)

FREM: Frederik Christensen ind for Tonni Adamsen (66.)

Hillerød: Lasse Spaniel ind for Saad Abbouch (73.)

FREM: Daniel Holm ind for Andreas Lundberg (73.)

Hillerød: Jonathan Masamuna ind for Magnus Frank Nathansen (80.)

FREM: Sebastian Kroner ind for Mikkel Andersson (88.)

For FREM blev Daniel Anusic og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet

Dommer. Frederik Lysemose Hansen

Tilskuere: 396

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk