Boldklubben FREM har nu 972 medlemmer og er dermed godt på vej til at runde 1.000 medlemmer.

En stor del af fremgangen skyldes tilgang i børne- og ungdomsafdelingen, hvor græs- og boldhungrende børn søger mod klubben efter et hårdt år. Nu udlover klubbens børneansvarlige, Flemming ”ØB” Clausen, en spillertrøje til det medlem, der rammer milepælen og melder sig ind som nummer 1.000.

”Det er dejligt at se, at klubben igen får flere medlemmer, og at børnene har det sjovt med at spille bold. Der er stadig pladser på alle årgange, så jeg kan kun opfordre til, at man kommer i gang efter nedlukningen,” siger ØB.

Bøtten er vendt

Klubben har været udfordret på driften efter nogle hårde år, og det har kunnet ses i medlemstallet, der var nede i en bølgedal. Klubbens ledelse har dog arbejdet på at vende udviklingen i flere år, og det bærer nu frugt.

En anden årsag til det stigende medlemstal, er det støttemedlemskab, der blev introduceret, da covid først ramte landet. Her blev det muligt at blive støttemedlem og betale 50 kr. på månedsbasis.

I konkurrencen om trøjen tæller alle medlemskaber – lige fra de 2-årige på FREMson-holdet til de ældste super grand old masters, passive medlemmer samt støttemedlemmer.

Børneansvarlig Flemming “ØB” Clausen udlodder en spillertrøje til medlem nummer 1.000