Kære Alle

Godt nytår vi har den glæde at dele med jer, at vi har fået en ny administrator i administrationen på kontoret i moderklubben som hedder Benjamin, som også er ansat i en deltidsstilling i ApS. lidt om ham kommer her;

Jeg er er 25 år og kommer fra Frederiksberg. Jeg afslutter meget snart min bachelor i Sports Management og har tidligere færdiggjort en uddannelse som Finansøkonom.

Jeg har det sidste halve år været en del af Boldklubben FREM ApS, hvor jeg startede som praktikant, og efterfølgende har siddet i en deltidsstilling i klubben. I denne tid har jeg arbejdet men en masse forskellige ting, men haft hoved-fokus på sponsorer, events og markedsføring og i høj grad fungeret som direktørens højre hånd. Udover dette er jeg i øjeblikket også “Football Consultant & Marketing Manager” hos Johnson One Goal, og studentermedhjælper i Den Danske Billard Union (DDBU). Tidligere har jeg lavet en lang række forskellige ting, heriblandt har jeg været en tur i værnepligt, været en del af FCN’s Fanzone, været kontorassistent hos ejendomsmægleren EDC Poul Erik Bech i Gentofte med mere. Jeg brænder for fodbold og er passioneret fan af sporten, som jeg også har dyrket både som træner og spiller hos FA 2000.

For mig er FREM stærke værdier og traditionsrig fodboldkultur, som man ikke kan andet end at blive opslugt af. Klubben er en ”sovende kæmpe” som bare venter på at komme tilbage til toppen af dansk fodbold, og derfor et fantastisk spændende projekt for mig at være en del af.

Åbningstider på moderklub kontoret:

Telefon: 3617 1317

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00

I ApS administration er stadig Heidi, som mange af jer allerede kender, og som har været ansat i FREM i 10 år til sommer.

Men kort om mig :

Jeg er 52 år, har en søn på 26, og har fået en fin titel som farmor til den dejligst lille dreng der netop er blevet ½ år gammel.

Jeg er tildelt fleksjob, grundet forskellige fysiske lidelser. I den forbindelse har jeg været ansat i FREM de sidste mange år. Før FREM havde jeg en masse ”kasketter” på i en anden mindre fodboldklub. Og før dette været ansat i Post Danmark (som det hed tidligere), samt været leder i et plastkort firma.

Jeg er kun deltidsansat, og er der derfor ikke alle dage. Jeg administrerer alt omkring 1. holdet, spillere, stab, og lettere PA for Direktøren Frans.

Mit virke på stadion vedr. 1. holdets kampe, er som frivillig.

ApS administrationen er netop flyttet i sommerhuset, hvor kontorlandskab er installeret, således at der er plads til den daglige administration hvor Heidi sidder, samt Direktør Frans, Benjamin (Uden for kontorets åbeningstider) og kommende praktikant har fået et kontor, og derudover er møderum for 1. holdets stab, sportsudvalg og taktik rum for 1. holdet er indrettet.

Alle er meget velkomne til at stikke hoved forbi og se det nye ApS administrations kontor. Der er sikkert en lille tår kaffe på kanden.

Åbningstider på ApS kontoret:

Der er som sådan ikke åbningstider, da Heidi ofte møder ind meget tidligt om morgenen, men hun vil ofte være der 1-2 gange om eftermiddagen i ugen.

ApS Telefontider på nr 4111 1886:

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10 – 14

Der kan altid sendes SMS som vil besvares løbende på hverdage.

Direktør Frans kommer til at have tlf nr. 2555 1886 – da moderklub administration vender retur til det oprindelige kontakt nr 3617 1317

Sommerhus er lavet om til ApS administration og kan derfor ikke længere benyttes til taktik o.a. for andet end ApS.

Derfor kan cafe lokale i stedet benyttes men det kræver at det bliver booket da det bruges til mange forskellige møder og aktiviteter.

Vedr. lokale booking, når der skal holdes fællesspisning, taktikmøde, forældremøde eller andet. Lokale bookes ved at sende en mail til cafe@bkfrem.dk

I mail skal skrives:

Dag/dato:

Tidsrum:

Formål:

Antal personer:

Evt. ønsker til service, mad/drikke:

Vi glæder os i bestyrelsen til at arbejde videre med BK Frem i 2024 og sammen med jer alle skabe en endnu stærkere klub.

Torsdag den 1. februar vil vi i bestyrelsen gerne byde på kaffe og en dialog fra kl. 17:45-19:00 i klubhuset.

Godt nytår

Bestyrelsen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk