Sæsonens sidste kamp var et farvel til 2. division kampen var også et farvel til en del spillere. Det var også dagen hvor FREM’s sportsudvalg kunne præsentere den kommende træner, Henrik Gundersen, som forhåbentlig får sammensat et slagkraftigt hold til den kommende sæson, på trods af at det i øjeblikket virker som om at de fleste spillere forlader FREM.

Foto Claus M. Hansen

Der var ændret på mange pladser i FREM’s opstilling mod Brabrand bemærkelsværdigt var der blevet plads til Kristoffer Dirksen formentlig fordi det var hans sidste kamp i FREM trøjen, og selv om han faktisk ikke har spillet på førsteholdet siden november sidste år spillede han rigtig stærkt i midter forsvaret sammen med Valdemar Frahm

Det var FREM der dominerede kampen fra start, med et højt pres som tydeligvis gav Brabrand problemer, det var faktisk også FREM der havde de fleste muligheder og en del hjørnespark, dog var FREM ikke synderlig farlige, og man husker faktisk kun to virkelige stor muligheder da først Frederik V. Kristensen ramte trekantssammenføjningen med et langskud, og det hovedstødsforsøg Oliver Møller Jensen havde kort efter som sad lige på Brabrands keeper

Brabrand kom længere frem på banen i anden halvleg men chancemæssigt var kampen meget lige, med meget få chancer. Brabrand havde i starten af halvlegen en enkelt på lidt af en tilfældighed stod en spiller fri foran Sebastian Sørensen, men Brabrand spilleren sendte bolden forbi mål. FREM havde også en enkelt da Salieu Drammeh slap fri efter flot kombinationsspil med Jakob Skovgaard. Frem spilleren var dog ikke koldblodig nok og afsluttede lige på målmanden.

Foto Claus Mørch Hansen

I kampens 60. minut blev der mulighed for at klappe Kristoffer Dirksen og Sebastian Sørensen fra banen da de blev udskiftet med Emil Schou Jørgensen og den unge U/19 målmand Balder Stensgaard som dermed fik debut.

Mod slutningen af kampen kom der lidt mere gang i sagerne, Frederik V. Kristensen havde en god mulighed da han slap fri i højre side, men hans skud gik 30 cm. forbi den fjerneste målstolpe.

Rigtig bittert var det da Brabrand kom foran i det 85. hvor en Brabrand spiller slap fri på baglinjen og spillede ind foran mål hvor bolden blev spillet bagud til en udækket Kasper Andersen som sendte bolden i mål.

Man nåede lige at tænke at man nu endnu engang spiller bedre eller lige op med Brabrand og så mister man 2 eller 3 point til dem da Casper Lykke slap fri i højre side og rigtig koldblodigt sendte bolden mellem benene på Brabrand keeperen og i mål.

I kampens overtid havde Frem faktisk mulighed for at hive sejren hjem, da Casper Lykke fandt Rasmus Louie Larsen inden foran mål, men FREM spilleren firsttimede bolden over mål.

Kampen sluttede 1-1 og nu hedder det 3. division fra efteråret efter denne forfærdelige sæson hvor FREM i mange kampe var lige ved og næsten. Start datoen for 3. division er ikke offentliggjort endnu til gengæld spiller FREM pokalkamp 8-10 august og den kamp er der lodtrækning til 5 juli kl. 12:00.

Foto Claus M. Hansen

FREM-Brabrand 1-1 (0-0)
0-1 Kasper Andersen (85)
1-1 Casper Lykke (88)

Frem’s opstilling

Sebastian Sørensen (60, Balder Stensgaard)

Rasmus Grønne, Kristoffer Dirksen (60, Emil Schou Jørgensen), Valdemar Frahm

Casper Lykke, Frederik V. Kristensen, Jakob skovgaard Larsen (81, Zakaria Alla), Rasmus Louie Larsen

Salieu Drammeh, Søren Nørgaard (71 Pablo Besarte), Oliver Møller-Jensen (71, Oliver Andersen)

Ubenyttede spillere Marcus Teglers, og Diyar Avci

Advarsler:
Valdemar Frahm (74)
Emil Schou Jørgensen (77)

Dommer: Sebastian Tornhøj Nielsen, Odense

Tilskuere 782

Foto Claus Mørch Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk