Den lange stime af uafgjort og sejre er brudt, det skete i tredje sidste runde. Vi kan dog glæde os over at oprykningen for længst var sikret.

Indsatsen på banen var dog ikke tilfredsstillende set med tilskuer øjne, og fraværet af to spillere må ikke være årsagen til det, for så får vi det meget svært i 2. division. Ændringerne på FREMs hold var til at få øje på, Tobias Noer og Daniel Warmbach var rykket ned i det centrale 3 mandsforsvar og det var en gedin svækkelse af midtbanen og det var måske det vi tabte kampen på.

I modsætning til mange af FREMs tidligere kampe i foråret, startede FREM meget defensivt, og ud over et par skud fra distancen var der stort set ingen chancer. Men omkring den halve time kom der gang i sagerne.

Salieu Dramme slap fri i venstre side spillede skråt bagud til Rasmus Louie Larsen som dog halvkiksede sin afslutning så meget at VSK målmanden tabte bolden ud over baglinjen til et hjørnespark til FREM. Lorent Callaku tog sparket og valgte et langt et ad slagsen mod bagerste stolpe, men bolden blev reddet af en markspiller på stregen. FREM var dog hurtig over bolden og Berkay Sahin tog en fræk dribling på baglinjen og spillede fladt skråt ind mod straffesparkspletten og herfra afsluttede Salieu Dramme som dog måtte se sit ikke specielt hårde skud blokeret. bolden havnede hos Egzon Seqiri som hamrede bolden mod mål men en fantastisk fodparade af VSK keeperen forhindrede bolden i at gå i mål.

Kort efter gik det galt i den anden ende, passivt spil på FREMs midtbane gav VSK mulighed for et indlæg og det havnede hos 3. divisions topscorer Mathias Skjellerup som udækket headede bolden i mål.

2. halvleg blev nærmest en plage, FREM formåede ikke at få styr på spillet og udskiftningen af Rasmus Grønne gav ikke nogen forbedring og FREM kom nu nærmest til at stå mere defensivt. VSK havde da også halvlegens første chancer som dog blev reddet.

I kampens 55. min blev det 0-2 da Peter Nemec blev spillet fri efter blot 2 VSK berøringen, og han sendte bolden uden om Viktor Anker og i mål. Det så altså lidt for let ud.

FREM skiftede en del spillere men det gjorde det ikke meget bedre, indskiftede Mads Gernsø havde dog en stor mulighed da han modtog bolden i feltet omkring det 80. minut, men i stedet for at skyde første gang, hvor der faktisk var et hul i VSK forvaret, tog han et træk og så var hullet lukket.

Kort efter etablerede VSK et kontra angreb, og så stod det 0-3 da Lucas Miguel stod helt fri foran mål på et indlæg og han sparkede bolden sikkert i mål til 0-3 som også blev slutresultatet

Turneringen er ikke slut og FREM spiller igen på søndag den 9. Juni kl. 13:00 ude mod Avarta hvor spillerne får en god mulighed for at bevise at sommerferien ikke er begyndt endnu.