Fanejernes forening er stiftet: Tidligere borgmester ny formand

Foreningen FREMs Folkeandelshavere holdt sin stiftende generalforsamling på Valby Stadion forud for divisionskampen mod Dalum. Her blev tidligere teknik- og miljøborgmester i København, Ninna Hedeager Olsen, valgt som formand, og hun skal nu repræsentere alle de nybagte klubejere i bestyrelsen for selskabet bag divisionsholdet, Boldklubben FREM ApS.

Udover at være aktiv fan af FREM og fast inventar til hjemme- og udekampe er hun også aktiv i Netværket for kvindelige fodboldfans.

Der er solgt over 300 anparter til fans, frivillige og andre fremmere, og 53 af dem mødte op til den stiftende generalforsamling en lørdag formiddag i Pauli Jørgensen Loungen.

FREMs nye klubejere holdt stiftende møde Foto: Preben Pathuel

Her blev foreningen stiftet og en bestyrelse blev valgt, der udover Ninna Hedeager Olsen består af Jens Andersen og Tim Bank Thomsen.

Aktive fans i bestyrelsen

Jens Andersen er tidligere formand for BK FREM Support og tidligere medlem af bestyrelsen i både BK FREM Support og Boldklubben FREM og desuden medstifter af fanambassaden omkring Herrelandsholdet.

Tim Bank Thomsen er iværksætter og en af de aktive fans bag målet i stemningsfraktionen Paulis Rødder. Han har gennem en årrække været aktiv i og omkring klubben både som fans og i forbindelse med klubstøttekampagnen og den crowdfundede sommerkamp mod FC St. Pauli.

Som suppleant blev valgt Jan Mathisen, der udover at være fremmer og frivillig til FREMs kampe er pensioneret fagforeningsmand og aktiv i lokalområdet.

Det er fortsat muligt at købe c-anparter og blive partner i FREMs fodboldselskab samt at købe fan-anparter i Boldklubben FREM ApS. Den ordinære generalforsamling i Foreningen FREMs Folkeandelshavere vil blive afholdt i september.

Den nyvalgte bestyrelse for FREMs Folkeandelshavere. Fra venstre: Tim Bank Thomsen, Jens Andersen, Ninna Hedeager Olsen og Jan Mathisen Foto: Preben Pathuel