#
Nationalitet
den Danmark
Placering
Angriber
Højde
181 cm
Vægt
74 kg
Nuværende klub
FREM

Fulde navn: Daniel Pedersen. Født på Hvidovre Hospital. Opvokset i Valby.

Kaldenavnet Elly stammer fra en fodboldtur i hans KB tid. Der begyndte hans holdkammerater, at kalde ham moster Elly for sjov til træning. Fordi han altid var så stivbenet, når han stod op om morgenen. Og derefter har det bare hængt ved ligegyldig, hvilken en klub han er skiftet til.

Arbejder som pædagogmedhjælper på en specielskole. Iøvrigt sammen med Martin Jeppesen.

I tiden som ungdomsspiller i KB nåede Daniel at vinde alle turneringer. Danmarksmesterskabet 3 gange. Faktisk sammen med andre 3 senere kendte FREM navne; Thomas Christiansen, Danni Jensen og Mark Sundstrup.

Daniel skiftede herefter til Frem som 2.års junior, hvor han speciel husker sin fantastiske træner Peter Feher (senere FCN)

Som ynglinge spiller blev han tilbudt en kontrakt i HIK, som lå i 1. division, hvor Daniel med det samme spillede senior fodbold, som 17 årig. Efter en sæson i HIK blev Daniel udtaget til U19 landsholdet 2-3 gange, men nåede ikke at komme i kamp for landsholdet bl.a. p.g.a. en lyskenskade, som holdt ham ude et helt år.

Vandt med HIK det danske mesterskab for U21 i Haderslev ved at slå SønderjyskE i den anden kamp i juni 2009 med hele 7-3. Elly udlignende til 2-2.

Daniel havde altid siddende i baghovedet, at han ville tilbage til hjembyen Valby og til FREM på et tidspunkt for at spille for det festlige hjemmepublikum, som altid har motiveret ham.

Daniel kom til FREM til efteråret 2013, hvor han allerede scorede i sin debutkamp ude i Sundby mod B. 1908 til 3-0 på straffespark mod hans senere klubkammerat i FREM, Simon Bloch Jørgensen i det 57. minut.

Han har en god teknik, god speed også med bolden, en udsøgt målnæse og kan afslutte og spille med begge ben.

Hans hovedspil skal der arbejdes noget mere med.

Købt som kantspiller, men bl.a. i mangel af kvalificerede angriber, forsøgte daværende cheftrænet Henrik Jensen at spille med Elly som frontangriber, hvllket straks viste sig at blive en stor succes med hele 42 mål i bare 71 kampe.

14 af de 42 mål er dog scoret på straffespark på 14 forsøg!

Set i bakspejlet kunne Elly godt have tænkt at spille frontangriber noget før, ligesom hans barndomsidol Sibusiso Zuma fra FCK.

Hans målfarlighed blev selvfølgelig observeret af andre klubber og Elly var i sommeren 2015 til prøvetræning i den hollandske 2. divisionsklub Maastricht, som gik godt, men der var ikke tilstrækkeligt økonomi i at tegne en kontrakt med dem, så der blev så en efterårssæson på både godt og ondt i FREM.

Daniel var lidt småskadet og hans angrebskollega Thomas Christinasen tog lidt over som frontangriber og målscorer, og Elly kom lidt væk som den direkte frontangriber, men det blev alligevel til 5 mål til Elly.

Inden Elly var på vej tilbage til HIK til efteråret 2012, var han en kort smut oppe i Helsingør, hvor han nåede at blive opført på deres hjemmeside i 1. holdstruppen, men valgte HIK.

Helsingør havde ikke helt glemt Elly, og de kontaktede FREM og de 2 klubber blev enige en handel, således Elly underskrev en 2 årige kontrakt med FC Helsingør den 9. januar 2016.

Efter kontraktunderskrivelsen med FC Helsingør sendte Elly denne meddelelse ud på bl.a. bold.dk.

Det har været min bedste periode som fodboldspiller og menneske. Jeg har meget at takke klubben for, og min træner Henrik Gundersen har gjort virkelig meget for mig, og ham vil jeg gerne sende en personlig tak til. Han har betydet meget for mig.

————–

Efter et halvt år hos FC Helsingør, hvor Elly spillede næste alle kampene (13 kampe), men kun scorede 1 mål, bl.a. fordi han ofte blev benyttet som venstre kant, tabte han lysten og savnet af FREM blev for stort. Elly der overværede næsten alle FREMs hjemmekamp og tit aflagde et besøg i FREMs VIP rum og omklædningsrum, begyndte at udtrykke et ønske om et evt. comeback til FREM.

Efter nogle vanskelige forhandlinger med ledelsen i FC Helsingør og med god støtte fra FREMs sponsorkreds, blev det den 19. juli 2016 meddelt, at Elly vendte tilbage og havde underskrevet en 1 års kontrakt med FREM.

En nyhed, der virkelig vakte stor glæde hos FREMs supportere m.m. i håb om han hurtigt genoptager sin målfarlighed på banen for FREM.

Det gjorde han. 11 mål i 16 kampe, men så blev udlængslen igen for stor for “Elly”. Han modtog og accepterede, i begyndelsen af februar 2017, et tilbud fra den Færøske klub HB Thórshavn gældende indtil ultimo oktober 2017.

Det blev dog ikke den store succes. Om det så var kunstgræsbanerne han ikke kunne lide, som der blev talt om, skal være usagt, men i maj måned begyndte han at dukke op i Valby igen og det var en stor glæde, da FREMs næstformand Per Jakobsen den 17. juni 2017 kunne meddele, at “Elly” havde indgået en ny aftale med FREM gældende i 2 år.

Daniel spillede sin kamp nr. 100 den 4. november 2017 hjemme mod Brønshøj (3-3) og scorede 2 mål.

Blev skadet medio april 2018 og da han startede op igen efter sommeren under den nye træner Lasse Holmegaard blev samarbejdet med FREM afbrudt, især da Elly ikke længere kunne finde sig i rette under det nye spillerkoncept, hvor Lasse gerne ville have sine forreste angribere skulle arbejde noget mere og dybere, hvilket nok ikke er Ellys spillestil.

Han startede op i sin gamle klub AB ultimo juli i samme række som FREM. Han spillede med i 10 kampe og scorede 2 mål i denne samme kamp mod vores lokal rivaler Fremad Valby i en pokalkamp. Det var iøvrigt den eneste kamp han spillede fuld tid. Blev indskiftet i 6 kampe bl.a. de 2 mod FREM, som FREM vandt og udskiftet i 3.

Han fik ialt 471 minutter for AB plus tillægstid.

Elly følte sig ikke rigtig hjemme i Bagsværd og meddelte den 1. januar 2019 at han i gensidig forståelse med klubben sluttede i AB.

Mon ikke han fortrød sin afsked med os. Ihvertfald sås han tit til kampene i Valby.

Heldigvis fandt parterne sammen igen efter at fået talt tingene ud og det blev meddelt den 18. januar 2019, at Elly kom tilbage til FREM for 4. gang.

2. Division - Kvalifikationsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-60.0020.0020.00

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total60.0020.0020.00

2. Division - Kvalifikationsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-60.0020.0020.00

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total60.0020.0020.00

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.