Vi er glade for at kunne fortælle, at Casper Froulund har forlænget sin kontrakt med Boldklubben FREM. Casper, der er 17 år og spiller som midterforsvarer, fik sin debut den 10. maj 2024 mod Holbæk B&I efter ankomsten fra GVI i vinters.

Casper har imponeret alle i klubben med sin dedikation og talent. Hans præstationer i foråret har ført til flere indhop på førsteholdet, og hans udvikling lover godt for fremtiden.

Casper Froulund udtaler: “Jeg er super glad for at forlænge med FREM og jeg har været utrolig glad for mit første halve år i klubben. Jeg glæder mig over også at være i klubben i næste sæson, hvor jeg håber på endnu flere minutter og at holdet forsætter den positive udvikling.”

Beran Camili fra Sportsudvalget i FREM udtaler: “Casper har taget de helt rigtige skridt i sin udvikling i løbet af foråret, hvilket også er blevet belønnet med flere indhop, på trods af hans meget unge alder. Casper er utrolig moden i sit spil, og har den helt rigtige indstilling for at drive det endnu længere. Vi ser frem til at følge Caspers udvikling, hvor han vil blive matchet på et endnu højere niveau.”

Vi ser frem til at følge Caspers fortsatte udvikling i Boldklubben FREM og glæder os til at se ham på banen i fremtiden.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk