Turen går til Holstebro

Søndag d. 21. marts drager FREM igen mod Jylland for at hente point med hjem og oprejsning fra sidste tur over broerne. Denne gang er det Holstebro Boldklub, der er værter, og kampen spilles klokken 13.00 på kunstgræs ved Idrætscenter Vest. Desværre er der stadig ingen tilskuere til kampene.

Stort tillykke med de 100 år

Det er på mange måder en særlig kamp, vi skal spille i denne weekend. Søndagens modstander fejrer nemlig i disse dage klubbens 100-års jubilæum, og de har forståeligt nok glædet sig både til fejringen og til at få os på besøg. Det er klart, at de manglende tilskuere gør, at kampen får en anden ramme end planlagt, men hjemmeholdet vil helt sikkert lægge sig lidt ekstra i selen for at give deres egne en gave i form af tre point. Vi skal selvfølgelig være gode gæster, men vi regner ikke med at dele gaver ud… Vi ønsker dog alligevel Holstebro Boldklub stort tillykke med de 100 år!

I anledning af jubilæet og kampen kan du støtte Holstebro ved at købe støttebilletter og deltage i ‘virtuel tribune’. Se mere ved at klikke her.

Hvis du vil følge kampen på Ekstra Bladets livestream, så er det i dagens anledning gjort gratis. Link til livestream: https://ekstrabladet.dk/eblive/anden-division/

Paul Ngongo Iversen blev dobbelt målscorer i den omvendte kamp i september (Foto: Preben Pathuel)

Et ufortjent bundhold?

Hvis man kigger på tabellen i 2. Division pulje 1, så skal man helt ned i bunden for at finde Holstebro Boldklub. Det har været en hård sæson for oprykkerne, og det er blevet til mange pointtab indtil videre. Men det skal man ikke nødvendigvis lade sig narre af. Det er mere kvalitet i Holstebro-spillerne, end stillingen indikerer.

I onsdagens udsatte kamp lykkedes det at holde Thisted fra fadet og tage 0-0 med hjem fra Thy, og HB havde blandt andet et skud på overliggeren i kampen. Det var første point på udebane i sæsonen, og her ligger en stor del af forklaringen på den tunge placering. Det lykkedes dog at besejre topholdet Jammerbugt FC på udebane med 4-3, da de to hold mødtes i Sydbank Pokalen, og vi ved selv, hvor svære Jammerbugt er at have med at gøre. Sejren skaffede Holstebro et opgør mod Randers FC, hvor de faktisk spillede en rigtig fin kamp, men dog måtte se sig besejret med 3-1.

Holstebros cheftræner Kim Kristensen – med glorværdig spillerfortid i FREM – har endnu ikke kastet håndklædet i ringen, og han har blæst til benhård overlevelseskamp, hvor alle point kan bruges, og det behøver ikke være kønt.

I mange af kampene har Holstebro lukket mål ind til sidst i kampene – en tredjedal af målene er scoret efter 85. minut – og det har kostet point. Det har de arbejdet en del med, og det bliver en hård opgave for FREM at spille sig til de 3 point. Hjemmeholdet har ændret lidt på spillestilen i løbet af sæsonen og er meget opsatte på at kæmpe sig til point – ikke mindst på søndag.

Anfører Mikkel Andersson og resten af truppen er klar til revanche efter to skuffende nederlag (Foto: Preben Pathuel)

revanchetid igen

Selvom den omvendte kamp i efteråret endte med 3-1-sejr til FREM på mål af Paul Ngongo Iversen x2 og Armend Aslani, så jagter de tværstribede alligevel revanche. Vi skal have revanche for de to nederlag, foråret er startet med. Senest hjemme mod Dalum, som vandt 2-0.

Vi ligger stadig i toppen af rækken på en tredjeplads, men bliver åndet alvorligt i nakken af Thisted FC og de øvrige forfølgere. Derfor skal vi på pointtavlen igen på søndag, og meget gerne med en sejr. Det betyder meget for selvtilliden, som har været sat lidt på prøve i de første kampe i år.

Et klogt ord i fodboldens verden siger, at man skal score i sine gode perioder i kampene, og det har det knebet med for FREM. Vi har haft gode perioder med rigeligt med scoringschancer mod både Jammerbugt og Dalum, men vi har ikke haft held til at få bolden puttet ind. Det skal vi forbedre, og det ved vi alle godt. Forhåbentlig bliver det på søndag, der for alvor kommer hul på scoringerne fra vores angribere.

I forhold til hjemmekampen mod Dalum har cheftræner René Henriksen igen råderet over Emil Schou Jørgensen, som har overstået karantænen i denne omgang, og de skadede spillere kommer stadigt nærmere formen.

det strammer til

Sidste weekends nederlag rykkede ikke på vores placering, og vi ligger stadig nummer 3 efter Jammerbugt FC og B.93. Jammerbugt måtte se sig besejret for første gang i sæsonen i ‘lokalopgøret’ mod Thisted, og B.93 var ikke i kamp, så det er stadig tæt i toppen.

De efterfølgende hold kommer dog stadigt nærmere, og især Thisted rører på sig i tabellen. De blev dog bremset en smule af Holstebro onsdag, men har stadig en kamp i hånden i forhold til os.

Allerede lørdag er der igen absolut topkamp i rækken, når B.93 tager turen nordenfjords og møder Jammerbugt FC. At de to hold foran os møder hinanden betyder, at vi har chancen for at indhente lidt af det tabte. Det er derfor en meget vigtig kamp, vi har på søndag.

René Henriksen og resten af teamet spejder stadig efter forårets første point (Foto: Preben Pathuel)

Særligt jubilæum for FREM

Det er ikke kun Holstebro Boldklub, der har jubilæum i disse dage. Det har dansk fodbolds bedste række også. Superligaen fejrer sine første 30 år.

I første sæson af Superligaen var FREM (selvfølgelig) med, og vi startede (lige så selvfølgelig) med at blæse derudaf. I første runde i foråret 1991 mødte vi OB på hjemmebane i Valby og vandt 3-0. Målene blev scoret af Peter Lassen, Henrik Imre Jensen og Søren Lyng, og sejren skød os direkte på førstepladsen i Superligaen og på toppen af dansk fodbold.

I anden runde vandt FREM 2-1 ude over Vejle – på mål af Thomas Thøgersen og Søren Lyng – og førstepladsen i landet blev dermed cementeret for en stund. Sæsonen, som kun varede frem til sommerferien, endte med en fjerdeplads, men ingen kan tage fra os, at vi for præcis 30 år siden var bedst i landet.

Virtuel bustur og støtte

Du kan som altid støtte klubben ved at shoppe gaver til dig selv, familien og vennerne i FREM-shoppen, og BK Frem Support har arrangeret ‘virtuel bustur’ til kampen. Ved at købe billet til bussen kan du give dig selv et lod i lodtrækningen om præmier, og du støtter selvfølgelig samtidig klubben direkte. Se mere om den virtuelle bustur ved at klikke her.

Vi skulle i øvrigt hilse fra Jammerbugt FC, som er meget overvældede over den støtte, vores fans viste i forbindelse med topkampen:

Jammerbugt FC:

en særlig tak til Boldklubben FREM‘s fantastiske fans, som støttede med ca. 2.600 kr. trods det at de ikke kunne besøge os til topopgøret. I er for vilde!

Vi glæder os til at tage imod Jammerbugt allerede i næste uge i endnu en spændende topkamp, men allerførst er fokus 100 % på Holstebro på søndag.

God kamp til alle – vi savner jer stadig!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk