Ibrahim Badran ophæver med Boldklubben FREM

Den 25-årige back kom retur til FREM i sommers fra Hilal Al-quds i Palæstina og indgik en et-årig aftale med Boldklubben FREM, men nu ophæves den aftale før tid i fælles forståelse.

”Det er ingen hemmelighed, at det ikke er blevet til den forventede spilletid for Ibrahim, som både vi og han havde håbet på, da han kom hjem til FREM i sommers. Hans kompetencer er til mere, det er vi ikke i tvivl om. Men vi må erkende, at vi ikke får det optimale ud af samarbejdet, og her spiller det ind at stilen, vi praktiserer nu, ikke favoriserer Ibrahim. Det har vi arbejdet med og har haft snakke om, men vi må erkende, at det ikke er lykkes, til stor ærgrelse for både os og Ibrahim. Ingen tvivl om at han er vellidt i klubben og i truppen, og på trods af for få spilleminutter har han altid leveret en topprofessionel indsats og bakket op om holdet hele vejen. Så der skal lyde en kæmpe tak for indsatsen i trøjen”, siger Sportschef Dennis Poulsen.

En tak til alle for en god tid i FREM

“Jeg vil gerne takke fansene for altid at have et smil på læberne, når jeg møder dem. Og tak til klubben og alle omkring den for at have gjort det til en god tid i FREM”, siger Ibrahim Badran.

Ibrahim Badran har spillet 48 kampe for FREM siden debuten i 2014.

Ibrahim Badran takker af i FREM og siger tak til alle Fremmere.