Med en sejr på 2-0 over VSK Aarhus vandt FREM grundspillet i 3. Division. Og på lørdag begynder oprykningsspillet med en udekamp mod Næsby.

Sejren over VSK Aarhus blev sikret i anden halvleg, hvor Salieu Drammeh scorede begge FREMs mål – heraf det første på straffespark.

Dermed endte FREM med 43 point for de 22 kampe i grundspillet, og det var seks flere end netop VSK Aarhus.

Vigtigt var det også, at Ishøj IF på tredjepladsen samtidig tabte med 1-2 i Svendborg til SfB/Oure. Dermed har FREM et forspring på ni point til Ishøj, inden det går løs med slutspillet.

Det er meget svært at nægte, at det er et godt udgangspunkt inden de ti kampe i slutspillet. Men omvendt er der intet, der er afgjort. Det er set før, at hold har sat større forspring over styr på ti kampe. Så der er stadig brug for point, hvis det skal lykkes for holdet at rykke op.

Kigger man lidt på grundspillet, så begyndte det jo ikke helt godt for FREM.

De første fem kampe bød på fire gange nul point – heraf nederlag i de første tre kampe. Dertil kom et pokal-exit mod Næstved fra Nordic Bet Ligaen.

Men siden klatrede FREM op igennem rækken. Holdet er i skrivende stund ubesejret i 12 kampe i træk. Og som det hedder sig: Angrebet vinder kampe, men forsvaret vinder turneringer!

FREM har markeret sig med rækkens bedste forsvar med blot 21 baglænsmål. Holbæk har næstfærrest med 23 mål imod.

Især hjemme på Valby Stadion har det defensive departement været velfungerende. Kun otte gange er det sket, at FREM har måttet hente bolden ud af nettet.

Her er Avarta og SfB/Oure næstbedst med ti mål imod på deres hjemmebaner.

Nu venter altså et oprykningsslutspil, som FREM har kvalificeret sig til sammen med VSK Aarhus, Ishøj, Avarta, Holbæk og Næsby.

Det er her værd at bemærke sig, at FREM skal afvikle otte ud af ti kampe på Sjælland. Det kan måske give en lille fordel til de tværstribede i forhold til VSK Aarhus, som skal spille alle deres udekampe på øerne.

Men to gange skal FREM altså over Storebæltsbroen. Og første gang bliver ude mod Næsby, der har hjemmebane i den nordvestlige del af Odense Kommune.

Næsby var det sidste hold, der krøb med i oprykningsspillet. Det skete takket være en udesejr på 4-2 mod Avarta. Dermed blev Næsby nummer seks i grundspillet takket være bedre målscore end SfB/Oure.

I kampen mod Avarta bragte Kasper Høst tidligt Næsby foran på et hovedstødsmål, og stillingen 1-0 holdt til pausen.

I anden halvleg udbyggede Philip Stoustrup og Jeppe Runge føringen takket være mål på kontraangreb – eller omstillinger, som det jo hedder på DBU-sprog.

Avarta slog dog tilbage med mål af den tidligere FREM-spiller, Aleksandar Lazarevic, samt Abdoulie Manneh.

Herefter forsøgte hjemmeholdet at fremtvinge en udligning i kampens tillægstid. Men i stedet slog Næsby igen kontra, og Rasmus Nissen slog sejren fast ved at score med en inderside i tomt mål.

I grundspillet markerede Næsby sig ved at være noget bedre ude end hjemme. Holdet tog 19 point på fremmed græs. Det var kun et point færre end FREM, der var rækkens bedste udehold i grundspillet.

Hjemme på ALPI Arena blev det til gengæld blot til ti point til Næsby takket være to sejre, fire uafgjorte og fem nederlag.

Den ene sejr var på 2-0 over Young Boys FD i foråret. Den anden var i sæsonens første kamp mod FREM, hvor fynboerne vandt 4-2.

Sylvester Seeger-Hansen bragte ellers ved den lejlighed FREM foran på en smuk helflugter. Men Philip Stoustrup (to mål) og Rasmus Nissen sørgede for, at Næsby kom på 3-1.

Egzon Zeqiri udnyttede en misforståelse i Næsbys forsvar til at skabe fornyet spænding om udfaldet. Men den spænding punkterede Jonathan Harboe kort efter med et mål på straffespark.

Returkampen i oktober på Valby Stadion sluttede 0-0, så FREM har altså endnu ikke vundet over Næsby i denne sæson.

Samlet set har FREM dog haft fat i den lange ende, når Næsby har stået på den anden banehalvdel.

De to klubber har mødt hinanden 13 gange tidligere. FREM har vundet fem gange, Næsby har vundet tre gange, mens det altså er sluttet uafgjort fem gange.

Den samlede målforskel lyder på 25-16 i FREMs favør.

Du kan se mere om de enkelte kampe mod Næsby ved at klikke på dette link:

http://fodboldstatistik.com/#/team/119

Det skal blive interessant at se, om FREM kan få skovlen under Næsby for første gang i denne sæson, når det går løs lørdag kl. 14.00.

Hvis du vil dertil i privatbil, skal du skrive Stærehusvej 31, Odense NV på gps’en.

Hvis du hellere vil med bus sammen med andre FREM-fans, arrangerer FREM Support også bustur – se mere på https://www.facebook.com/groups/284240681622501/posts/7459705057409325/?locale=da_DK

Tekst: Niels O. Hansen
Foto: Claus M. Hansen
Statistik: Steen M. Bjerre / http://www.fodboldstatistik.com

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk