For sjette kamp i træk gik FREM fra banen uden at tabe, da holdet lørdag var på besøg i Karlslunde, hvor en intens kamp sluttede 2-2.

FREM blev handicappet af at måtte spille med ti mand i det meste af en halvleg efter en udvisning til Emil Schou Jørgensen. På den baggrund kunne holdet ikke være helt utilfredse med remis-løsningen.

Den omvendte kamp i slutningen af august havde FREM vundet med 5-0, og derfor havde klubbens fans også forventninger om endnu en sejr på kunstgræsset på den indhegnede bane i Karlslunde. Men FREM-træner René Henriksen havde allerede under opvarmningen advaret sine spillere om, at så fint et resultat skulle man ikke regne med igen.

Samme René Henriksen havde foretaget to ændringer i startopstillingen forhold til det hold, som i sidste uge vandt 1-0 hjemme over Young Boys.

Emil Schou Jørgensen var gledet ind i midterforsvaret på bekostning af Kristoffer Dirksen, og Oliver Møller-Jensen måtte også tage plads på bænken. Det betød comeback i startopstillingen til Christian Helev, mens Oliver Andersen i stedet for pladsen som frontangriber begyndte kampen i Karlslunde på venstrekanten.

FREMs udvalgte på de lidt primitive forhold (som vi selv har stiftet bekendtskab med i Valby) Karlslunde havde dog noget FREM ikke har, en boldholder – Foto Claus Mørch Hansen

Karlslunde havde også nye spillere i forhold til nederlaget i kampen i august.

Bl.a. havde holdet fået sidste sæsons topscorer i Danmarksserien, Mark Moesgaard, med igen. Han havde ellers annonceret, at han ville trappe ned i en ung alder og i stedet spille Serie 3 med Torslunde-Ishøj.

Men i 3. Division har det hurtigt stået klart, at Karlslunde godt kunne bruge en mand med mål i støvlerne. Og de har åbenbart fået overtalt Mark Moesgaard til at komme tilbage.

Ham skulle FREM få noget besvær med i lørdagens kamp.

Her var det Karlslunde, som fik opgørets første mulighed, da balancespilleren Rasmus Lundvig Hansen efter et par minutters spil forsøgte sig med et langskud. Det endte dog noget over mål.

Herefter var det FREM, som overtog dirigentstokken i kampen.

Efter omkring ti minutters spil var udeholdet ret tæt på en føring, da Isak Tånnander fra højrekanten sendte et fint indlæg ind til Christian Helev, som fra en position midtvejs i feltet forsøgte at placere bolden ude ved venstre stolpe. Karlslundes målmand, Patrick Christensen, reddede dog med en flot fodparade.

Christian Helev burde have bragt FREM foran på denne mulighed – Foto Claus Mørch Hansen

Men det slog ikke FREM ud.

Fem minutter senere var det Oliver Andersen, der testede Patrick Christensen, som denne gang med nød og næppe fik vippet det ellers glimrende forsøg over overliggeren til hjørnespark, som FREM ikke fik så meget ud af.

Tre minutter senere satte FREM-topscorer Isak Tånnander fart på i et virkelig flot gennembrud fra højrekanten ind mod straffesparksfeltet. Han endte med at lægge bolden af til Jacob Pind, der skød på mål, men som måtte se Patrick Christensen diske op med endnu en fodparade.

Samme Jacob Pind stod fadder til den næste chance midtvejs i første halvleg, hvor hans indlæg fra venstre side egentlig blev blokeret, men hvor det i stedet fik mere højde på. Det betød en hovedstødschance til Christian Helev, der dog ikke var helt i balance, og som derfor headede lidt forbi mål.

Så chancerne var der, men FREM fik ikke udnyttet dem. Og så gik det hverken værre eller bedre, end at Karlslunde løb ned og scorede i stedet efter en lille halv time.

FREM så ud til at have afværget et angreb, men Karlslunde holdt fast med et godt genpres, der endte med, at hjemmeholdets Rasmus Winther Svendsen kom i bund i højre side. Han lagde bolden ind til Mark Moesgaard, som fra kanten af målfeltet var alene med Rasmus Wedege, som han udplacerede ved at banke bolden højt op i målnettet.

Det virkede som om, scoringen i nogen grad tog luften ud af FREM, som strengt taget kunne være kommet yderligere bagud et par gange i den efterfølgende periode.

Først var det Karlslundes højre back, Nickolai ’BK’, som med et særdeles velkvalificeret frisparksforsøg kunne være kommet på scoringslisten, hvis ikke det var, fordi FREMs målmand, Rasmus Wedege, havde præsteret en virkelig flot redning.

Stor redning af Rasmus Wedege – Foto Claus Mørch Hansen

Dernæst var det Mark Moesgaard, der igen var på spil – denne gang med et løb mod mål fra venstrekanten. Her var det Rasmus Wedege, der reddede sit hold med en flot fodparade.

Derefter fik FREM ovenikøbet det problem, at Jakob Skovgaard Larsen blev skadet.

Balancespilleren forsøgte i første omgang efter endt behandling at fortsætte, men allerede efter et par minutter stod det klart, at han ikke kunne fortsætte. Han måtte derfor lade sig udskifte med Kristoffer Dirksen.

Man må bestemt ikke håbe, at det er alt for alvorligt fat med Jakob Skovgaard Larsen, da han har været en af holdets bedste i dette efterår.

Men netop Kristoffer Dirksen skulle komme til at spille en hovedrolle i denne kamp kort før pausen.

Her fik FREM hjørnespark i højre side, og det endte med en hovedstødsafslutning, som Patrick Christensen ikke kunne holde. I stedet endte bolden i panden på den fremskudte Kristoffer Dirksen, som fra målfeltets venstre side stangede bolden ind i netmaskerne til 1-1.

Kristoffer Dirksen får i en klump af spillere sendt bolden i nettet – Foto Claus Mørch Hansen

Begge hold nåede imidlertid at få en mulighed mere inden pausen.

Hos Karlslunde var det Mark Moesgaard som fra venstre side sendte en bold ind til Mathias Lang Andersen, der måtte strække sig for at lave en helflugter, men som ikke helt kunne styre retningen på sit forsøg.

I den anden ende så det bestemt ud som om, at FREM skulle have haft et straffespark. Det mente kampens dommer, Niclas Gomes, imidlertid ikke, og det fik efterfølgende Isak Tånnander til at brokke sig til en sjælden advarsel.

Lignede et klart straffespark til FREM da Karlslundes Sebastian Hansen mistede bolden og istedet væltede FREMs Isak Tånnander – Foto Claus Mørch Hansen

Men 1-1 var såmænd ikke et helt urimeligt facit efter første halvleg.

Mål lige før pausen har ofte en psykologisk god virkning, fordi det hold, der har scoret, har noget positivt at tale om i pausen. Og måske var det lige præcis det, der skete for FREM.

I hvert fald virkede FREM toneangivende i anden halvlegs start, og efter fire minutters spil gav det bonus.

Frederik V. Kristensen bragte FREM foran og fejrede det på sin spevielle måde – Foto Claus Mørch Hansen

Her kom Oliver Andersen igennem i venstre side, og han lagde bolden skråt bagud til Frederik V. Kristensen, der med et tørt hug sendte bolden forbi Patrick Christensen og i mål henne ved højre stolpe.

Dermed var FREM foran, men glæden varede kun i to minutter.

Her røg Mark Moesgaard til jorden efter en løbeduel med Emil Schou Jørgensen. Det takserede Niclas Gomes til gult kort, og da Emil Schou Jørgensen allerede havde fået et gult kort i første halvleg, betød det rødt kort til FREM-forsvareren.

Da løbeduellen ovenikøbet var foregået i det kriminelle felt, betød det også straffespark til hjemmeholdet.

Det tog Mark Moesgaard sig af, og han passerede med usvigelig sikkerhed Rasmus Wedege til udligning med et knaldhårdt spark.

Emil Schou måtte tidligt i bad, og karantæne i 2 kampe – Foto Claus Mørch Hansen

Det var første gang i denne sæson, at en FREM-spiller blev udvist. Det var til gengæld tredje gang, at modstanderne scorede på straffespark, og alle tre gange har det kostet point.

Jean-Claude Bozga scorede til slutresultatet 1-1 for Slagelse i udekampen i september, mens Valdemar Schousboe udlignede til slutresultatet 2-2 for FC Roskilde i sidste måned – ligeledes fra ellevemeter-pletten.

Resten af denne lørdags kamp i Karlslunde blev meget intens. Men underholdningsværdien faldt noget, og det bidrog heller ikke til underholdningen, at det grå november-vejr fik akkompagnement af finregn.

Selvom FREM var en mand mindre i mere end en halv time, lykkedes det i store træk at holde Karlslunde fra fadet indtil slutningen af forestillingen. Men man kan sige, at René Henriksens decimerede tropper trods overvægt i spillet heller ikke selv skabte de helt store chancer. Det blev mest til behjertede forsøg udefra, som Patrick Christensen tog sig af.

FREM havde enkelte muligheder i slutningen af kampen – Foto Claus Mørch Hansen

Den bedste mulighed for at score et sejrsmål tilfaldt hjemmeholdets Mathias Gonzalez i venstre side af straffesparksfeltet fem minutter før tid. Det lykkedes imidlertid for FREM-forsvaret at få reddet hans skud til hjørnespark i den situation.

Karlslundes Benjamin Rohde Laursen forsøgte sig derefter med et langskud, men det var FREM, der ville mest i kampens afsluttende fase.

Frederik V. Kristensen manglede dog lidt præcision i sit langskudsforsøg, og Jacob Pind manglede en hel del mere præcision i sit forgæves forsøg på at fremtvinge en afgørelse til sidst.

Det endte derfor med en pointdeling, men det betød ikke desto mindre, at FREM på rækkens andenplads fik lidt mere luft til Vanløse, der på eget græs måtte se sig slået af IF Lyseng (0-3), der virkelig må siges at have spillet sig op efter en skidt start på sæsonen.

FREM har nu fire point – og en langt bedre målscore – ned til netop disse to klubber.

Det betyder samtidig, at FREM er sikre på at overvintre på en oprykningsplads, da der kun mangler en enkelt runde. Her kommer Slagelse på besøg på Valby Stadion på lørdag.

På trods af en mand i overtal var Karlslunde ikke særlig interesseret i at satse på en sejr – Foto Claus Mørch Hansen

Matchfacts

Karlslunde IF – FREM 2-2 (1-1)

Mål
1-0Mark Moesgaard (27.)
1-1 Kristoffer Dirksen (44.)
1-2 Frederik V. Kristensen (49.)
2-2 Mark Moesgaard (53., str.)

Advarsler

Karlslunde IF: Ingen
FREM: Emil Schou Jørgensen (33.), Isak Tånnander (45. + 1.), Christian Bramsborg (90.+ 4.)

Udvisninger

Karlslunde IF: Ingen
FREM: Emil Schou Jørgensen (51.)

Holdopstillinger

Karlslunde IF: Patrick Christensen – Nickolai ‘BK’, Sebastian Hansen, Mathias Krogh Moestrup, Gustav Gjøg – Rasmus Lundvig Hansen – Mathias Lang Andersen, Benjamin Rohde Laursen, Rasmus Winther Svendsen, Mathias Gonzalez – Mark Moesgaard

FREM: Rasmus Wedege – Christian Bramsborg, Rasmus Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen – Jakob Skovgaard Larsen – Isak Tånnander, Frederik V. Kristensen, Jacob Pind, Oliver Andersen – Christian Helev

Udskiftninger

FREM: Kristoffer Dirksen ind for Jakob Skovgaard Larsen (36.)

Karlslunde: Mathias Rehder ind for Rasmus Lundvig Hansen (59.)

Karlslunde: Rasmus Jensen ind for Gustav Gjøg (70.)

FREM: Armend Aslani ind for Oliver Andersen (70.)

Karlslunde: Gustav Strøm ind for Nickolai ’BK’ (78.)

For FREM blev Mohamed Youssef, Oliver Møller-Jensen, Andreas Winther Mortensen, Rasmus Fugl og Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet

Dommer: Niclas Gomes

Tilskuere: 400

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk