Første sejr over Hillerød nogensinde: Daniel Anusic skyder FREM op i top-6

Daniel Anusic scorede kampens enlig mål efter et kvarters spil (Foto: Preben Pathuel)

Takket være et tidligt mål af Daniel Anusic vandt FREM 1-0 på hjemmebane over Hillerød, og med dette skud sendte han samtidig FREM op i den sjove ende af tabellen i 2. Division.

Se Preben Pathuels billeder fra kampen her: Billedserie: FREM – Hillerød

FREM-sejren var hårdt tilkæmpet, og den kom primært i hus takket være en flot indsats i forsvaret, der i modsætning til de fire sidste møder med Hillerød – der alle var endt med nederlag til FREM – ikke fik lukket nordsjællænderne ind i kampen på dumme fejl.

Hillerød kom til Valby med en bevidsthed om, at de aldrig havde tabt til FREM i en turneringskamp. Men med til den historie hører dog, at det lykkedes for FREM at få skovlen under de orangeblusede i en træningskamp sidste vinter.

FREM-træner Allan Ravn havde foretaget to ændringer i forhold til det hold, som i sidste weekend havde vundet 4-0 ude over Skovshoved.

Victor Christiansson og Kenneth Thinter var ikke med i denne lørdags kamp. Frederik Sundstrup kom tilbage i midterforsvaret, og samtidig valgte Allan Ravn at flytte Andreas Lundberg fra forsvaret til den plads på midtbanen, som svenske Christiansson normalt spiller.

Desuden blev der comeback til Rasmus Møller som venstre back. Han har ikke været i startopstillingen siden FREMs seneste nederlag mod HIK i august (1-4).

Selve kampen blev afviklet i typisk dansk efterårsvejr med lejlighedsvis regn og lidt blæst, så det for tilskuerne blev en småkold fornøjelse.

Selvfølgelig var der glæde over målet (Foto: Preben Pathuel)

Kampen igennem var Hillerød mest på bolden, men man sad også i det meste af opgøret med en fornemmelse af, at det kunne blive farligere, når FREM forsøgte at slå til på de kontraangreb, som Allan Ravns tropper fik nogle stykker af.

Efter et kvarters spil var det netop sådan et kontraangreb, som gav bonus for hjemmeholdet.

Armend Aslani modtog – på kanten af offside – en god, lang fremlægning i højre side. Han løb i bund med bolden og fik lagt et perfekt, fladt indlæg over mod modsatte målstolpe, hvor Daniel Anusic med en inderside sendte bolden forbi Hillerød-målmand Tim Lund og ind i netmaskerne til 1-0 til FREM.

Det var anden kamp i træk, Daniel Anusic scorede. Han åbnede også scoringen i sidste uges sejr over Skovshoved.

Små fem minutter efter målet i dagens kamp havde Hillerød en god mulighed for at udligne, da gæsternes offensive højre back, Simon Sharif, fik lagt bolden igennem målfeltet med adresse til Jonathan Masamuna, der heldigvis for FREM lige nøjagtig ikke kunne nå frem til kuglen.

Dysten i almindelighed – og den midterste del af første halvleg i særdeleshed – var præget af, at begge hold sled med at skabe flow i spillet, at bryde igennem modstandernes forsvar og dermed at skabe chancer.

Fem minutter før pausen fik FREM dog en god mulighed, da Frederik Christensen modtog en lang fremlægning i højre side. Han vred sig fri af to forsvarere og skød mod målets korte hjørne, men hans forsøg var også lidt til højre for højre stolpe.

Hillerød skabte holdets vel nok største chance kort før pausen, da Essam Salamoun steg til vejrs midt i straffesparksfeltet, men han måtte se FREM-målmand Marco Brylov redde hovedstødsforsøget med en fantastisk refleksredning.

Hillerød dækkede godt af for FREMs 2 angribere. (Foto: Preben Pathuel)

Fra anden halvlegs start satte Allan Ravn midtbaneslideren Mikkel Andersson på banen i stedet for Frederik Christensen, mens FREM-træneren beordrede Armend Aslani længere frem på banen.

Også anden halvleg blev generelt en uskøn forestilling, hvor Hillerød kæmpede for at komme tilbage i opgøret, og hvor FREM lurede på at lave et på et mål på et kontraangreb, som man helt klart havde på fornemmelsen definitivt ville have lukket opgøret.

Det var netop et kontraangreb efter godt et kvarters spil, som gav FREM anden halvlegs bedste mulighed for et mål, da Tonni Adamsen fik spillet Jacob Pind alene med Tim Lund. Jacob Pind fik også afsluttet, men Hillerød-keeperen reddede sit hold med en flot fodparade i den situation

Kort forinden havde Hillerød sendt en god, gammel bekendt af FREM i skikkelse af Frederik Roepstorff på banen.

Han havde straks gjort opmærksom på sig selv, da han afsluttede et angreb, hvor FREM ikke kunne komme til at få ekspederet bolden væk fra farezonen.

Frederik Roepstorffs skød på mål lidt uden for straffesparksfeltet med et hårdt, fladt skud, der havde retning mod højre stolpe. Her fik Marco Brylov imidlertid kastet sig og reddet på glimrende vis.

Den efterfølgende fase af kampen var præget af mange advarsler fra dommer Stefan Fyhn, der markerede sig som ret nøjeregnende. Man kan sige, at det skal man som spiller tage til efterretning, men det er bare ikke altid så let i kampens hede.

Otte gange trak dommeren det gule kort op fra lommen i denne kamp, som ikke for alvor kunne siges at være hårdt spillet.

Dommeren så sig nødsaget til at give 8 gule kort i en ikke hårdt spillet kamp. (Foto: Preben Pathuel)

Imellem advarslerne fortsatte Hillerød med at løbe sur i FREMs stærke defensiv, mens hjemmeholdets kontrangreb efterhånden blev ret sporadiske og ikke specielt truende.

Tættest på kom Hillerød to minutter før tid, hvor det lykkedes at få sat FREM under hårdt tryk.

I første omgang fik FREM afværget til et hjørnespark, som Hillerød slog ind i panden på backen Nikolaj Kristensen, der var gået med frem. Han sendte imidlertid sit hovedstødsforsøg over såvel Marco Brylov som FREMs mål.

Hillerød måtte efterhånden indse, at FREM er et svært hold at have med at gøre, når de tværstribede får scoret kampens første mål.

Hvis vi regner pokalkampen ude mod Avarta (1-2) fra, er det kun FA 2000 (2-2) og Vanløse (1-1), der har fået point, når FREM har scoret først i denne sæson. I hele sidste sæson tabte FREM heller ikke en eneste kamp i 2. Division efter at have scoret kampens første mål.

I denne lørdags kamp fik FREM også redet stormen af og forsvaret den spinkle føring hjem, så det for første gang i syv forsøg blev til sejr over Hillerød.

Sejren kan endda vise sig at blive meget vigtig i sidste ende, da nordsjællænderne inden denne kamp var et point foran FREM.

Nu er de i stedet to point efter, og FREM klatrede efter den syvende kamp i træk uden nederlag for første gang siden første runde over den streg, der til foråret skal dele de 12 hold i et opryknings- og et kvalifikationsspil.

Nogen køn fodboldkamp blev det ikke men der blev virkelig arbejdet for sejren. (Foto: Preben Pathuel)

Midterfeltet er dog meget bredt, og FREM skal virkelig forsøge at fastholde den gode periode for at bide sig fast i rækkens øverste halvdel.

FREMs næste kamp er også på hjemmebane, når det går løs lørdag 19. oktober kl. 14.00 i et klassisk københavneropgør mod B 93.

Matchfakta

FREM – Hillerød 1-0 (1-0)

Mål:

1-0 Daniel Anusic (15.)

Advarsler:

FREM: Jacob Pind (24.), Mikkel Andersson (71.), Andreas Lundberg (75.), Daniel Anusic (81.), Daniel Holm (86.)
Hillerød: Essam Salamoun (54.), Maksym Fitel (58.), Jonathan Witt (80.)

Holdopstillinger

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Frederik Sundstrup, Kristoffer Dirksen, Rasmus Møller – Armend Aslani, Jacob Pind, Andreas Lundberg, Daniel Anusic – Frederik Christensen, Tonni Adamsen

Hillerød: Tim Lund – Simon Sharif, Jonathan Witt, Magnus Klarskov Nielsen, Nikolaj Kristensen – Essam Salamoun, Marinus Due Grandt, Maksym Fitel, Mathias Johnsen – Jonathan Masamuna, Tobias Vistisen Andersen

Udskiftninger:

FREM: Mikkel Andersson ind for Frederik Christensen (46.)

Hillerød: Frederik Roepstorff ind for Maksym Fitel (60.)

FREM: Daniel Holm ind for Jacob Pind (73.)

Hillerød: Oliver Basse ind for Jonathan Masamuna (75.)

Hillerød: Rasmus Philipsen ind for Marinus Due Grandt (75.)

FREM: Jonas Nørremark ind for Rasmus Møller (77.)

For FREM blev Dominik Kis, Sebastian Kroner og Rasmus Wedege (målmand) ikke benyttet.

Dommer: Stefan Fyhn

Tilskuere: 732

Sejrsfoto. (Foto: Preben Pathuel)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk