#
26
Nationalitet
den Danmark
Placering
Kant
Højde
193
Vægt
84

Fulde navn: Rasmus Hallgren Fugl

 

Født: 26. april 2001 på Næstved Sygehus   Opvokset i Næstved.

 

1,93 m høj   Vejer 84 kg.

 

Debut: 28. august 2021 hjemme mod Karlsunde (5-0)
Indskiftet i.s.f. Isak Tånnander i det 75. minut.

 

Ungdom: Næstved U17 og U19. Senior Næstved (?-F2021 – 0 kampe)

 

Kom til FREM i slutningen af juli 2021.

 

Rasmus valgte at komme til FREM, da det ikke lå i planerne, at han skulle med omkring 1. holdet i sin forrige klub Næstved.

Han valgte derfor at søge ind mod København, hvor han først var forbi Danmarksserie klubben Skovshoved, hvor han hurtigt konkluderede, at han ville noget andet og efterfølgende trænede med i FREM.
Efter en uges tid i FREM blev parterne enige om at fortsætte samarbejdet og det er Rasmus super tilfreds med og ser det som en klub, hvor han kan udvikle sig og forhåbentlig få en masse spilletid.

Hans forcer som fodboldspiller ligger helt klart i den fysiske del af spillet. Ser sig selv som værende en eksplosiv spiller, og det passer ham rigtig fint, hvis han kan komme ud og løbe med modstanderne.

Rasmus arbejder meget på at blive bedre i den defensive del af spillet. Det er helt klart et område, han gerne vil udvikle sig på.

Yndlingsposition er på højre kant.

 

Student Næstved Handelsskole 2017-2020.

Arbejder p.t. som vikar.

 

  1. september 2021/Steen Meisner BjerreHar kun spillet fodbold som seriøs sportsgren.Oplysningerne på ovennævnte spillerprofil er indsamlet og indkodet af BK FREMs officielle statistikfører: Steen Meisner Bjerre, 23 61 92 72, steenbjerre@hotmail.com, til hvem henvises, såfremt der er ændringer/tilføjelser e.a. til spillerprofilen, samt til Persondataloven.

 

3. Division - Kvalifikationsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-000

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total000

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.