FREM bliver DBU Børneklub

Boldklubben FREM er blevet DBU Børneklub. Med den nye titel beviser vi i FREM, at vi virkelig vil børnefodbolden. 

Tiltaget er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, der blev vedtaget i 2021. Henrik Selch fra DBU København siger:

”Børnefodbolden er fundamentet for hele dansk fodbold. I børnefodbolden skabes en potentiel livslang kærlighed og tilknytning til sporten. Derfor er børnefodbolden vigtig – måske det allervigtigste for dansk fodbold. DBU Børneklub er derfor kun for de klubber, som ønsker at styrke børnefodboldmiljøet i klubben til glæde for ALLE børnene.”

“Jeg kan som DBU Københavns børneklubrådgiver med glæde konstatere, at Boldklubben FREM, bestyrelsen og børneudviklingsansvarlig, Sixten Westerberg, efter et særdeles målrettet og konstruktivt samarbejde og godkendelsesforløb er nået i mål med forudsætningerne.”

“Derfor er det også en ære for mig at kunne godkende FREM som DBU Børneklub.
Vi har en vision om, at vi i Danmark skal have verdens bedste børnefodbold, og heri er Boldklubben FREM en absolut nøgleaktør. Derfor er vi helt bevidste om, at vi skal støtte jeres gode klub og fremover samarbejde tæt for at føre visionen ud i virkeligheden.”

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte klubbens DBU Børneklub-kontaktperson, Sixten Westerberg, på: sw@bkfrem.dk