Kjellerup kommer til Sydhavnen

Kampoptakt

Boldklubben FREM – Kjellerup IF
Mandag den 22. april kl. 14.00
Valby Stadion

På mandag er der mulighed for at få oprejsning ovenpå det ærgerlige nederlag i weekenden mod Skovshoved, når Kjellerup kommer på besøg i den første runde af Kvalifikationsspillet. Husk, at du kan købe din billet på forhånd her: Køb billet

Skuffelsen var til at tage og føle på hos spillere, træner og tilskuere, da FREM indkasserede et bittert og ufortjent nederlag i weekenden mod Skovshoved i Grundspillets sidste runde. FREM var klart bedst, men skarpheden manglede, og stik imod spil og chancer scorede Skovshoved kampens enlige mål kort efter anden halvlegs start. Skovshoved havde mulighed for at udbygge føringen på et straffespark, men den blev pillet på fornem vis af Marco Brylov. FREM fik i kampens slutning underkendt et mål på en tvivlsom offside-kendelse.

Nederlaget betød, at FREM må en tur i Kvalifikationsspillet. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, er faktum dog, at den nuværende divisionsstruktur betyder, at selv hvis FREM var kommet i Oprykningsspillet, var de ikke rykket op, og at de med meget stor sandsynlighed heller ikke kommer til at rykke ned. FREM starter Kvalifikationsspillet som nummer 1 med 31 point, mens de to hold med færrest point, Marienlyst og Kjellerup, starter Nedrykningsspillet med henholdsvis 10 og 12 point.

”Altid for Æren” er et ordsprog, man som FREM-tilhænger kender alt til, og der er masser af ære på spil i sæsonens resterende kampe. Kvalifikationsspillets første modstander er Kjellerup, der tager turen fra Midtjylland til Sydhavnen. Kjellerup sluttede sidst i den anden Grundspilsgruppe med tolv point og en målscore på 24-51. De har vundet to kampe, spillet seks uafgjorte og tabt 14. I weekendens kamp viste Kjellerup tænder, da de slog Jammerbugt, der sluttede som nummer fire i Gruppe 1, med 3-2 på hjemmebane. Kjellerup var bagud både 0-1 og 1-2, men to mål af Rasmus Lysdal i anden halvleg sikrede midtjyderne sejren.

FREM har kun mødt Kjellerup to gange tidligere, og det var i sidste sæsons Oprykningsspil. Her vandt Kjellerup 1-2 på Valby Stadion, mens FREM smadrede Kjellerup 5-1 i Jylland. Daniel ’Elly’ Pedersen scorede to mål for FREM i den kamp.

Lasse: Skal have revancher i Kvalifikationsspillet

Lørdagens nederlag mod Skovshoved gjorde ondt på Lasse og spillerne.

”Vi stod med en følelse af, at vi havde givet alt og forsøgt. Vi stod med en følelse af ekstrem ærgrelse – ikke kun overfor hinanden, men også overfor alle de seje tilskuere, der bakkede os op til det sidste sekund. På den måde var vi rigtig kede af det, og det gjorde rigtig ondt, fordi det havde været en fantastisk dag. Men omvendt, så har vi fordøjet det nu og er kommet videre.”

Lasse ser frem til at møde spændende modstander i Kvalifikationsspillet, og han ser også frem til flere muligheder for at revanchere ærgerlige nederlag, hvor hovedfokusset er at få scoret flere mål.

”Vi har fået programmet, og det ser rigtig spændende ud. Vi har en lyst og tro på, at vi kan gå ud og få en del revancher i de opgør, der har gjort ondt på os i Grundspillet. Vi har været rigtig gode mod de gode hold, og knap så gode mod nedrykningsspils-kandidaterne. Vi skal både have revanche, men vi skal også blive bedre til at lære og dominere kampe. Og når vi dominerer kampe, som vi også gjorde i lørdags, så skal vi øve os på at få scoret mål. Det er en ekstrem læring, og vi har en ekstrem vilje til at gå ud og gøre os mere komplette som hold. Det var indlysende i lørdags. Det, vi har arbejdet hårdt på i hele sæsonen, det er at få scoret mål. Jeg synes, vi er offensive, men på den sidste tredjedel skal vi blive endnu dygtigere. Det skal vi bruge de næste to en halv måned på at arbejde hårdt på, og forhåbentlig få lavet mange mål. Det er et issue for os, og det er også det, der gør, at vi ikke kommer med i sidste ende.”

Lasse ser frem til at møde en såret modstander, der dog fik oprejsning i sidste runde. Han håber, FREM kan dominere kampen, og at dominansen vil resultere i mål.

”Kjellerup har været ramt i år. De slutter så af med at være bagude i Jammerbugt og alligevel vinde 3-2. Devisen er den samme for os, om det er Kjellerup, eller om det er Skovshoved. Vi skal øve os på, at når vi dominerer kampe kraftigt, skal vi blive mere kyniske og få scoret mål. Det er ikke kun målene, det er også optakten til dem. Vi skal blive bedre til at skabe chancer på den sidste tredjedel. Det bliver issuet for os i de næste måneder, hvordan vi får knækket den kode, så vi bliver endnu mere komplette. Vi er gode til at forsvare, vi er gode til at genpresse, gode til at sidde på spillet, men vi er ikke gode til at udnytte det, og det er det, det hele drejer sig om, så det øver vi os kraftigt på.”

Snyd ikke dig selv for at tilbringe 2. påskedag i selskab med verdens bedste fodboldklub og verdens bedste fans. FREM har 2. Divisions suverænt bedste opbakning, og den er der brug for, når der skal uddeles klø til vores midtjyske gæster.

Husk, at du kan købe din billet på forhånd her: https://fairbillet.dk/Store/Event/ByCompany/54.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk