Lørdag spillede FREM sin anden træningskamp, hvor modstanderen var Lyngbys U19-hold. Det var dog et FREM-hold der igen bestod af mange spillere, der i øjeblikket prøver sig af.

Dette var dog ikke til at se i 1. halvleg, hvor FREM var dominerende og sad tungt på kampen bortset fra en smutter tidligt i klampen hvor Lyngby havde en stor mulighed, da FREMs forsvar var spillet tyndt. Heldigvis for FREM blev bolden sendt i side nettet.

Herefter skabte FREM mange chancer, hvor Oliver Andersen var et godt omdrejningspunkt for opspillet, og Isak Tånnander den virkelig farlige på højrekanten, hvor Lyngbys back i flere tilfælde var noget rundtosset.

To gange måtte markspillere for Lyngby redde på stregen for sin egen målmand, og så havde Frederik V. Kristensen skud tæt over og på overliggeren.

Netop som det gik bedst, scorede Lyngby. På et af deres meget få angreb fik de tildelt et lidt tyndt frispark på kanten af feltet i FREMs højre side på et sted, som ikke burde være farligt. Men på en eller anden måde sneg bolden sig i mål ved forreste stolpe, og FREMs målmand Rasmus Wedege eller muren burde have afværget situationen.

Små fem minutter senere svarede FREM igen – eller rettere det var hjemvendte Lucas Balck som med et følt lob fra kanten af midtercirklen på Lyngbys banehalvdel sendte bolden i mål.

Kort efter kom FREM så i front, da Matthias Andersen sendte bolden ind i feltet fra venstre side og her dukkede Isak Tånnander op og sendte bolden i mål via overliggeren.

Pausen blev brugt til en del udskiftninger, hvor bl.a. Kristoffer Dirksen blev rykket frem på banen. Det gav dog ikke helt den ønskede effekt, da spillet generelt faldt i kvalitet.

FREM skulle dog lige have et hurtigt mål at starte på, da Ruben Pedersen sparkede bolden i mål efter få sekunders spil til stillingen 3-1.

Lyngby lagde et højt pres på FREM, og det gav FREMs forsvar/midtbane problemer. Der opstod mange fejlafleveringer, og det var netop en fejl i FREMs forsvar, som ikke fik afvist godt nok, der gav en Lyngby reducering til 3-2.

Tæt på udligning var Lyngby ikke. På den anden side var FREM heller ikke tæt på yderligere scoringer; måske bortset fra en enkelt mulighed til Oliver Møller, som blev sendt forbi mål.

Kampen ebbede ud, og 2. halvleg var ikke speciel underholdende, hvilket der ikke var noget at sige til. Det sluttede med en sejr på 3-2, som var ganske fortjent.

Næste træningskamp er på lørdag mod HIK hjemme kl. 11:30