Der var lagt op til sæsonens anden sejr da Holstebro kom på besøg i Valby fredag aften. FREM havde en skuffende kamp i Århus at revanchere mod Holstebro der lige som FREM ikke har haft den bedste start i denne sæson. Træner Henrik Gundersen havde da også lovet et stormløb mod Holstebro i kampens start og det kom sådan set også til at passe.

Fra første færd fik FREM hurtigt etableret et stormløb mod Holstebro’s mål, og efter få minutters spil fik FREM bolden i kassen da Oliver Andersen hamrede en retur bold i mål. Målet blev dog Annulleret ikke fordi FREM spilleren var offside, det var til gengæld Lucas Lodberg som uden at røre boldenvar offside på et hovedstød fra Emil Schou Jørgensen, det der blev halvklaret af Holstebro Keeperen.

Efterfølgende havde Salieu Drammeh et par skudforsøg, men FREMs angrebsspil virkede lidt tamt og rigtig meget og måske også for meget skulle igennem FREMs venstre siden.

Midtvejs i halvlegen var jeg nok lidt uenig med kampens dommer, som mente at Salieu Drammeh blev tacklet rent i feltet, jeg synes nu det var tydeligt at Holstebro spilleren ramte FREM spilleren lige så meget som bolden.

Kampen faldt gevaldigt i tempo, skader og ekstremt tidsudtræk af Holstebro keeperen ødelagde halvlegen. Tempoet passede åbenbart gæsterne godt for i den periode havde de faktisk deres stort set eneste chance et frispark som sad lige i Favnen på Viktor Anker i FREM målet.

FREM sluttede 1. halvleg bedst af med et skud fra Lucas Lodberg, som blev halvklaret, men generelt var halvlegen af skuffende kvalitet trods af overvægt af spil til FREM.

FREM havde bestemt også overvægt i spillet i anden halvleg, og også væsentlig flere chancer, dog gik stort set alle FREMs angreb igennem salieu Drammeh.

Netop den unge FREM spiller havde FREMs første forsøg i anden halvleg da han slap fri i feltet men han skud sad 10 cm. på den forkerte side af fjerneste opstander.

Midtvejs i halvlegen følte FREM sig snydt for endnu et straffespark, den var dog ikke så tydelig som den i første halvleg, da dommeren skulle vurdere hvem der havde ret til bolden i situationen, og den efterhånden upopulære dommer blandt publikum vurderede til gæsternes fordel.

Rasmus Louie Larsen havde måske FREMs største chance da Sylvester Seeger-Hansen tog et par driblinger i feltet og spillede på tværs til FREMs anfører, som dog sparkede bolden i hænderne på Holstebro keeperen.

Efterfølgende var der skudforsøg fra Salieu Drammeh, Lucas Lodberg og Daniel Warmbach men det var på keeperen, forbi mål, og over mål.

FREM satte en slutspurt ind, og i den periode havde Salieu Drammeh et skud på opstanderen, og Lucas Lodberg et skud som passerede langs målstregen i an afstand af ca. 20 cm, og endte som et indkast.

Holstebro havde stort set intet at byde på i anden halvleg, et hovedstød højt over mål og et frispark som endte som målspark.

Kampen sluttede 0-0 et resultat som Holstebro nok er lykkelige for, men det kan FREM ikke være, og der er virkelig meget at arbejde for trænerteamet i den kommende uge

Næste kamp er på lørdag når FREM gæster Høje Bøge stadion i Svendborg kl. 14:00 Til den kamp arrangerer BK FREM SUPPORT bustur se mere her

3. Division 2023/24 6. runde

FREM-Holstebro 0-0

FREMs opstilling

Viktor Anker

Emil Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen, Gustav Overgaard Hansen, Rasmus Louie Larsen (84, Jacob Iskov)

Lucas Lodberg (84, Egzon Zequri), Tobias Noer (52, Daniel Warmbach), Sylvester Seeger-Hansen (77, Marcus Teglers), Martin Conley, Salieu Drammeh

Oliver G. Andersen

Ubenyttede reserver: Balder Steensgaard (RM), Philip Oslev, Alexandar Spasojevic

Advarsler:
Daniel Warmbach (62)
Lucas Lodberg (77)
Emil Schou Jørgensen (90+2)

Dommer: Morten Helweg Larsen, Ålborg

Tilskuere 1006

Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk