Udsolgt hjemmekamp igen

Lørdag d. 10. oktober kl. 15.00 tager FREM imod Brabrand IF på Valby Stadion.

Kampen er allerede udsolgt, og der vil ikke være billetsalg i indgangen. Husk at følge anvisningerne fra vagter og officials.

Husk at have din billet klar til scanning i indgangen enten på papir eller på mobilen.

Stadig ubesejret

Seneste runde gav sejr på udebane over B.93 og en andenplads i 2. Division Pulje 1. Det traditionsrige derby på Østerbro blev en medrivende affære, og heldigvis kunne vi tage hjem med alle tre point, da kampen langt om længe blev fløjtet af. Stor forløsning og stor glæde på tribunen.

Nu skal sejren følges op på hjemmebane mod rækkens nummer 8 fra Brabrand.

Sejrsmålet mod B.93 pandet ind af Emil Schou Jørgensen (Foto: Preben Pathuel)

Formstærke Brabrand

Efter en lidt kaotisk opstart til sæsonen har Brabrand fundet ro på de indre linjer, og lørdagens modstander kommer til Valby med selvtillid i bagagen. Weekenden gav århusianerne en hjemmesejr på 1-0 over Dalum, og i midtugen blev det til en pokalsejr på 4-2 ude over Kjellerup og avancement til næste runde i Sydbank Pokalen.

Det er derfor et hold med god energi, som kommer på besøg. En af holdets største profiler er Anton Søjberg, som scorede i begge de seneste sejre, og ham skal vores stærke defensiv passe på.

Historisk har vi spillet lige op med Brabrand. I de 9 foregående opgør er det blevet til 3 sejre, 3 uafgjorte og 3 nederlag. Målscoren er dog på 17-11 i vores favør.

FREMs 17 mål mod Brabrand er scoret af: Tommy Olsen og Søren Weibel med hver 3 mål, Danny Andersen og Thomas Høy med 2 samt Andreas Bak, Wassim el Banna, Emil B. Christensen, Atli Danielsen, Patrik Wozniacki, Thomas Christiansen og Paul Ngongo Iversen med et enkelt mål hver.

Seneste møde mellem klubberne var 13. juni i år i Oprykningsspillet, hvor vi måtte se os besejret med 2-1 på hjemmebane. Den plet skal gerne vaskes væk, så vi kan tage førertrøjen på i det indbyrdes regnskab. Og ikke mindst så vi kan gøre afstanden ned til syvendepladsen endnu større.

Knækker rækken nu?

Et blik på stillingen i 2. Division afslører, at der er hård kamp om pladserne – ikke mindst omkring den streg, der adskiller top 6 fra resten. Som tingene har udviklet sig, kan vi være med til at ‘knække’ rækken, da vi i denne og næste weekend møder de to hold, der ligger lige på den ‘forkerte’ side af stregen: Brabrand (nummer 8) i denne uge og Thisted (nummer 7) i næste uge. Begge kampe spilles i Valby.

Hvis vi kan gøre forspringet til netop disse to hold større, vil der komme et hul mellem toppen og midten, og det kan blive altafgørende i sidste ende, når regnskabet skal gøres op.

I denne runde mødes to af forfølgerholdene, B.93 og Middelfart, mens VSK Aarhus på femtepladsen skal på besøg hos de suveræne ettere fra Jammerbugt FC. Meget kan derfor ske i top seks, og der kan komme lidt luft mellem holdene. En sejr lørdag vil være guld værd.

Mikkel Andersson går forrest, som vi kender ham (Foto: Preben Pathuel)

‘Sydhavnens Messi’ skal hyldes

Mikkel Lunde Andersson spiller sin kamp nummer 250 for FREM, hvis han kommer på banen lørdag.

Mikkel kom til FREM som ungdomsspiller, og han har lige siden vist, at han er en ægte klubmand, som altid giver sig 200% for holdet og klubben. Det gælder både i spillet på banen – hvor Mikkel efterhånden har dækket samtlige pladser – når holdkammeraterne skal have en opmuntrende bemærkning, og når der skal synges for i omklædningsrummet efter en sejr.

Om det er færdighederne på banen eller den klejne statur, som har givet Mikkel Andersson tilnavnet ‘Sydhavnens Messi’, skal være usagt her. Men der er ingen tvivl om, at Mikkel er yderst populær både blandt fansene og hos alle i og omkring klubben. Han er blevet en lille klubkæmpe.

Det vidner om høj klasse at nå en milepæl på 250 kampe for samme klub, og vi er utrolig glade for, at Mikkel har trukket den tværstribede over hovedet så mange gange. Med Mikkels kompromisløse spillestil falder der en karantænedag af en gang imellem, men det tager vi med. Stort tillykke med jubilæet, Miks!

Kommer der et nyt vinderbillede? (Foto: Preben Pathuel)

Pas på hinanden

Kampene i dansk fodbold er stadig under restriktioner, og vi opfordrer som altid til omtanke, afstand, afspritning og håndvask. Og vigtigst af alt: Godt humør.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk