Takket være to mål af Isak Tånnander i første halvleg sikrede FREM sig tre velfortjente point i den første kamp i 3. Division på udebane mod Næsby.

FREM vandt sæsonpremieren med 2-0 i en kamp, hvor offensiven sikrede holdet føringen i første halvleg, og hvor defensiven sørgede for at køre sejren i hus i anden halvleg.

Isak Tånnander fik lidt af en drømmedebut i 3. div - Foto Preben Pathuel

På forhånd var det spændende at se, hvor holdet stod efter sommerpausen, der har budt på flere afgange end tilgange. Men René Henriksens tropper havde tirsdag varmet godt op med en sejr på 9-0 over Listrup i Sydbank Pokalen. Og derfor var selvtilliden i orden inden kampen på Fyn.

René Henriksen havde valgt at give genvalg til startopstillingen for de 11 spillere, der var startet i pokalslaget på Falster.

FREM begyndte lørdagens kamp i en 4-1-4-1 opstilling, hvor en af holdets nye spillere, Jakob Skovgaard Larsen, var bølgebryder mellem forsvarskæden og midtbanen.

Inden kampen kunne komme i gang, gik der dog en rum tid. Det hang sammen med, at en kø på motorvejen havde forsinket FREMs bus – og dermed opvarmningen inden kampen.

Men gang i dysten kom der med et kvarters forsinkelse. Og det skete med FREM i kampens førersæde.

Armend Aslani gav efter to minutter en prøve på sin skudstyrke, da han fra venstrekanten trak ind i banen og sendte et missil afsted, der endte få centimeter på den forkerte side af venstre stolpe.

Armend Aslani var et stort aktiv for FREM - Foto Preben Pathuel

Det var et varsel til Næsby-spillerne. Og tre minutter senere slap de ikke så let.

Her spillede FREM sig op igennem banens midterakse, og til sidst endte bolden hos Isak Tånnander, der lå placeret en anelse i straffesparksfeltets højre side. Den tidligere HIK-spiller sagde tak for det store tilbud ved at passere hjemmeholdets målmand, Jeppe Kirk, og sende bolden i mål ved højre stolpe.

Det var lige den drømmestart, som FREM kunne have håbet på, og som mindede lidt om opgøret i Næsby i sidste sæson. Her havde Paul Ngongo Iversen bragt FREM på sejrskurs efter ti minutter i et opgør, der sluttede med en sikker sejr på 4-1.

I denne lørdags kamp forsøgte Næsby efter chokstarten at arbejde sig ind i opgøret, og efter små ti minutter var der ved at opstå en farlig situation, da FREM-målmand Rasmus Wedege måtte ekspedere kuglen væk med hovedet, fordi han var kommet uden for straffesparksfeltet. Men i fællesskab med forsvaret lykkedes det at få ryddet op ved denne lejlighed.

Næsby havde også et par hjørnespark i denne periode, som FREM dog uden det større besvær fik afvist. Og derefter var det igen de hvidblusede gæster, der satte fynboerne under hårdt pres.

En kavalkade af hjørnespark til FREM havde skiftende farlighed, og blandt andet lykkedes det for Emil Schou Jørgensen at notere sig for et hovedstødsforsøg, da forsvarsklippen var gået med frem. Hans forsøg endte dog over mål.

Også FREMs nye angriber, Christian Helev, kunne meget vel have fulgt op på sit fine hattrick fra kampen i Listrup. Men han manglede få centimeter til at kunne nå frem til at pande en hjørnesparksbold i nettet fra kort afstand.

Frederik V. Kristensen er ny i FREM trøjen - Foto Preben Pathuel

Armend Aslani var midtvejs i halvlegen også tæt på igen, Denne gang skete det efter et glimrende samarbejde med venstrebacken Matthias Andersen. Denne gang skulle Næsby være glade for, at overliggeren ikke sad ti centimeter højere, for så havde de været bagud med to mål.

Den sidste halvdel af første halvleg bar lidt præg af, at Næsby gerne ville have FREM længere væk fra deres mål. Det lykkedes, men omvendt skabte hjemmeholdet heller ikke selv det store.

Bedste tilbud tilfaldt midtbanespilleren Simon Skøtt ti minutter før pausen efter et frispark, men hans forsøg var noget over mål.

I stedet erobrede FREM igen initiativet, og det var nær ved at give bonus to minutter senere, da FREMs Mohammed Youssef tog chancen et godt stykke udefra, efter at angreb ellers var ved at løbe ud i sandet.

Jeppe Kirk kunne ikke holde det velplacerede skud fra backen, men det lykkedes ham at få kontrol over kuglen i anden omgang.

På den baggrund lignede det en pauseføring på 1-0. Men Isak Tånnander ville det anderledes.

Isak jubler over sin scoring - Foto Preben Pathuel

Han tog chancen fra 25 meters afstand, og med et yderst velplaceret skud i målets højre side udplacerede han Jeppe Kirk og fordoblede på denne måde føringen for FREM.

På den baggrund må det siges at være en meget flot start på tilværelsen i FREM, Iden 22-årige Isak Tånnander har fået. Han scorede også to af målene i pokaltriumfen mod Listrup.

Næsby var også i pokalkamp tidligere på ugen, og her opnåede holdet uafgjort mod FC Fredericia fra den næstbedste række. I sidste ende var det dog østjyderne, der gik videre efter en afgørelse i straffesparkskonkurrence.

Den slags kunne ikke komme på tale denne lidt lummervarme sommerlørdag, hvor flere divisionskampe måtte aflyses på grund af tordenvejr. Det var der ingen udsigt til i Næsby, for selvom det blæste en del, holdt vejret sig solrigt under hele dysten.

Næsby skiftede målmand i pausen, hvor Phillip Gejl overtog pladsen imellem stængerne. Og han skulle komme i aktion efter små ti minutters spil af anden halvleg.

Jubel efter scoring - Foto Preben Pathuel

Her var det Mohammed Youssef, der satte fart i højre side og lagde bolden ind til Jacob Pind, der fyrede kanonen af og tvang Phillip Gejl ud i en redning.

Resten af kampen havde et meget ensartet forløb.

Næsby havde bolden mest, men i åbent spil var de kun sjældent i stand til at true Rasmus Wedege.

En undtagelse var dog en situation efter små 20 minutters spil af anden halvleg, hvor angriberen Esben Petersen kom alene med FREM-keeperen. I den situation lykkedes det dog den netop indskiftede Rasmus Grønne Jensen at få presset Næsby-spilleren til at sende bolden over mål.

Ellers virkede FREM i anden halvleg som det farligste hold. Og chancerne opstod på kontrastød.

Armend Aslani havde endnu en god mulighed, men her reddede Phillip Gejl. Og Christian Helev samt en anden af holdets nye spillere, Frederik V. Kristensen, kombinerede fint og skabte en god mulighed i straffesparkssfeltets venstre side, hvor Frederik V. Kristensen måtte se Phillip Gejl parere sit forsøg.

En af indskifterne, Frederik Balslev, modtog med et kvarter tilbage a kampen et dejligt indlæg fra den ligeledes indskiftede Christian Bramsborg. Uheldigvis for FREM fik Frederik Balslev ikke kuglen under kontrol i den situation, hor han ellers ville være kommet alene med Næsby-målmanden.

Samme Christian Bramsborg var mod slutningen af kampen meget tæt på at komme på scoringstavlen, da han i fri position faktisk fik prikket bolden forbi Phillip Gejl – men også meget snært forbi venstre målstolpe.

Mange supportere havde taget turen til Næsby - Foto Preben Pathuel

Egentlig virkede sejren ikke til at komme i fare for FREM, men man kunne måske godt forestille sig, at et reduceringsmål til Næsby kunne give dem troen på, at de kunne score et mål mere.

Værternes muligheder kom efter dødbolde.

Esben Petersen sendte en frisparksbold ind i feltet, hvor den fik lov til at passere både venner og fjender – men til alt held for FREM også højre målstolpe. Og indskiftede Elias Lamnaouars sendte en anden frisparksbold lidt til venstre for Rasmus Wedeges bur.

Føromtalte Esben Petersen havde også et par muligheder efter hjørnespark, der såmænd godt kunne være endt med scoring. I begge tilfælde fik han fat i bolden omkring kanten af straffesparksfeltet, og i begge tilfælde skød han hårdt og fladt mod mål – og lidt for langt til venstre.

På den baggrund kunne dommer Anders Randrup efter 95 minutters spil blæse i fløjten for sidste gang med den konsekvens, at FREM tog sæsonens første tre point med hjem til hovedstaden.

Rundens vinderfoto - foto Preben Pathuel

Matchfacts

Næsby – FREM 0-2 (0-2)

Mål:
1-0Isak Tånnander (5.)
2-0 Isak Tåmnander (44.)

Advarsler:

Næsby: Jonathan Harboe (32.)
FREM: Emil Schou Jørgensen (35.), Frederik V. Kristensen (68.), Mohammed Youssef (74.)

Holdopstillinger

Næsby: Jeppe Kirk – Rasmus Praus Espersen, Kasper Dreyer, Christoffer Hermansen, Rasmus Knudsen – Simon Skøtt, Kristian Petersen, Jonathan Harboe, Martin Lund – Esben Petersen, Philip Stoustrup

FREM: Rasmus Wedege – Mohammed Youssef, Kristoffer Dirksen, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen – Jakob Skovgaard Larsen – Isak Tånnander, Frederik V. Kristensen, Jacob Pind, Armend Aslani – Christian Helev

Udskiftninger

Næsby: Phillip Gejl ind for Jeppe Kirk (46.)

Næsby: Mads Aasgaard ind for Simon Skøtt (56.)

Næsby: Kasper Høst ind for Philip Stoustrup (56.)

FREM: Rasmus Grønne Jensen ind for Kristoffer Dirksen (59.)

FREM: Frederik Sundstrup ind for Matthias Andersen (59.)

Næsby: Mikkel Stangerup ind for Jonathan Harboe (61.)

FREM: Oliver Møller Jensen ind for Jakob Skovgaard Larsen (67.)

FREM: Christian Bramsborg ind for Armend Aslani (67.)

FREM: Frederik Balslev ind for Isak Tånnander (71.)

Næsby: Elias Lamnaouar ind for Martin Lund Pedersen (79.)

For FREM blev Andreas Hansen og Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet

Dommer: Anders Randrup

Tilskuere: 191

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk