U15 Liga 2: Boldklubben FREM 2 – 2 Brønshøj BK

U15 viser en rigtig mandfolkepræstation hjemme mod Brønshøj BK onsdag aften. Man kunne se sulten i øjnene på drengene, da de ville gøre alt for at komme på pointtavlen. Det går da også efter planen, da vi kommer fortjent foran, og med lidt skarphed kunne den føring nemt have blevet udbygget. Men i stedet sker det, der næsten altid sker, når man ikke er kyniske nok; at Brønshøj får muligheder for at komme tilbage i kampen og kommer også foran 1-2. Drengene viser dog, at selvom de inden kampen lå sidst uden point, så troede de så meget på sig selv og konceptet, og de kommer fortjent tilbage og udligner sent til kampens slutresultat 2-2.

U13 Liga 2: KFUM Roskilde 0 – 5 Boldklubben FREM

U13 Liga spiller faktisk ikke den bedste kamp i turneringen, men viser alligevel klassen ved at vinde 0-5 i en kamp, hvor man ikke spiller op til sit bedste. I ugens løb fik vi afgørelse på den appelsag, der har kørt mod FA2000, og desværre gik den ikke vores vej, da vi – højst overraskende – ender med at tabe 0-3 på noget helt andet, end hvad der reelt var protesteret over. Det gør, at vores U13 desværre får mere end svært ved at spille sig ind på den top 2-placering, som var målet inden sæsonen. Dog viser drengene ufortrødent, at de er et hold i rivende udvikling med en samlet målscore på 31-5 og 5 sejre i de seneste 5 kampe.

U14 Mester: Boldklubben FREM 0 – 2 KB

U14 Future skulle fortsætte deres stime som ubesejret, da bundholdet fra KB kom på besøg, men det skulle vise sig at blive en kæmpe skuffelse for drengene. Spillet var langsomt, idéerne var få, og man kreerer ikke det store. Det ender med en fuldt fortjent KB-sejr på 0-2, og U14 Future er nødt til at kigge indad, inden den lange tur til Bornholm næste weekend.

U13 Mester: HIK 5 – 0 Boldklubben FREM

Også U13 Future fik første nederlag, da de ude skulle spille mod et rigtig godt HIK-hold. HIK sætter sig ret hurtigt på kampen, og efter et tilfældigt mål i 1. halvleg har vi svært ved at komme tilbage i kampen. HIK sætter sig fuldstændig på 2. halvleg, og det ender med et fuldt fortjent 5-0-nederlag mod et stærkt spillende HIK-hold.

U15 Liga: Glostrup 0 – 3 Boldklubben FREM

U15 skulle bygge videre på midtugens gode præstation, da det lørdag stod på en udekamp imod Glostrup, og det må man sige, at de gjorde. Drengene spiller en meget disciplineret kamp og byggede videre på mange af de ting, som lykkedes i onsdags. Det ender med en fuldt fortjent sejr på 0-3 til U15, som dermed både får første point og første sejr i denne uge.

U17 Øst 1: Farum BK 2 – 6 Boldklubben FREM

U17 skulle vende deres ærgerlige nederlag i sidste uge til en sejr i denne uge, hvis de stadig skulle være med helt i toppen. Denne gang skulle de møde Farum, som huserede i bunden af ligaen. Det blev dog ikke den start, FREM havde håbet, da de efter kort tid var bagud 2-0. Det blev et wakeup-call for drengene, som begyndte at ramme hinanden og løbe de sure løb, og inden halvleg stod den 2-2. Fra 2. halvlegs start kom FREM stormende ud, og efter 1 minut stod den 2-3. Og så gik det ellers hurtigt med scoringerne, og kampen endte med en sikker 2-6-sejr efter chokstarten. U17 ligger efter kampen på 2. pladsen á point med nummer 1 – dog med 1 mål mindre i målscore.

U19 Øst 1: Holbæk B&I 0 – 1 Boldklubben FREM

U19 skulle på en svær udebane i Holbæk efter nederlag i sidste uge mod topholdet. Kampen var meget lige i første halvleg; dog var det Fremmerne, som viste mest skarphed, og efter et tidlig indlæg og et godt løb i feltet kunne FREM bringe sig foran 0-1, som også var en fortjent føring i forhold til spil og chancer. Fra 2. halvlegs start lægger Holbæk et godt pres på FREM, men holdet står godt imod og bliver farlige på nogle gode omstillinger, der dog ikke bliver omsat til mål. Men nullet bliver holdt, og FREM vinder fortjent 0-1. 

U23 Serie 1: HIK 1 – 2 Boldklubben FREM

U23 skulle en tur til Hellerup og spille sig endnu tættere på toppen af rækken. Det skulle blive en lige så svær opgave som forventet. Efter 22 minutter kommer de bagud 1-0, hvor det er første gang, HIK er over midten. Det giver HIK momentum, og kampen bliver meget jævnbyrdig efterfølgende. I 2. halvleg får FREM dog scoret 2 gange og skal arbejde hårdt for at holde føringen. Efter 6 minutters overtid kan U23 strække armene i vejret og fejre sejren, som sender dem på 2. pladsen i rækken med en kamp i baghånden.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk