Nye ansigter i klubhuset

Som nye forpagtere af BK FREMs klubhus vil vi godt byde jer hjertelig velkommen med ønske og håb om en masse hyggelige og festlige timer i Danmarks fedeste klub.

Vi vil prøve at skabe nogle rammer for klubbens medlemmer, trænere, ledere, frivillige og alle de fantastiske fans af klubben, som gør klubhuset til det naturlige samlingssted – både på træningsdage og på kampdage.

Vi er allerede i fuld sving med at afvikle faste spisninger og har også et mini-akademi, der bliver serviceret i denne uge – og så har vi en vigtig hjemmekamp på lørdag, hvor vi både har førkampsarrangement i klubhuset og skal stå for pølsesalget på stadion under kampen.

På lørdag starter vi op kl. 10.00 i klubhuset med et åbningstilbud på fadøl:

Kl. 10.00–10.59 – kr. 25,- for alm. fadøl
Kl. 11.00-11.59 – kr. 30,- for alm. fadøl

Efter kl. 12.00 koster alm. fadøl kr. 35,-
Flaskeøl koster hele dagen kr. 20,-

Kl. 12.30 kan man få kampens platte, som består af 3 stykker smørrebrød og en øl til kr. 100,- Dette skal bestilles senest fredag kl. 20.00 ved at indbetale beløbet på mobilepay 446340

På stadion vil vi grille stadionpølser og brød, og så har vi lavet en omgang lune frikadeller, som vi også vil sælge efter først til mølle.

Efter kampen vil vi holde åbent i klubhuset igen, og mon ikke spillerne vil kigge forbi til en snak om dagens kamp – det tror vi, de vil.

Vi kan ikke garantere, at det hele kører uden udfordringer på lørdag, men vi kan garantere jer, at vi gør alt, der står i vores magt for at skabe de bedste rammer for en god kampdag.

Til sidst vil vi bare sige, at vi glæder os til sammen med jer at skabe det bedste klubhus i Danmark til de bedste medlemmer og fans i Danmark.

Vel mødt!

Peter, René, John og tøserne

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.