Optakt: Lyseng venter i første hjemmekamp

Hjemmekamp ved siden af stadion

Første kamp i Valby I 3. Division er lørdag d. 14. august kl. 14.00 mod IF Lyseng. Kampen spilles på Opvisningsbanen ved siden af stadion.

Køb billet til kampen her

Den nye bane på stadion er endnu ikke klar, så derfor er hjemmebanen rykket ind ved siden af. Det betyder desværre begrænset tilskuerkapacitet, og vi glæder os til igen at kunne åbne porten til et stadion uden begrænsninger. Det sker efter planen til hjemmekampen mod Dalum 11. september. Mere om det, når vi kender detaljerne.

Lyseng – et spændende nyt bekendtskab

Når FREM og Lyseng løber på banen lørdag, bliver det uden den sædvanlige historik. Vi har nemlig ikke mødt hinanden før.

I sæsonen 2017-2018 var IF Lyseng i 2. Division i den modsatte række af FREM, og de to klubber kom også i hvert sit slutspil. Lyseng rykkede ud igen efter en meget svær sæson, som dog formentlig har forberedt klubben på denne omgang divisionsfodbold.

Den første kamp for århusianerne blev noget af en rutsjebanetur på hjemmebane mod Dalum. Lyseng kom foran både 1-0 og 3-2, og de førte faktisk indtil det 88. minut, hvor Dalum udlignede. Og ikke nok med det; fynboerne tog endda sejren med en scoring til 3-4 i tre minutters overtid. Noget af en skuffelse for Lyseng, som havde sat næsen op efter point i premieren.

Perfekt sæsonstart

FREM fik til gengæld en rigtig god premiere, da udekampen i Næsby endte med FREM-sejr på 2-0 med Isak Tånnander som dobbelt målscorer.

Sammen med storsejren i pokalkampen kunne FREM ikke have ønsket sig en bedre start efter sommerferien, og den gode stime skal forlænges i sæsonens første hjemmekamp.

Siden sidste kamp er der kommet forstærkning til angrebet i form af Oliver Andersen, og samtidig har midtbanespiller Frederik V. Kristensen, som har spillet de første to kampe, lavet en aftale med FREM for de næste to år.

Truppen er stadig ved at finde sit endelige udseende, og vi melder selvfølgelig ud, hvis der sker nyt på den front.

Cheftræner René Henriksen har allerede nu en række svære valg, når han skal sætte startopstillingen, og det er sådan, det skal være, når der er kamp om pladserne.

Dobbelt op på Roskilde

Efter lørdagens hjemmekamp venter to udekampe i træk i næste uge, og begge kampe er i Roskilde mod henholdsvis FC Roskilde og KFUM. Vi håber, at rigtig mange fremmere vil støtte holdet både ude og hjemme i de vigtige kampe foran os. Støtten er uvurderlig.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk