Her er sæsonkortet til 21/22

Så er vi endelig klar med sæsonkortet, der giver adgang til alle FREMs hjemmekampe i den kommende og afgørende sæson i 3. Division.

Du kan købe dit sæsonkort lige her hos TicketButler, og der er rabat både til medlemmer af FREM og til folkepensionister. Du kan blive støttemedlem af FREM for 50 kr. pr. måned. Ved købet skal du opgive den mailadresse, du har tilknyttet dit medlemskab af klubben.

Sæsonkortet er blevet digitalt og gælder hele året

Som noget nyt er sæsonkortet digitalt, så man ikke behøver at lede i gemmerne efter kortet, hvis man bare har telefonen med. Det er dog stadig muligt at lave et print og bruge det fra kamp til kamp, hvis man foretrækker noget håndgribeligt.

Sidste sæson solgte vi mange flere sæsonkort end tidligere, både fordi mange gerne ville støtte klubben på den måde, og fordi det sikrede adgang til de kampe, hvor der var loft over tilskuertallet. Vi håber, at mange fortsat vil støtte op. Og da vi ikke kan spille på stadion i hvert fald de første to kampe, og der derfor vil være begrænset tilskuertal, er der også i denne sæson ekstra god grund til at sikre sig et sæsonkort.

Link til køb af sæsonkort her.

Prisen for et sæsonkort er 850 kr. + gebyr, mens det koster 650 kr. + gebyr for medlemmer af Boldklubben FREM.

Folkepensionister slipper med 475 kr. + gebyr, og for 400 kr. + gebyr, hvis man både er pensionist og medlem af klubben.