FREM vandt for fjerde gang på fem kampe 1-0, da de tværstribede hjemme tog imod Ishøj IF. Kristian Lindberg blev matchvinder med et mål efter et kontraangreb fire minutter før tid.

Det er ved at blive en god vane for FREM at vente med at komme foran, indtil der kun mangler få minutter af kampen.

Kampen mod Ishøj IF var tredje gang, hvor FREM scorede med mindre end fem minutter af den ordinære tilbage. Det skete også mod SfB/Oure og mod Avarta. I ingen af tilfældene kunne modstanderne svare igen.

Risikoen ved sådan et kampforløb er naturligvis, at FREM heller ikke får scoret. Og sådan så det faktisk længe ud i kampen mod Ishøj IF, hvor specielt første halvleg var chancefattig.

På forhånd havde FREM-træner Henrik Gundersen foretaget flere ændringer i startopstillingen i forhold til det hold, som i sidste uge havde tabt 1-2 hjemme til Young Boys FD.

En af ændringerne var dog nødtvunget.

Emil Schou Jørgensen er blevet småskadet, og i stedet spillede Rasmus Grønne Jensen i midterforsvaret i kampen mod Ishøj IF.

Det gav plads til Philip Oslev på højre back.

Rasmus Louie Larsen var foretrukket som venstre back, efter at anføreren har spillet en række kampe som venstre kant. Det gav plads til Salieu Drammeh fra start på venstrekanten.

Derudover havde Henrik Gundersen foretrukket Martin Conley på midtbanen i stedet for Tobias Noer. Og endelig var der blevet plads til Kristian Lindberg som forreste mand i stedet for Oliver G. Andersen.

Det var efterår, det var sol, og det var lørdag. Men der var også en strid blæst på langs ad banen, som FREM havde i ryggen i første halvleg.

Blæsten gjorde det svært for spillerne at styre bolden, og den gjorde det i hele taget svært at spille poleret fodbold. Endelig gjorde den kraftige vind, at det blev en småkold fornøjelse for tilskuerne at overvære dysten.

Første halvleg blev et meget fysisk slag, hvor dommeren da også måtte trække det gule kort frem nogle gange.

Ishøj IF havde kampens første forsøg i fjerde minut, hvor midtbanespilleren Essam Salamoun skød på mål fra 25 meters afstand. Hans forsøg voldte ikke FREM-målmand Viktor Anker nogle kvaler.

Det var faktisk Ishøjs eneste forsøg inden for rammen i hele første halvleg.

FREM svarede igen nogle minutter senere efter et udmærket angreb i venstre side, hvor Salieu Drammeh endte med at komme til afslutning. Vinklen blev lidt spids, og Ishøj-målmanden, Dimitrie Viktor Jensen, kunne redde til hjørnespark.

Herefter fulgte en lang periode, hvor kampen blev et gigantisk slag om midtbanen. Ingen af holdene kunne spille sig igennem til målchancer.

FREM sluttede dog første halvleg bedst af og spillede sig ti minutter før tid frem til et par chancer til Kristian Lindberg. Specielt den sidste af dem var forholdsvis tæt på stolpen – men trods alt på den forkerte side.

Der kom noget mere gang i sagerne i anden halvleg – fra begge holds side.

Ishøj IF forsøgte sig først, da en af deres tre tidligere FREM-spillere i startopstillingen, Ibrahim Badran, tog chancen langt ude fra. Igen var Viktor Anker på sin plads og tog skuddet uden problemer.

Derefter prøvede Lucas Lodberg med et fladt frisparksforsøg for FREM. Her kunne Dimitrie Viktor Jensen klare uden dikkedarer.

Philip Oslev og Lucas Lodberg tog derefter et langskud hver, som gik henholdsvis over og forbi mål, inden Ishøjs Ali Haider Shah fik en god mulighed i venstre side af straffesparksfeltet. Her fik han tid og plads til at tage kuglen ned. Hans flade afslutning kunne Viktor Anker dog tage sig af.

På ti minutter af anden halvleg havde der altså været flere målforsøg end i hele første halvleg.

Kampens hidtil største mulighed tilfaldt herefter FREM.

Den kom efter et hjørnespark, hvor Dimitrie Viktor Jensen slog bolden op på overliggeren på et hovedstød fra Gustav Overgaard Hansen i målfeltet. Riposten reddede Ishøj-målmanden også.

Hans holdkammerater i marken viste kampen igennem generelt et teknisk rigtigt godt niveau. Og indtil flere af deres spillere var ganske rappe med fødderne.

En af dem var den indskiftede Erouan Donavan Bagu, som midtvejs i anden halvleg løb fra først den ene og dernæst den anden modstander, inden han faktisk kom alene med Viktor Anker i straffesparksfeltet. Det sidste træk blev dog lige langt nok, og derfor kunne FREM-keeperen dykke ned og tage bolden med hænderne for næsen af ham.

Da trætheden så småt begyndte at melde sig hos spillerne, fik FREM et vist overtag i spillet. Men det var gæsterne, som havde de bedste muligheder i denne fase af kampen.

Indskiftede Deba David Iduitua afsluttede imellem benene på en modstander, men den bold kunne Viktor Anker tage i sin favn. Og en anden indskifter, Mican Atici, afsluttede med et knaldhårdt langskud – men trods alt noget fra målrammen.

Det lugtede mere og mere af 0-0, men sådan skulle det ikke gå.

Udeholdet var fire minutter før tid i gang med at etablere et angreb, hvor de egentlig var ved at skabe en overtalssituation i venstre side. Men de sløsede i opbygningen, og det straffede FREM.

Efter en tackling og et par hurtige førstegangsafleveringer var det pludselig tre mod tre. Indskiftede Egzon Zeqiri førte bolden op, og i det helt rette øjeblik lagde han kuglen frem til Kristian Lindberg, som alene med Dimitrie Viktor Jensen på fornem vis udplacerede Ishøj-målmanden med et fladt skud tæt ved venstre stolpe til 1-0 til FREM.

Det skete ned mod FREMs mest fanatiske supportere, der jublede højlydt sammen med spillerne.

Det var samtidig en kold spand vand i hovedet til Ishøj-spillerne, der dog forsøgte at komme igen i de få minutter, der var tilbage af opgøret.

Afslutningen af kampen vil dog nok mest blive husket for, at der blev brugt en del tid på sidelinjen, fordi FREM inden en igangsættelse af spillet var 13 mand på banen, fordi udskifterne ikke havde nået at forlade kamparenaen.

Det så ud som om, at dommeren, Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold, ville i gang med en gang kortspilleri til FREM-bænken. Men efter at have rådført sig med en af assistenterne på linjen endte det i stedet med gult kort til de to indskiftede spillere, Jonas Rosfeldt og David Koch Christiansen.

Det lykkedes ikke for Ishøj at true Viktor Anker i slut-minutterne, og derfor kunne FREM tage alle tre point.

Hvis kampen skulle have en vinder, var det trods alt nok også det mest retfærdige. FREM havde kampen igennem haft lidt mere initiativ end gæsterne.

Resultatet betyder umiddelbart, at FREM rykkede tilbage i top-6. Det kan der dog blive lavet om på, hvis Avarta vinder rundens sidste kamp søndag, hvor de tager imod Lyseng.

Rækken er dog meget, meget tæt. Førerholdene VSK Aarhus og Vejgaard har således kun et enkelt point mere end FREM i skrivende stund.

Næste modstander for FREM er Vanløse på udebane. Her går det løs på lørdag kl. 13.00

Matchfacts

FREM – Ishøj IF 1-0 (0-0)

Mål

1-0 Kristian Lindberg (86.)

Advarsler

FREM: Martin Conley (31.), Daniel Warmbach (58.), Jonas Rosfeldt (90.+1.), David Koch Christiansen (90+1.)
Ishøj IF: Essam Salamoun (22.), Devrim Sahin (26.), Deba David Ituidua (73.)

Holdopstillinger

FREM: Viktor Anker – Philip Oslev, Rasmus Grønne Jensen, Gustav Overgaard Hansen, Rasmus Louie Larsen – Martin Conley, Daniel Warmbach – Lucas Lodberg, Sylvester Seeger-Hansen, Salieu Drammeh – Kristian Lindberg

Ishøj IF: Dimitrie Viktor Jensen – Frederik Munck, Bastian Kruse, Mikkel Vestergaard Jensen, Ibrahim Badran – Devrim Sahin – Mohamed Azaquoun, Isaac Kannah, Essam Salamoun, Ali Haider Shah – Benjamin Warlo

Udskiftninger

Ishøj IF: Erouan Donavan Bagu ind for Benjamin Warlo (63.)

Ishøj IF: Mican Atici ind for Ali Haider Shah (63.)

FREM: Egzon Zaqiri ind for Lucas Lodberg (68.)

FREM: Zamir Aliji ind for Sylvester Seeger-Hansen (68.)

Ishøj IF: Deba David Ituidua ind for Mohamed Azaquoun (68.)

FREM: Oliver G. Andersen ind for Martin Conley (78.)

Ishøj IF: Carl Cordua Andersen ind for Devrim Sahin (78.)

FREM: Jonas Rosfeldt ind for Daniel Warmbach (89.)

FREM: David Koch Christiansen ind for Kristian Lindberg (89.)

For FREM blev Balder Stensgaard (målmand) og Aleksandar Spasojevic ikke benyttet

Dommer: Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold

Tilskuere: 1.186

Tekst Niels O. Hansen
Foto Claus M. Hansen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk