Kort før jul og nytår gik vi i luften med et nyt partnerkoncept. Udover at være bydelens fodboldflagskib vil vi også være centrum for bydelens erhvervsdrivende. Vi vil bevise, at fodbold og forretning sagtens kan være i samme stue, og at denne kombination rent faktisk kan skabe værdi for din virksomhed.

Erhvervsklubben FREM skal være bydelens foretrukne erhvervsnetværk, og vi vil rigtig gerne i kontakt med alle virksomheder, som kan se sig selv som en del af et historisk sportsbrand og et stærkt erhvervsnetværk.

Mulighederne som partner i Boldklubben FREM er mange. Vi kan tilbyde alt fra et stærkt lokalt forankret erhvervsnetværk til værdifuld eksponering på Valby Stadion. Tjek vores partnerkoncept ud for komplet overblik over de muligheder, der er.

Alle virksomheder er forskellige og med forskellige ønsker og behov. Måtte din virksomhed stå med et ønske eller en ide, som ikke er en del af partnerkonceptet, er vi selvfølgelig altid friske på at drøfte dette. Vi har igennem tiden lavet en del sjove, anderledes og værdiskabende tiltag.

Vi ser frem til mange sjove, spændende og værdifulde oplevelser på fodboldbanen og i Erhvervsklubben FREM i 2020!

Kontakt partneransvarlig Simon Kristensen på tlf. 22570400 eller på mail sk@bkfrem.dk for yderligere information omkring mulighederne.”

Restaurantchef hos Burger King Poppelstykket, Søren Nissen, udtaler i forbindelse med samarbejdet:

“Vi på Burger King glæder os rigtig meget til samarbejdet med Boldklubben FREM. Vi vil rigtig gerne støtte op om vores lokale fodboldklub og glæder os til mange fremragende oplevelser på stadion og i vores restaurant efter kampene.”

“Vi satser på at blive FREM-supporternes foretrukne spisested både før og efter kampene.
Derudover er vi næsten naboer, og vi synes det er helt naturligt at indgå et samarbejde. Især med tanke på de mange spændende projekter, der ligger for området generelt. Der vil vi gerne være en solid og trofast partner igennem de næste mange år.”

Partneransvarlig i Boldklubben FREM, Simon Kristensen, supplerer:

“Jeg er rigtig glad for, at denne aftale nu er på plads, da den giver rigtig god mening for begge parter. Vi ligger klods op ad hinanden og med de tiltag, vi har i støbeskeen, håber vi selvfølgelig på, at vi kan skabe en masse værdi for hinanden.”

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, bliver nu en del af Erhvervsklubben FREM.

Partneransvarlig i Boldklubben FREM, Simon Kristensen, udtaler: “I vores målrettede søgen efter nye spændende virksomheder til vores erhvervsnetværk fik jeg hurtigt etableret kontakt til BDO og deres marketingansvarlig Anette Bjarkmann. Vi blev hurtigt enige om, at vi var et godt match og ser frem til forhåbentlig mange års samarbejde.”

Det er altid positivt, når eksisterende partnere forlænger samarbejdet med os her i Boldklubben FREM.

Fugmann A/S har været med hos os i mange år, og vi ser frem til at kunne fortsætte det positive samarbejde. Fugmann A/S vil med deres 6m bandereklame forblive en trofast støtte på sidelinjen til alle vores hjemmekampe på Valby Stadion.

Endnu en partneraftale er på plads.

Denne gang er der tale om vores nabo KIA Valby, som efter en kort pause nu træder ind som partner igen. Partneransvarlig i Boldklubben FREM, Simon Kristensen, udtaler i forbindelse med aftalen med KIA Valby: “Vi er selvfølgelig enormt glade for, at KIA Valby igen træder ind som partner i klubben. Rent geografisk ligger vi klods op ad hinanden, og begge parter ser spændende muligheder for et udbytterigt partnerskab.”

Afdelingsleder hos KIA Valby, Michael Jarlnæs, supplerer med følgende: “Vi som virksomhed ønsker at skabe gode relationer lokalt – og dermed øge kendskabet til vores forretning og vores brand. Da stort set ingen af vores medarbejdere bor i området, ser vi dette samarbejde som en god mulighed for både at øge vores lokalkendskab og samtidig styrke lokalsporten.”

Vi vil fremadrettet opdatere denne sektion specifikt med nyheder og indlæg der relaterer sig til Erhvervsklubben, partnere og vores partnerkoncept.

FREM har et historisk brand, og vi ønsker at finde de helt rigtige partnere der kan være med til at bakke om op vores klub, store som små.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.