I dag fylder Boldklubben FREM 135 år – stiftet 17. juli 1886 – det er imponerende.

Igennem generationer har klubben haft stor betydning for rigtig mange mennesker, og det har den også den dag i dag.

Udover mesterskaber, pokaltitler, konkurser, op- og nedture, så har klubben haft stor betydning for dansk fodbold, hvor FREM var en af de klubber, som i 1889 stiftede DBU sammen med blandt andre KB, AB, AaB og AGF.

FREMs betydning for lokalområdet – først Vesterbro og senere Valby og Sydhavnen – er stadigvæk stor, og klubben er stadigvæk midtpunkt for rigtig mange mennesker.

I dag er Boldklubben FREM ikke en del af toppen af dansk fodbold, men klubben er stadig sund og rask, og ambitionerne om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold er der stadigvæk, selvom rejsen er langt sværere end for 20 år siden. Dansk fodbold har udviklet sig ekstremt meget, og kravene til klubberne er skærpet, men det har vist sig at være det rigtige. Vi har mange dygtige talenter på vej, som også landsholdets succes ved EM har vist. Boldklubben FREM har gennem tiden leveret 52 spillere til det danske A-landshold.

I FREM har vi for første gang i 10 år fået en stjerne i DBUs licenssystem som en anerkendelse af, at vi gør tingene godt og rigtigt i forhold til udvikling af talenter, og det er et klart bevis på, at vi er på rette vej.

1. holdet missede at komme med i den nye 2. Division, hvilket var en stor skuffelse for mange – ikke mindst os selv – og vi må anerkende, at det ikke var godt nok. Vi havde alle muligheder, men fejlede. Vi kigger dog FREM, og ambitionen er at rykke op næste sommer. Selvom det ikke bliver nemt, så tegner holdet til kommende sæson fint.

Vores Boldklubben FREM ApS blev ”født” i januar og midt under corona, hvilket selvfølgelig har begrænset mulighederne for indtægter til selskabet og salg af anparter, men vi forventer at gå i luften i august med salg af B-anparter (for alle med FREM-hjerte) og C-anparter (forretningspartnere). Boldklubben FREM har selv A-anparterne, og fordelingen vil være A-anparter 46%, B-anparter 8% og C-anparter 46%.

Det bliver et spændende skridt, som forhåbentlig vil være med til at styrke organisationen i Boldklubben FREM ApS med Claus Mohrhagen som direktør. Sammensætningen af de forskellige anparter betyder også, at vi sikrer, at FREM ApS bliver drevet med respekt for FREMs værdier, men også kommer til at indeholde den diversitet, som er vigtig for udviklingen af selskabet.

Sammenholdet og fællesskabet er fortsat stærkt i vores klub, og det skal det blive ved med. Det er en stor styrke, og det bliver man blandt andet mindet om, når man lægger turen forbi klubhuset fx en lørdag eftermiddag, hvor klubben er fyldt med både ungdomsspillere, ældre medlemmer og FREM-tilhængere. Eller en torsdag eftermiddag, hvor ungdommen er i fuld gang, mens vores ældre medlemmer får en frokost i klubben; det er en stor fornøjelse at opleve.

Vi kan og skal være stolte af at være en del af en sådan fantastisk unik klub og på denne dag huske at sende en tanke til de mange forskellige mennesker, som gennem 135 år har ydet en indsats eller på anden måde har støttet Boldklubben FREM.

Stort tillykke til vores dejlige klub!

Per Jakobsen
Formand
Boldklubben FREM

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk