Næsby kommer på besøg

Efter en lang periode uden tilskuere er det endelig igen tid til at åbne portene til Valby Stadion og lukke fremmerne ind. Kampen mod Næsby Boldklub spilles lørdag d. 24. april kl. 15.00.

Boldklubben FREM og dagens kamppartner Tryl Værktøj byder dig varmt velkommen tilbage!

Du kan købe din billet lige her: https://bkfrem.dk/billetter/

Tilbage på sporet

Sidste runde bød på udekamp mod Holbæk. Det gik ikke godt. Alt for mange ting gik galt, og vi måtte tage hjem med et nederlag på 3-0. Holbæk kæmpede med kniven for struben for at komme over den nederste nedrykningsstreg, og det var tydeligt, at de havde noget at kæmpe for.

Det samme kan i den grad siges om lørdagens modstander Næsby, som også er med i den indædte kamp om ikke at ende under stregen, der betyder Danmarksseriefodbold efter sommer. Vi kan derfor forvente en modstander, som vil kæmpe med alt, hvad de har. Så er det op til os selv at vise, at der er en grund til, at vi ligger højere i tabellen.

Og tilskuerne skal selvfølgelig have noget for pengene. Der er ingen tvivl om, at spillerne har savnet – og måske også manglet – den støtte, de altid engagerede og loyale FREM-fans og tilskuere giver. Nu udgør vi en samlet styrke igen, og det skal kunne mærkes. Valby Stadion er vores fort.

Husk at tjekke din billet, hvor du skal ind. Og husk at blive testet i forvejen.

Pudsig statistik mod Næsby

Det er næsten 10 år siden, vi sidst måtte se os slået af Næsby Boldklub. Siden dengang i august 2011 har FREM haft overhånden i de indbyrdes møder med 3 sejre og 2 uafgjorte. Det pudsige ved den statistik er, at FREMs 3 sejre alle er kommet på udebane i Odense med en samlet målscore på hele 10-1. Senest blev det til en sejr på 4-1 i efteråret i den omvendte kamp. Ved den lejlighed noterede topscorer Paul Ngongo Iversen sig for 2 mål og Lucas Balck og Matthias Andersen et hver.

Til gengæld er de seneste indbyrdes kampe i Valby endt uden vinder – henholdsvis 1-1 og 2-2. Som stillingen er, vil Næsby uden tvivl godt kunne bruge et enkelt point igen, men vi kan ikke rigtig nøjes med uafgjort, hvis vi vil være med fremme i toppen.

Næsby Boldklub mødte B.93 i sidste weekend, og det lykkedes fynboerne at holde B.93 til 1-1, og det siger noget om den styrke, der findes i holdet. Før den kamp havde Næsby slået to af de direkte konkurrenter i bunden, Holbæk og FC Sydvest, så det er en fin stime, de kommer til Valby med. Den skal meget gerne brydes.

Fit for fight

Cheftræner René Henriksen kan glæde sig over at have mange spillere at vælge imellem. Der er ingen karantæner til denne kamp, og flere spillere er ved at være oppe i fulde omdrejninger. Glædeligt er det, at Kristoffer Dirksen og også Alexander Holst Christiansen fik spilletid i midtugen for U23-holdet i Serie 1. Om de er klar nok til at komme i betragtning til førsteholdet, må tiden vise. Ellers står andre klar.

Der er ingen nemme kampe i 2. Division, og vores seneste historik viser, at alle kan slå alle på dagen. Med tilskuerne i ryggen skal vi vise, at det er vores dag på lørdag.

Uhyggelig tæt tabel med en enkelt udbryder

Seneste spillerunde var nærmest et drømmescenarie for topholdet Jammerbugt FC, som kunne rykke lidt fra alle os andre. De vandt selv sikkert 3-0 over Aarhus Fremad, mens B.93 var det eneste af forfølgerholdene, der fik point, da de som nævnt fik 1-1 mod Næsby.

Ud over vores eget nederlag til Holbæk, tabte Thisted til Brabrand og Middelfart til Dalum, og det har presset holdene endnu tættere sammen i det, der nu kan betegnes som subtoppen. B.93 og Middelfart møder hinanden i denne runde, og Aarhus Fremad og Brabrand møder hinanden, mens VSK Aarhus tager turen til Jammerbugt fredag aften. Ergo bliver der rykket rundt i topstillingen i den kommende weekend, og det skal vi meget gerne udnytte til at trække ind på toppen og lave lidt luft bagved.

Der vil blive bidt negle og siddet på stolekanter rundt om i landet, og der vil være nerver på både på diverse stadions og foran Ekstra Bladets livestreams. Men det er jo det, fodbold handler om, og vi glæder os til det hele. Og især glæder vi os til at se jer allesammen.

God kamp til alle og vel mødt!

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.