Høje Bøge stadion, som nu hedder noget andet er Danmarks smukkeste stadion, det mener de i hvert fald selv, desværre lidt forsømt, og et højtaler anlæg der ikke virker. Nu skal vi ikke pege fingre af nogen , for det fungere af og til heller ikke i Valby hvor den ene ende tribune er afspærret. Når det er sagt så fik man i hvert fald en venlig velkomst og værterne havde sørget for pølser og drikkevarer i gå afstand til tilskuerne.

Svendborg/Oure som klubben pt hedder var lørdagens modstander og udover at Høje Bøge stadion var tidligere hjemmebane for Emil Schou Jørgensen, så er banen hjemsted for Emil’s tvillingebror Magnus og det må være lidt specielt når de spiller mod hinanden

FREM måtte ændre lidt på holdet til kampen, Dalieu Drammeh som har stået for meget af FREMs angrebsspil i denne sæson var ude, og det må siges at være et alvorligt slag, Dette havde givet plads til unge Jacob Iskov som back, og dermed kunne man rykke Rasmus Louie Larsen længere frem på banen.

Chancer var der ikke mange af i 1. halvleg, For FREMs vedkommende gik spillet oftest i stå foran Svendborgs straffesparksfelt hvor den afgørende aflevering enten udeblev eller var for dårlig. Svendborg havde mest af alt baseret sit spil på kontra chancer, noget som FREM fik lukket godt ned for.

FREM havde dog en mulighed omkring den halve time hvor Tobias Nohr forsøgte sig med et langskud men bolden gik vel omkring en halv meter forbi mål. Kort efter havde FREM sin største chance da Rasmus Grønne slap fri i højre side og sendte et indlæg hårdt ind til Sylvester Seeger-Hansen som desværre headede bolden forbi mål

Svendborg havde ikke meget at byde på en enkelt gang mod slutningen af halvlegen brændte det lidt på da Viktor Anker i FREM målet måtte redde et fladt indlæg med en fodparade.

Anden halvleg blev noget bedre for FREM, som i pousen havde erstattet Daniel Warmbach med Jonas Rosfeldt.

Frem havde i starten af halvlegen et skudforsøg i sidenettet af Lucas Lodberg. Selv om FREM havde bolden mest så havde Svendborg faktisk et par muligheder i det 51. minut slap en spiller halvt om halvt fri i feltet og fik afsluttet, men det gav ikke problemer for Viktor Anker.

Svendborg havde deres største mulighed i det 62. minut igen slap en spiller fri i feltet og igen fik Viktor Anker reddet med en fodparade

Frem satte U/19 spilleren Jakob Klitsgaard på banen i det 65. minut, Frem spilleren har scoret et hav af mål for både U/19 og U/23 så det var naturligt at han på et tidspunkt skulle have chancen på den lidt utaknemlige post som center angriber

Selv om FREM var alt dominerende, frygtede man for at Svendborg skulle stjæle sejren på et kontra mål, det skete heldigvis ikke, til gengæld virkede det lidt underligt at Svendborg i kampens overtid nærmest holdt op med at spille fodbold, og i det 93. minut fik FREM endelig bolden i mål, da debutanten Jakob Klitsgaard modtog bolden i det lille felt, stoppede den vendte rundt og sparkede den i mål.

Kampen sluttede med en smal et måls sejr til FREM, og selv om chancerne var få så var det fortjent Specielt efter spilfordeling. Med sejren rykker FREM lidt op i tabellen, og nu er der kun 3 point op til en 4. plads, dog er FREMs målscorer dårlig.

Dette kan der ændres på næste lørdag når Holbæk gæster Valby kl. 14:00.

3. division grundspil 7 runde.

Svendborg/Oure – FREM 0-1 (0-0)
0-1 Jakob Klitsgaard (90+3)

FREMs opstilling

Viktor Anker

Rasmus Grønne,(83 Egzon Zeqiri), Emil Schou Jørgensen, Gostav O. Hansen, Jacob Iskov

Lucas Lodberg, Tobias Noer, (65, Jakob Klitsgaard) Sylvester Seeger-Hansen, (68 Diyar Avci), Daniel Warmbach, (46, Jonas Milner Rosfeldt), Rasmus Louie Larsen, (83, Philip Oslev)

Oliver G. Andersen

Ubenyttede reserver Rasmus Nilson (RM), Aleksandar Spasojevic

Advarsel
Emil Schou Jørgensen (90)

Tilskuere ?

Dommer: Kristian Slæbo Petersen,


Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk