#
5
Nationalitet
denDanmark
Placering
Forsvar
Højde
182
Vægt
76
Nuværende klub
FREM

Fulde navn: Mohammed Hussein Al Cheik Youssef

 

Født: 23. september 1995     Født på Gentofte Hospital

Opvokset i Brøndby.

De første 5 år af sit liv boede han i Kisumparken Brøndby Strand og derefter flyttet til Brøndby øster på Brøndby Nord vej.

 

1,82 m høj   Vejer 76 kg.

 

Kælenavne: Mo og Mumi

 

Mohammeds far stammer fra Palæstina og hans mor fra Libanon.

 

Debut: 21. maj 2014 hjemme mod Birkerød 2-0.
Blev indskiftet i.s.f. Beran Camili i det 85. minut.

 

Tidligere klubber:

Ungdom: Ungdom: Brøndby, Avarta, Atletico Hilal og FREM fra 2012.

Senior: FREM (E2014-F2015), Taastrup (E2015-2018 – ca. 40-50 kampe – Stillede op for dem i træningskampen 1. august 2015 i Valby mod FREM.) og Vanløse (2019-F2021 – ca. 50 kampe – for hvem han fik debut den 16. marts 2019 ude mod Brønshøj (1-2)

 

I 2012 gik han i klasse med Marco Brylov, som på daværende tidspunkt spillede på FREMs U19 hold. Mohammed var selv stoppet til fodbold, da han ikke havde lysten. Marco spurgte så, om han ikke kunne tænke sig, at prøve det af igen i FREM og det takkede han så ja til. Her fik Mohammed lysten og glæden tilbage. Her havde han en masse lærerige år og vil selv mene, at han først lærte at spille rigtigt fodbold i sin tid i FREM.

 

Som U19 spiller fik han lov til at træne med på 1. holdet. Først under Henrik Jensen, derefter Henrik Gundersen. I sin første træningskamp for 1.holdet fik han ca. 15 min., hvor han også scorede sit første mål.

 

Som 2. års senior kunne han mærke, at han havde brug for at spille på et første hold.

Der var langt til spilletid på FREMs 1. hold og vurderede, at det ville være bedre for ham, at finde en DS klub, hvor han ville kunne spille fast og udvikle sig derigennem.

Det var en svær beslutning, men når Mohammed tænker tilbage på det, så var dråben der fik bægeret til at flyde over nok, da FREM skulle møde St. Pauli. Mange af førsteholdsspillerne var gået på ferie, og derfor skulle nogle fra 2.holdet med. Her blev han ikke valgt og måtte erkende, at det nok var bedst, hvis han fandt sig en ny klub.

 

Mohammed fik en god snak med Tommy Olsen (brolæggeren) (66 kampe/26 mål – E2006-F2009 for FREM), som var cheftræner for Taastrup FC i DS, og valgte så at skifte derud.

Efter nogle år i Taastrup, fik han tilbuddet om at komme til prøvetræning i Vanløse (2.div). Efter en god prøveperiode, kom han på, og spillede fast de 2,5 år han var der.

 

Mohammed skiftede tilbage til FREM, da han følte, at han havde brug for noget nyt og da FREM viste interesse i at hente ham tilbage, havde han ikke svært ved at takke ja til tilbuddet.

 

Mohammed ser som stærke sider som spiller, at han er aggressiv, hurtig, god mand/mand, også kan han godt lide at hans modspiller slår sig på ham. Giver sig altid 100%.

 

Vil forsøge at få færre gule kort, sørge for at hans indlæg bliver bedre, komme til flere afslutninger, og generelt bare blive bedre efter hver træning.

 

Hans ynglingsposition på banen er højre back – til dels yderste midtstopper i en 3 back kæde.

 

Vandt med FREM U19 en turnering i Prag med Anders Sundstrup som træner. Kåret som årets fighter 2 år i streg på FREMs U19. Som senior blev han i sit første år i Vanløse kåret til Årets fund Var med til at rykke FREMs 2. hold fra serie 1 til KS.

 

17 landskampe/0 mål) på Futsal landsholdet (2019-21). Spiller for Brøndby IF.

 

Har dyrket basketball.

 

  1. august 2021/Steen Meisner Bjerre

 

Oplysningerne på ovennævnte spillerprofil er indsamlet og indkodet af BK FREMs officielle statistikfører: Steen Meisner Bjerre, 23 61 92 72, steenbjerre@hotmail.com, til hvem henvises, såfremt der er ændringer/tilføjelser e.a. til spillerprofilen, samt til Persondataloven.

 

 

 

 

 

 

3. Division - Kvalifikationsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-000

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total000

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.