Også den tredje træningskamp blev afviklet i noget nær hedebølge; varmt var det i hvert fald, da Vanløse gæstede Valby Idrætspark. FREM var uden Tonni Adamsen og Daniel ‘Elly’ Pedersen grundet småskader, til gengæld var der så comeback til Mikkel Andersson, der dog måtte starte på bænken.

FREM startede i en 3-5-2 formation eller noget, der ligner, men forsvaret virker langt fra sikkert, og Vanløse var da også først til at få bolden over stregen, men korrekt nok blev det annulleret for offside.

I stedet kom FREM foran efter et flot gennemspillet angreb, og det var lige som i seneste kamp Andreas Hansen, der var målscoreren.

Det var dog ellers ikke ligefrem flydende angrebsspil, FREM leverede. Faktisk havde FREM svært ved at skabe de åbne chancer. I den anden ende gik det lidt bedre for Vanløse, men Rasmus Wedege i 1. halvleg og Alexander Horsebøg i 2. halvleg spillede begge en stor kamp med mange redninger.

Det lykkedes alligevel Vanløse at overliste FREM, og de fik udlignet efter en dyb stikning ind i feltet.

FREM var tæt på at score til 2-1, da Frederik Sundstrup kunne se sit direkte frispark blive reddet ved roden af den ene opstander.

Pausen blev brugt til et par udskiftninger, men generelt virkede Vanløse en tak bedre end FREM på dagen, selvom det ikke blev til de helt store chancer.

En enkelt gang måtte Andreas Lundberg sparke væk næsten på mållinjen, og så havde Lundberg måske den bedste chance i angrebet med et langskud, da han så, at Vanløses målmand var gået langt ud af målet, men han sendte bolden forbi mål.

Kampen sluttede 1-1. Ny kamp venter næste lørdag kl 11:50 hjemme mod Hillerød.

Opstilling 1. halvleg:

Rasmus Wedege
Elias Gärtig, Rasmus Grønne Jensen, Erik Schou Jørgensen
Daniel Anusic, Andreas Hansen, Frederik Sundstrup,
Jacob Pind (anfører), Matthias Andersen
Lucas Balck, Paul Ngongo Iversen.

Opstilling 2. halvleg

Alexander Horsebøg
Emil Bjørn Jensen, Andreas Theil Lundberg, Emil Schou Jørgensen, Matthias Andersen
Daniel Anusic (anfører), Mikkel Andersson, Frederik Sundstrup, Victor Pern-Roesen
Lucas Balck, Paul Ngongo Iversen.

Udskiftninger:

Dominik Kis ind, Paul Ngongo Iversen ud (61)
Bilal Masaad ind, Emil Schou Jørgensen ud (69)
Magnus Davidsen ind, Frederik Sundstrup ud (73)

Se fotograf Preben Pathuels billeder fra kampen herunder: