#
Nationalitet
den Danmark
Placering
Målmand
Højde
189
Vægt
88
Nuværende klub
FREM

Født: 10. marts 1994

1,89 m høj         Vejer 79 kg.

 

Debut

  1. august 2014 ude mod HIK i DBU pokalen (1-2)

Tidligere klubber

Ungdom: Nakskov BK, Team Lolland, LFA ( 1 års U19) Senior: Frem Sakskøbing ( – F2013), Herlev (E2013- 13 kampe/0 mål), Frem Sakskøbing (F2014). Kom til FREM i sommeren 2014 og tilbage igen i sommeren 2020.

Beskrivelse

Fulde navn: Tobias Brogaard Larsen. Født på Nykøbing Falster Sygehus. Opvokset i Nakskov.

Tobias blev i 2012 blev kåret til DS pulje 2’s bedste målmand af Ligabold.

Tobias valgte at spille for FREM, fordi han havde hørt så meget godt om klubben og de folk omkring klubben og så kendte Tobias, Simon Stage , som han havde spillet sammen med i Nakskov BK og der ligeledes kun har fortalt godt om klubben og den måde man gør tingene på.

Den meget sympatiske Tobias, som var meget glad for sin tid i FREM, skrev kontrakt den 6. juli 2015 med sin gamle klub Nykøbing FC i håb om at få mere spilletid, hvilket han manglede i FREM, hvor det kun blev til en 1. holdskamp og nogle 2. holdskampe.

Var målmandsreserve på divisionsholdet 23 gange.

Tilværelsen som målmand i Nykøbing FC blev ikke den store succes rent spillemæssigt. Fik ikke rigtig chancen og sad på bænken som målmandsreserve, ligesom han gjorde i FREM.

Tobias valgte at forlade Nykøbing for at stille op hos det nyoprykkede 2. Divisions hold Skovhoved med mulighed for at møde FREM 2 gange i pulje 1. Efter lidt kamp om målmandsposten blev pladsen Tobias’, som deltog i alle efterårets 17 kampe.

Forlod Skovshoved 22. januar 2019 til fordel for AB efter han var kåret som årets spiller i Skovshoved.
Han fik debut for AB den 23. marts 2019 ude mod Vanløse (1-0)

Efter et ½ år i AB, hvor han spillede alle kampene på nær 3 stk. p.g.a. skader, tog han et ½ år til den bedste Færøske række for at spille for Argja Boltfelag – og var med til at sikre dem overlevelse i den bedste færøske række. De lå sidst da Tobias kom derop, men ender med en komfortabel 7. plads med sikker afstand til nedrykning.

Herefter vendte han igen snuden hjemad mod DK, hvor Tobias havde et par tilbud fra 2. divisions klubber i Københavnsområdet, men på daværende tidspunkt var det ikke det han ville, da han var indstillet på at det skulle være fuldtid eller ingen tid.

Da coronaen så ramte midt i hans jagt på en fuldstidsaftale, havde Tobias egentlig indstillet sig på at fremtiden, blot skulle bruges på hyggebold og ikke mere elitefodbold.

Efter et 5-6 måneder i Bispebjerg BK, blev Tobias så her til sommer kontaktet af Frem, og kunne godt mærke, at det kildede lidt i fødderne efter at komme igang igen, så ja – her er han så nu, og indtil videre er han utrolig glad for at være tilbage.

Tobias mener hans stærke sider som målmand helt klart er hans spil med fødderne, overblikket og kommunikation. Der er umiddelbart ikke et punkt, hvor han ikke vil blive bedre – man bliver aldrig færdig med at dygtiggøre sig.

Ved siden af fodbolden arbejder Tobias som salgstrainee hos EDC Poul Erik Bech i Hvidovre, og skulle meget gerne kunne kalde sig ejendomsmægler om lidt under 1,5 år.

9. september 2020/Steen Meisner Bjerre

 

Oplysningerne på ovennævnte spillerprofil er indsamlet og indkodet af BK FREMs officielle statistikfører: Steen Meisner Bjerre, 23 61 92 72, steenbjerre@hotmail.com, til hvem henvises, såfremt der er ændringer/tilføjelser e.a. til spillerprofilen, samt til Persondataloven.

 

 

2. Division - Oprykningsspil

SæsonKlub OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total-000

Total i karrieren

Sæson OptrædenerVundet %Uafgjort %Tabt %
Total000

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores klub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.