Efterhånden er det svært at se hvordan Frem skal være i stand til at vinde en kamp i 2. division for det blev heller ikke denne Fredag hvor Frem var oppe imod B 83 på Østerbro stadion.

Start opstillingen var den samme som mod AB i lørdags og på mange måder lignede kampene hinanden.

Frem lagde godt ud og allerede i det 2. minut fik FREM tilkendt et straffespark da Isak Tånnander blev hevet omkuld i feltet. Straffesparket tog han selv, selv om en hel del siger det ikke er klogt. Sparket blev da også reddet selv om sparket absolut ikke var dårligt.

I det 7. minut forsøgte Lukas Corner sig med et langskud dette blev også reddet af B 93’s målmand

Foto Preben Pathuel

Man kan næsten sidde og tude over det der skete i det 10. minut. Kristoffer Dirksen lagde en bold bagud til målmand Sebastian Sørensen han tæmmede bolden og så sparkede han bolden lige ind i benene på B93’s Frederik Jensen, som hurtigt var over bolden og drønede ned og scorede i et tom FREM mål. Uheldig at bolden lige skulle lande for benene af B 93 spilleren og ikke andre steder.

B 93 havde et godt forsøg i det 13. minut men Sebastian Sørensen tog noget revanche med en god redning.

Kort efter havde FREM en stor mulighed, Lukas Corner blev spillet fri med en dyb stikning, første afslutningsforsøg blev blokeret, Lukas fik fat i bolden igen og spillede på tværs til Frederik V. Kristensen men også hans forsøg blev blokeret.

Frederik V. Kristensen var på spil igen kort efter, da han modtog et indlæg fra Casper Lykke. Frederik sparkede hårdt mod mål, men B 93’s målmand fik lige fingerspidserne på og vippet bolden til hjørnespark.

Det var faktisk et af de efterfølgende hjørnespark der gav mål, Jakob Skovgaard, sparkede fladt skråt bagud til Hocine Derrar som spillede tilbage til Jakob Skovgaard som fra kanten af feltet i højre side sparkede bolden i mål med et skruet skud som også tog indersiden af opstanderen.

FREM og Lukas Corner havde en god mulighed for scoring i det 31. minut, men FREM spilleren som var spillet fri sendte bolden over mål fra en spids vinkel. Kort efter forsøgte B 93 sig med et langskud men også den bold strøg over mål.

I kampens 42. minut forsøgte Rasmus Louie Larsen sig med et fladt skud fra kanten af feltet men B 93 målmanden fik blokeret.

Halvlegens sidste chance tilfaldt B 93 et skudforsøg efter et indlæg men en stor redning af Sebastian Sørensen forhindrede mål.

FREM har ikke marginalerne på sin side for i det 51. minut var B 93’s målmand på lidt af en skovtur, Søren Nørgaard opfangede bolden og spillede til Isak Tånnander som efter et par driblinger forsøgte sig med et skruet skud men målmanden var i mellemtiden nået tilbage på mål og fik reddet.

Kort efter havde Søren Nørgaard en skudmulighed, men det flade skud gik forbi mål.

B 93 kom foran i det 57. minut, da Nicolaj Thomsen med et hovedstød bragte hjemmeholdet i front, i en situation hvor der var noget forvirring i FREMs forsvar måske udløst af en dobbelt udskiftning kort forinden hvor bl.a. Kristoffer Dirksen var erstattet af Valdemar Frahm.

Frem var herefter nødsaget til at lægge pres på modstanderen, noget FREM ikke rigtigt har haft held med i denne sæson, og der var også noget langt mellem FREM angrebne, men i det 66. minut havde FREM faktisk en meget stor mulighed, da Isak Tånnander lagde bolden fladt ind foran mål, her stof der faktisk to FREM spillere udækket, bolden havnede hos Rasmus Louie Larsen som dog sendte bolden forbi mål

Ud over ovenstående chance havde FREM faktisk kun en enkelt mere før slutfløjtet og det var i det 87. minut hvor Søren Nørgaard sendte bolden over mål fra kanten af feltet. Inden da havde B 93 et par kontra angreb, og var meget tæt på at øge føringen i det 85. minut hvor B 93 var to mod en, det endte dog med en gigantisk redning af Sebastian Sørensen i FREM målet.

Kampen sluttede med et 1-2 nederlag og egentlig var det ikke fortjent Frem var ikke dårligere end B 93 men et brændt straffe og et kiks af dimensioner og efterfølgende uheld afgjorde kampen til modstanderens fordel.

FREM gør endnu et forsøg på at hive en sejr hjem næste lørdag hvor FC Roskilde kommer på besøg i Valby kl. 14:00

B 93-FREM 2-1 (1-1)
1-0 Frederik Jensen (9)
1-1 Jakob Skovgaard Larsen (15)
2-1 Nicolaj Thomsen (57)