Første kamp er hjemme mod FA2000

Kampoptakt

Boldklubben FREM – FA2000
Lørdag den 3. august kl. 14.00
Valby Stadion

Sæsonens første hjemmekamp er imod en debutant i divisionerne, når den blot 19 år gamle Frederiksbergklub FA2000 gæster Valby Idrætspark. Husk, at du kan købe billet til kampen her: https://fairbillet.dk/Store/Event/ByCompany/54 og at du kan købe dit sæsonkort til den kommende sæson ved at rette henvendelse til kontor@bkfrem.dk

Sommerpausen er endelig ovre, og nu er tiden kommet, hvor dine tværstribede, røde og blå helte igen folder sig ud hver eneste weekend. I sommerpausen har FREM blandt andet præsenteret Allan Ravn som klubbens nye træner. Allan Ravn har tidligere været træner i Taastrup FC, Herfølge, Karslunde og Solrød FC. Som spiller har Allan Ravn vundet fire Danmarksmesterskaber og en pokaltitel med Brøndby IF. Læs interview med Allan Ravn her:http://bkfrem.dk/default.asp?vis=nyheder&id=4935

Trænerteamet er klar til sæsonstart. (Foto: Preben Pathuel)

FREM har i pausen måtte sige farvel til blandt andet Beran Camili, der i lang tid har døjet med en skade. Til klubben er til gengæld kommet den tidligere Slagelse-duo Jacob Pind og Frederik Christensen, ligesom Daniel Holm, Jonas Nørremark og Hervé Gamys gør comeback i FREM-truppen.

FREM har i pausen naturligvis spillet en række træningskampe. I den første træningskamp tabte FREM 2-0 mod ærkerivalerne Hvidovre, der spiller i 1. division. Anden træningskamp endte ligeledes med et nederlag til en 1. divisionsklub. Det var FC Roskilde, der på Valby Idrætspark slog FREM 3-0. Også tredje træningskamp endte med et nederlag til FREM. Denne gang var det FC Bridges fra Chicago, der ligesom FC Roskilde slog FREM med 3-0. FREM fik dog en tiltrængt sejr i den sidste træningskamp, da Ishøj IF blev besejret med 3-0. ligeledes tilbagevendte Mark Sundstrup scorede alle tre mål for FREM.

Sæsonens første modstander, Frederiksberg Alliancen 2000, spiller deres første divisionskamp nogensinde, når de lørdag kommer til Valby Idrætspark. FA2000 endte i sidste sæson på førstepladsen i Danmarksseriens Pulje 2 med 55 point i 27 kampe og sikrede sig dermed en billet til 2. Division. Som navnet antyder, er FA2000 en klub med få år på bagen. I 2000 fusionerede klubberne B 1972, Boldklubben Dalgas og Frederiksbergkammeraternes Idrætsforening under det fælles navn Frederiksberg Alliancen 2000. På trods af FA2000s korte levetid er der næsten 2000 aktive medlemmer i klubben. I sidste sæson vandt FA2000s Sebastian Jacobsen topscorertitlen i Danmarksserien Pulje 2 med sine imponerende 23 sæsonscoringer. Holdet formåede at score 75 mål i 27 kampe. Indtil for nylig havde FA2000 den tidligere FREM-træner John ’Tune’ Kristiansen som assistenttræner.

Spillertruppen er på plads, og alle trupper for at komme i kamp. (Foto: Preben Pathuel)

Sæsonen fløjtes endelig i gang på lørdag. Du kan købe din billet allerede nu her: https://fairbillet.dk/Store/Event/ByCompany/54. Du kan også nu købe sæsonkort til den kommende sæson. Prisen er 875 kroner. For pensionister er prisen 450 kroner. Du kan få fat i sæsonkortet ved at rette henvendelse til klubben på mail kontor@bkfrem.dk. Kortet kan afhentes på klubbens kontor tirsdag og torsdag fra 14-18. Her kan betales med MobilePay, dankort eller kontanter. Husk også, at du senest skal tilmelde dig torsdag, hvis du ønsker at tilmelde dig Café Frems frokostbuffet inden kampen. Prisen er 75 kroner inklusive en øl, og tilmelding skal ske på SMS til 28 78 63 77. Maden serveres fra klokken 12.

FREM-spillerne glæder sig naturligvis lige så meget, som du gør, til at komme i gang igen efter sommerpausen. Det gør de blandt andet, fordi de ved, at der altid er fantastisk opbakning fra lægterne, når de tørner ud. Derfor skal du selvfølgelig på stadion og byde dine helte velkommen tilbage og synge dem til sejr, når divisionsdebutanterne fra Frederiksberg forhåbentlig skal sendes hjem med et nederlag.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk