Det er altid positivt, når eksisterende partnere forlænger samarbejdet med os her i Boldklubben FREM.

Fugmann A/S har været med hos os i mange år, og vi ser frem til at kunne fortsætte det positive samarbejde. Fugmann A/S vil med deres 6m bandereklame forblive en trofast støtte på sidelinjen til alle vores hjemmekampe på Valby Stadion.

Endnu en partneraftale er på plads.

Denne gang er der tale om vores nabo KIA Valby, som efter en kort pause nu træder ind som partner igen. Partneransvarlig i Boldklubben FREM, Simon Kristensen, udtaler i forbindelse med aftalen med KIA Valby: “Vi er selvfølgelig enormt glade for, at KIA Valby igen træder ind som partner i klubben. Rent geografisk ligger vi klods op ad hinanden, og begge parter ser spændende muligheder for et udbytterigt partnerskab.”

Afdelingsleder hos KIA Valby, Michael Jarlnæs, supplerer med følgende: “Vi som virksomhed ønsker at skabe gode relationer lokalt – og dermed øge kendskabet til vores forretning og vores brand. Da stort set ingen af vores medarbejdere bor i området, ser vi dette samarbejde som en god mulighed for både at øge vores lokalkendskab og samtidig styrke lokalsporten.”

Vi vil fremadrettet opdatere denne sektion specifikt med nyheder og indlæg der relaterer sig til Erhvervsklubben, partnere og vores partnerkoncept.

FREM har et historisk brand, og vi ønsker at finde de helt rigtige partnere der kan være med til at bakke om op vores klub, store som små.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.