Temperaturen var blevet noget mere menneskelig at spille fodbold i i denne sommers sidste træningskamp. Modstanderen var Hillerød, som FREM plejer at have det svært imod.

Første halvleg blev på ingen måde nogen god generalprøve, det var et lidt idéforladt FREM-hold, som ikke skabte noget og havde mange fejlafleveringer. Vi kan i den grad takke Tobias Brogaard i målet for, at Hillerød ikke var foran i det 19. minut, hvor han fik reddet et skud fra en meget fri Hillerødspiller. Få minutter forinden havde han ligeledes disket op med en redning, da Hillerød forsøgte sig direkte på frispark.

FREMs eneste store chance i første halvleg var, da Tonni Adamsen i det 23. minut spillede angrebsmakker Lucas Balck fri med en dybdestikning, men Balck fik overplaceret sit skud.

Ellers havde Hillerød en håndfuld chancer og skud fra det 33. til det 42. minut; alle forbi eller over mål. Ingen af holdene kunne være rigtig stolte af halvlegen.

FREM brugte pausen til en enkelt udskiftning: Andreas Hansen blev afløst af Andreas Lundberg, og det gav visse omrokeringer på holdet.

Kort efter startfløjtet blev FREM ramt af en udvisning, da dommer Kasper Madsen gav Emil Schou Jørgensen gult kort for en tackling med knopperne forrest. Da FREM-spilleren i forvejen havde et gult kort, blev det erstattet af rødt. I øvrigt ramte Emil Schou ikke modstanderen, men 100 % rent på bolden, så det gule kort var måske lidt hårdt dømt.

Da det var en træningskamp, fik FREM lov til at sætte en anden spiller på banen, og det blev Elias Gärtig, som overtog pladsen i midterforsvaret.

Herefter begyndte FREM ar røre lidt på sig. Tonni Adamsen havde to farlige hjørnespark, som blev halvklaret på målstregen, og så havde Frederik Sundstrup et flot hårdt spark på mål efter et godt indlæg fra Daniel Anusic, men skuddet blev blokeret af en forsvarsspiller.

I kampens 64. minut havde FREM vel sin største chance, da Tonni Adamsen driblede sig flot fri på baglinjen og afleverede skråt ind mod midten af feltet til Jacob Pind, men hans afslutning blev blokeret. Den flotte aktion havde fortjent en bedre skæbne.

I kampens 67. minut så mange et straffespark, da indskiftede Paul Iversen stjal bolden fra en Hillerødspiller på kanten af feltet, men Hillerødspilleren smed sig ned på bolden, som han rørte med armen. Der burde være dømt straffespark, men om Kasper Madsen ikke så situationen, eller om han gav FREM en tvivlsom fordel vides ikke, men spillet fortsatte, og FREM fik ikke noget ud af “fordelen”. Et meget forvirret forsvar fik til sidst afværget situationen, og vi manglede skarpheden.

Herefter var det ligesom kampen gik lidt i stå. Hillerød kom med i kampen igen, men ud over et par skud over mål havde de faktisk kun en stor chance i kampens sidste minut med et frispilning og hårdt skud, som dog blev blokeret.

Kampen sluttede, som den begyndte: 0-0. Med tanke på at FREM lægger ud mod rækkens favoritter til førstepladsen, kan man godt blive lidt bekymret for, hvor FREM egentlig står. Generelt er der lidt for mange fejlafleveringer, og et positivt resultat afhænger nok lidt for meget af enkelte spilleres præstationer.

Vi satser på, at skarpheden er der, når der er point på spil.

På næste lørdag går det løs, når Aarhus Fremad gæster Valby Stadion kl. 15:00. Billetterne forventes i salg fra tirsdag.