Hjemmekamp lørdag kl. 14.00

Kampen på Valby Stadion mod Middelfart Boldklub spilles denne gang kl. 14.00. Bemærk tidspunktet. Portene åbnes kl. 13.00.

Der vil ikke være salg af billetter i indgangen, så køb din billet på forhånd på FairBillet.dk. Billetterne er enhedsbilletter, så der er ikke særskilte pensionist- eller børnebilletter. Husk at printe billetten eller have den klar til at blive scannet på mobilen.

Kampen er stadig underlagt de særlige vilkår, der gælder i denne tid, og vi opfordrer til hyppig håndvask, afspritning og afstand. Og husk at følge de anvisninger, officials og vagter kommer med.

https://fairbillet.dk/Store/Event/Search

Godt tag på Middelfart

Lørdagens modstander er et af de hold, som inden sæsonen var tippet til at slutte helt i toppen af rækken. Sådan ser det ikke ud indtil videre, men meget kan selvfølgelig ændre sig, efterhånden som kampene spilles.

I 2. Division har Middelfart stadig første point tilgode, da de første to kampe har kastet to hjemmebanenederlag af sig mod VSK Aarhus (0-2) og Jammerbugt (3-5). Absolut ikke den start, de ambitiøse fynboer havde regnet med eller håbet på.

Imellem de to kampe vandt Middelfart til gengæld 3-2 ude over danmarksserieholdet Otterup i Sydbank Pokalen og er derfor også med i næste runde, hvor de får mulighed for revanche mod Jammerbugt FC.

Middelfart Boldklub har de senere år været en af de klubber, der har satset på oprykningen og hentet gode forstærkninger ind fra højere niveau. Alligevel har vi faktisk haft et godt tag på Middelfart i de seneste sæsoner. De seneste 5 indbyrdes kampe har budt på 3 FREM-sejre og 2 uafgjorte.

Faktisk var den seneste FREM-sejr mod netop Middelfart, da vi kunne gå fra banen med knyttede næver og smil på læberne efter en rigtig god kamp på hjemmebanen i slutningen af juni. Ved den lejlighed var vores målscorere Daniel Anusic, Paul Ngongo Iversen, Tonni Adamsen og Daniel ‘Elly’ Pedersen. Vi håber selvfølgelig på, at vi fortsat kan have overhånden mod lørdagens gæster.

Kort og karantæner

Det bliver dog ligesom i seneste kamp et karantænesvækket hold, vi sender på banen. De første kampe har kastet en del kort af sig, og igen mod Sydvest FC måtte vi slutte i undertal. Denne gang var det Frederik Sundstrup, der måtte tidligt i bad, og han afsoner karantæne i denne runde.

Det samme gør Daniel Anusic. Hans røde kort mod Brønshøj i pokalkampen er blevet takseret til ikke mindre end 4 spilledages karantæne. Det betyder, at han nu afsoner dag to ud af de fire.

Anusic får dermed ikke mulighed for at gentage sin scoring mod Middelfart fra seneste opgør, men det kan Paul Ngongo Iversen til gengæld. Han har overstået sine to karantænedage og er dermed en af dem, træner René Henriksen kan udtage til kampen.

De mange kort og karantænedage giver lidt at tænke over for trænerteamet, som igen skal til at blande kortene på en ny måde, og det er ikke det, vi har brug for i en tid, hvor spillerne skal vænne sig til hinanden og bygge spillemønstre op.

Det giver nok også panderynker hos spillerne selv, da det ser ud til, at der er smalle rammer for, hvor meget man må gå til den i kampene. Det kan have betydning for spillet – forhåbentlig finder alle et passende leje hurtigt.

Daniel Anusic afsoner den anden af hele fire karantænedage (Foto: Preben Pathuel)

Et point ad gangen er ikke helt nok

Seneste kamp var en udekamp i Tønder, og det endte, som det startede med 0-0. Det er selvfølgelig fint at få point i kampene, men der skal gerne komme 3 ad gangen. Det kan vi jo passende starte med nu.

De eneste to hold med maksimumpoint i rækken – B.93 og Jammerbugt FC – mødes i denne runde, og det giver mulighed for at indhente lidt af det tabte i forhold til at komme med i toppen. Og en sejr lørdag vil være et rigtig godt sted at starte en god stime.

Det vigtigste er at komme i top 6, når sæsonen slutter, og det tegner til at blive en uhyggelig tæt række, hvor rigtig mange hold vil kæmpe hårdt om midterplaceringerne. Derfor er det vigtigt at skrabe de point sammen, man kan. Og meget gerne mere end 1 ad gangen.

Nu skal vi op med hovederne og have 3 point på kontoen (Foto: Preben Pathuel)

God uge for talenterne

Det er ikke kun førsteholdet, som har brug for støtte og klap på skulderen; også talenterne på U23, U19 og U17 er godt kørende.

Alle tre hold vandt i denne uge. U19 og U17 vandt begge snævert over Vanløse, mens U23 vandt hele 10-0 over HB. Kom og støt de unge, når de spiller igen. Det har de fortjent!

Talenterne har gang i noget stort (Foto: Preben Pathuel)

Husk at passe på hinanden

Smittetrykket i København er stigende i disse dage, og af den grund fik vi ikke lov til at udvide tilskuerpladserne denne gang. Det samme gælder med al sandsynlighed også den kommende uges hjemmekamp mod Holstebro.

Men i det mindste har vi mulighed for at lukke 500 ind, som det er nu, og det er vi glade for. Pas derfor ekstra godt på hinanden til kampen, så vi ikke kommer til at forværre situationen for os selv eller andre.

Rigtig god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk