Førstemålmand Sebastian Sørensen – kaldet ‘Base’ – har forlænget sin aftale og er dermed klar til at vogte buret i 2. Division også. Base har god divisionserfaring erfaring fra både HIK og Slagelse udover FREM, hvor det er blevet til 12 kampe i foråret, og han har vist sig yderst stabil som sidste skanse. Det er derfor super glædeligt, at vi kan fortsætte samarbejdet.

Målmandsgruppen består udover Sebastian Sørensen af to yngre talentfulde målmænd fra hver sin ende af Danmark. De er indtil videre på prøve for at se hinanden an.

Fra vestkysten af Jylland er 21-årige Alexander Kostow kommet til. Han har fået sin fodboldopdragelse i Esbjerg fB og været via SønderjyskE også, hvor han har spillet U19-liga. Som senior har han spillet for Sædding-Guldager IF, som huserer i Jyllandsserien.

Fra kysten syd for København kommer Sebastian Blynov, som ligeledes er 21 år gammel. Han er opvokset i HB Køge og har været forbi Roskilde, Karlslunde og senest Solrød. Nu går turen fra Sydkysten til Sydhavnen, og Sebastian skal vise, at han er klar til næste skridt opad.

Målmandshierarkiet er ikke på plads endnu, og det bliver spændende at se alle tre gøre hinanden bedre og kæmpe om startpladsen i 2. Division.

Vi byder velkommen til de to nye og ønsker god sæsonstart til alle tre!

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.