Midtugekamp på Østerbro

Kampoptakt

Med tre runder spillet jagter FREM fortsat den første sæsonsejr. Den kan dog sikres allerede onsdag, når FREM gæster Østerbro Stadion, hvor B.93 venter i det 204. møde de to klubber i mellem.

Tonni Adamsen scorede et spektakulært mål mod Sagelse. Kommer der mere mod B. 93? (Foto: Preben Pathuel)

FREM led for anden kamp i træk et ærgerligt nederlag, hvor det sagtens kunne være endt med point til FREM, da Slagelse vandt 2-1 på Valby Stadion. Slagelse kom foran på straffespark i første halvleg. I anden halvleg udlignede Tonni Adamsen på spektakulær vis, da han scorede direkte på hjørnespark. Slagelse scorede desværre kampens sidste mål efter et hjørnespark, og kampens resultat betyder altså, at FREM fortsat jagter sæsonens første sejr.

Ventetiden på den første sejr behøver dog ikke at være lang, for allerede onsdag aften går det løs igen, når FREM gæster B.93 på Østerbro Stadion. Kampen kan med rette kaldes et af det mest traditionsrige opgør i dansk fodbold. FREM og B.93 har nemlig mødt hinanden hele 203 gange før i historien. Når de to klubber tørner ud for 204. gang, overhaler B.93 KB som den modstander, FREM har mødt flest gange i historien. Af de 203 opgør har FREM vundet 74, spillet 33 uafgjorte og tabt 96. I 1963 slog FREM B.93 5-3 på Østerbro Stadion i 1. division. Leif Nielsen scorede hattrick for FREM.

Kommer første turneringssejr på onsdag? (Foto: Preben Pathuel)

Da de to klubber mødtes i sidste sæson i 2. division, endte det med to 1-0 sejre til B.93. FREM havde både spil og chancer til at vinde begge opgør, men sådan endte det desværre ikke. B.93 sluttede på en 4. plads i sidste sæsons grundspil og kvalificerede sig dermed til oprykningsspillet. Her sluttede de sæsonen på en 8. plads med 53 point. I denne sæson har B.93 ligesom FREM haft en noget lunken start på sæsonen, og de to klubber ligger med et point på henholdsvis sidste- og næstsidste pladsen i divisionen. B.93 tabte i sæsondebuten hele 5-1 hjemme til Hillerød, og i sidste runde tabte de 3-2 på udebane til Holbæk. Haittam Hajani er B.93’s topscorer med to sæsontræffere indtil videre.

FREM har brug for at få tre point på kontoen på onsdag, hvis de skal holde trit med de andre hold. Divisionen er indtil videre så tæt, at en sejr vil betyde, at FREM avancerer markant i tabellen, da der kun er tre point op til Holbæk, der indtager divisionens fjerdeplads.

Der bliver brug for al opbakning vi kan finde. (Foto: Preben Pathuel)

Snyd ikke dig selv for at være til stede, når FREM onsdag aften vinder sin 75. sejr over de hvidklædte fra Østerbro. Du har mulighed for at drage til kampen i godt selskab, for selvom der ikke bliver arrangeret bustur til kampen, har BK Frem Support arrangeret fælles afgang fra Café Engholmen på Borgbjergsvej 30 i Sydhavnen. I tidsrummet 15:30-17:30 er det muligt at købe en øl til 12 kroner, og der er fælles afgang med bus 3A klokken 17:30.

Vi ses på onsdag til sang og sejr på en sensommeraften på Østerbro.

God kamp!