Vigtig duel i den tætte top

Det er igen en topkamp, der er på programmet, når FREM tager til Aarhus for at møde VSK Aarhus lørdag d. 30. oktober kl. 13.30 ved Vejlby/Risskov Centret.

Mens sidste weekends hjemmekamp mod FC Roskilde var en duel mellem nummer et og to, er der denne gang tale om en duel mellem nummer to og fire. Der er dog kun et enkelt point imellem de to hold, og det er derfor et yderst indbyrdes opgør mellem to hold, som kæmper for at ende på en af de to øverste pladser, når sæsonen er ovre.

BK Frem Support arrangerer bustur til kampen, og den altid trofaste støtte er guld – og forhåbentlig også point – værd i en række, hvor rigtig mange kampe afgøres på marginalerne.

Fin pointstime skal udbygges

Med 7 point i de seneste tre kampe er FREM inde i en fin pointstime, og med lidt held kunne de 7 point endda have været 9 i stedet. I seneste kamp mod det ellers suveræne tophold fra FC Roskilde lå sejren længe til hjemmeholdet, men 2-0-føringen blev desværre indhentet, og FC Roskilde fik et point med hjem. Et point de var rigtig glade for ifølge deres eget kampreferat.

De gode præstationer giver blod på tanden og selvtillid, som skal bruges til at slutte efteråret af med endnu flere succesoplevelser. Den første af dem skal gerne komme i Aarhus lørdag.

Andenpladen i rækken trues voldsomt af både Vanløse og netop VSK Aarhus, og Roskilde KFUM hænger også stadig på. Der er i det hele taget ikke råd til svipsere, så det er først og fremmest sejrene, der tæller – især i de indbyrdes kampe i toppen.

FREM har i skrivende stund 21 point, og det samme har Vanløse, som dog har en betydelig ringere målscore. Lige efter følger VSK med 20 point og KFUM med 19. I den vigtige kamp om at komme i top 6, når rækken knækker, er der faktisk kun 4 point fra anden- til syvendepladsen, så vi har en situation som den i foråret, hvor vi bliver jagtet bagfra af et stort kobbel sultne klubber. Spændende er det, og spændende bliver det hele vejen til mål.

Christian Helev bragte FREM foran mod FC Roskilde (Foto: Preben Pathuel)

Hul på bylden

FREM og VSK har stadig en målfest tilgode i de indbyrdes opgør. Der scores som regel ikke mere end to mål pr kamp, og statistikken peger klart på uafgjort, hvilket fire af de fem seneste dueller er blevet; herunder den seneste, som endte i en ærgerlig deling i Valby, hvor VSKs topscorer Mathies Skjellerup udlignede Frederik V. Kristensens føringsmål sent i kampen.

Begge hold er dog inde i en periode med mål i støvlerne. VSK har scoret 2 mål i snit i de seneste 4 kampe i divisionen, mens FREMs snit ligger på 2,5. Om den tendens fortsætter, finder vi ud af på lørdag.

Glædeligt var det, at vores spidsangriber Christian Helev fik fordoblet sin måltotal i 3. Division med føringsmålet mod FC Roskilde. Desværre fik han også raget en advarsel til sig, hvilket er ensbetydende med karantæne i weekendens kamp.

God stemning og godt sammenhold i truppen (Foto: Preben Pathuel)

Slutspurten er i gang

Bortset fra karantæneramte Helev kan cheftræner René Henriksen og hans team råde over en trup i fin form og med fin selvtillid. Udover førsteholdets topplacering ligger U23 nummer 1 i rækken, og de har siddet over i den forløbne weekend, så der skulle være masser af benzin på tanken også hos udskifterne på bænken.

Vi nærmer os så småt afslutningen på efterårssæsonen, og det er som altid vigtigt at gå på lang vinterpause med succes. Derfor skal der kæmpes og kriges – og spilles god bold – i de sidste 4 kampe. efter lørdagens topkamp i Aarhus møder vi de tre hold, som lige nu ligger til nedrykning sammen med allerede distancerede Herlev. Hjemmekampe mod Young Boys (6/11) og Slagelse (20/11) og en udekamp mod Karlslunde (13/11) er på menuen, så sæt allerede nu weekenderne af til at støtte drengene, inden vi alle går ind i den mørke fodboldfri tid.

Slutspurten er i gang, og første hurdle er i Aarhus. God tur til alle, der skal til kamp!

Hvis du ikke kan komme til Aarhus, kan kampen ses på livestream på følgende link: https://streaming.3-division.dk/

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk