Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at advokat Albert Juul Digens fra Aumento Advokatfirma er kommet med ombord som sponsor i FREM.

Albert Juul Digens har mange års erfaring som rådgiver for små og store erhvervsvirksomheder og foreninger særligt indenfor områderne ansættelsesret og omstrukturering af selskaber i forbindelse med konkurs.

Om baggrunden for sin tiltræden som sponsor FREM udtaler Albert Juul Digens:

”Jeg har, siden jeg første gang som drengespiller i Odense i 1991 var på Valby Idrætspark, været fascineret af FREM og hele den særlige stemning, der er omkring klubben og dens historie. Denne fascination blev ikke mindre, da jeg for 15 år siden kortvarigt flyttede til Valby. Jeg er derfor glad for nu at kunne bidrage til klubben som sponsor og ser frem til mange gode stunder på stadion, når bolden forhåbentlig snart triller igen.”

Partneransvarlig i FREM, Simon Kristensen, supplerer med følgende:

“Efter længere tids super positiv dialog med Albert og Aumento Advokatfirma er det glædeligt, at vi nu er nået til enighed omkring en aftale. Det er en styrkelse af hele vores i forvejen gode sponsorgruppe samt erhvervsnetværket, at Albert træder ind, og vi ser frem til samarbejdet og håber på, at alle i klubben vil tage godt i mod Aumento Advokatfirma.”